Farh@d There is no description of the situation کاربر فعال Jun 10, 2013 #1 درود. خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم. با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.
درود. خب تا دقایقی دیگه کنفرانس E3 شرکت ماکروسافت شروع میشه. در اینجا سعی میشه تمام کنفرانس رو به صورت زنده براتون پخش کنیم/کنم. در حال حاضر GameSpot در حال پخش هست و سایت گیم اسپات و مسئولینش یه بحث خودمانی رو شروع کردن تا آغاز رسمی مراسم. با شروع شدن کامل مراسم در خدمتتون خواهیم بود.
Tidus کاربر سایت Jun 10, 2013 #226 500 $ هیچی دیگه کم کم احساس میکنم نسل بعد رو باید بیخیال شد ، ولی فکر کنم حتی برای اونوری ها هم گرون باشه .
500 $ هیچی دیگه کم کم احساس میکنم نسل بعد رو باید بیخیال شد ، ولی فکر کنم حتی برای اونوری ها هم گرون باشه .
impish82 عضو جدید Jun 10, 2013 #228 نوشته شده توسط Jet: گرافیک بالاتر فریم ریت پایین تر . این چیزینه که کنسول بعدی ماکرو به شما هدیه میده . بیشتر... اینجا هم ول کن نیستین )x - - -ویرایش - - -
نوشته شده توسط Jet: گرافیک بالاتر فریم ریت پایین تر . این چیزینه که کنسول بعدی ماکرو به شما هدیه میده . بیشتر... اینجا هم ول کن نیستین )x - - -ویرایش - - -
MaTrix PouYa ! The Berserker کاربر سایت Jun 10, 2013 #231 تموم شد انگار در مورد مشخصات سخت افزار صحبتی نشد.............................!!!!!!!!
Frobary Loyal Member Jun 10, 2013 #236 Neogaf به صورت کامل Down شد NeoGAF is currently down for scheduled maintenance. Please be patient while the site is down. بیشتر... کنفرانس خوبی بود، اگه Fable داشت عالی میشد ولی فعلا نظرم رو خوب هست
Neogaf به صورت کامل Down شد NeoGAF is currently down for scheduled maintenance. Please be patient while the site is down. بیشتر... کنفرانس خوبی بود، اگه Fable داشت عالی میشد ولی فعلا نظرم رو خوب هست
Al!reza کاربر سایت Jun 10, 2013 #238 PS1 طلایی فرستاده بود سونی اون صحنه که شنل مستر چیف میره کنار فوق العاده بود لامصب
Bigame کاربر سایت Jun 10, 2013 #239 نوشته شده توسط bayern_vahid: مستر چیف که اومد اشک تو چشام حلقه زد بیشتر... منم موهای بدنم سیخ شد :d:d کل کنفرانس عالی بود همش بازی معرفی کرد مخصوصا قسمت اول کنفرانس x360 دمشون گزم :d
نوشته شده توسط bayern_vahid: مستر چیف که اومد اشک تو چشام حلقه زد بیشتر... منم موهای بدنم سیخ شد :d:d کل کنفرانس عالی بود همش بازی معرفی کرد مخصوصا قسمت اول کنفرانس x360 دمشون گزم :d