وقتی شکست میخورید!

• Thread starter Thread starter Roxas
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پیشنهاد می کنم world of warcraft اون هم نه توی private server بازی کنین و طعم نینجا و از اون بدتر master looter رو بچشین اون وقته که به شکست راضی می شین×!!!
اما در کل من اون قدر سمج هستم هرچی شکست بخورم بیشتر سعی می کنم تا بالاخره رد می کنم چه اون روز چه فرداش چه نهایها تا 4 روز بعدش رد تا رد نکنم خیالم اصلا راحت نمی شه

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد.
سلامی به سیاهی سایه. سلام به دوستان عزیز و عزیزان دوست. خب منم وقتی شکست میخورم نه تنها توی بازی بلکه توی هر کاری عادتم انه که بیشتر روش سیریش میشم. تا درستش نکنم هم بیخیال نمیشم و کلا از یه کار خیلی بدم میاد و اون استفاده از کد تقلب... این کار به اصل بازی ضربه میزنه و همه ی لذت بازی به مشکل بودنش هست... واسه همینه که من یه RPG باز حرفه ای شدم چون هرگز از کد استفاده نکردم و هرگز از شکست خوردم ترس نداشتم.:cheesygri... ببینم شماها جدی نگفتین که سی دی رو از پنجره پنجره میندازی بیرون؟؟؟ :confused:... بابا این چه کاریه؟ هر کاره سختی وقتی انجامش بدی لذتی وصف نشدنی داره... مثلا اونایی که Final Fantasy رو بازی کردن میفهمن که وقتی Level Up میشی چه حال قشنگی به آدم دست میده... . باشه بابا... در هر صورت این نظر من بود. تا بعد خدانگهدار همه ی شما دوستان عزیز.

چه جالب من اومد بنویسم که هیچوقت تو هیچ بازی شکست نمی خورم چون انقدر اون قسمتیو که گیر کردم رو میرم تا رد بشه :biggrin1: (دیدم دوست خوبم همین رو نوشته). مثلاَ در دویل 1 آخرین جایی که ویرجیل میاد برام دفعه اول خیلی سخت بود و همه میدونن که هر آیتمی که مصرف کنید تو بازی بعدش اگر بمیرید و از کانتینیو استفاده کنید اون آیتم بر نمی گرده منم دو دفعه اول همه آیتمهام رو مصرف کردم حتی یه خونم نداشتم بعدش انقدر عصبانی شدم از دستش که طوری باهاش جنگیدم که همه دورو بریام ساکت شده بودن همه شمشیراش رو با شمشیرم دفع می کردم تا دخلش اومد ، بعد یکی از دوستام به شوخی گفت خوب از اول این کارو می کردی :biggrin1:.
در کل تو بازی شکست معنی نداره ولی تو زندگی متاسفانه خیلی ناجوره امیدوارم کسی تو زندگی شکست نخوره.

بستگی داره ...اگه من برای بازی ارزش قائل باشم به هیچ وجه از چیت استفاده نمی کنم ولی اگه بازی برام بی ارزش یا خسته کننده باشه یا بشه ...تا آخرشو با ترینر می رم...البته کار خوبی نیست خودم میدونم...

بستگی داره تو چه بازیهی باشه

============

یک دفعه با دوستم داشتم PES بازی میکردم

اون منچستر بود من رئال

براون هی داشت سوتی میداد

بعد یهو با روبینیو حرکت کردم بروان لایی خورد و زدم تو گل بعد اون هرچی از دهنش در اومد کشید براون

یک حمله دیگه کردم وندرسارش اومد جلو بعد دیریبلش کردم اومدم بزنم تو گل دستم خورد به سمت چپ و زد اونور که داشت میخورد تو تیر براون اومد و زد تو گل!!!

بعد دسته رو زد زمین!!!جوری که دسته دوتیکه شد و دیگه کار نکرد

اون روز انقدر خندیدم که هد نداشت

بدبخت یک دسته ی سالم رو الکی الکی خورد کرد:biggrin1:

من یکی که اگه بمیرمم از ترینرو چیت استفاده نمیکنم چون اونموقع تمام زحمت سازنده های بدبخت رو هدر دادم
ولی خدایش شکست داریم تا شکست شما میری جلو غوله با یه حرکت تیکه پارت میکنه این مشکلی نداره ولی وای به وقتی که برای بار صدم که داری اون غولو میزنی 99 درصد از خونش رفته اونموقع میمیری

اگه ماشین بازی کنم مخصوصا زمانی که DIRT بازی می کردم موقعی که ماشین ها منو مینداختن تو خاکی آرزو میکردم بازی مثل GTA بود تا از ماشین میومدم پایین و دهن اونا رو .......(دووووووووووووووووودد) میکردم
بعضی وقتا هم که بازی های دیگه بازی میکنم مخصوصا اگه tactical باشه یا Shooter مثل Call of Duty زیاد نمی بازم ولی موقعی که می بازم می خوام Game pad رو بشکونم یهو یکی تو گوشم میگه خره این کارو نکن دسته گرونه منم میگم باشه :p ولی م دوباره میرم :sniper: به راه خودم ادامه میدم :horse:
بعد مامانم میاد میگه بسه دیگه میخوام فیلم ببینم :punish: من هم گوش می کنم :biggrin1::baby:

من برام فرقی نمیکنه که چه بازیی رو میبازم . هر وقت نتونم برای بار دوم یه مرحله رو رد کنم دستگاه رو خاموش میکنم و 2 ساعت بعد میرم سراغش و معمولا خیلی راحت رد میکنم.
مگه اینکه Live بازی کنم و شکست اجتناب ناپذیره .

من از چیت و ترینر هیچ وقت استفاده نمیکنم.
حتی اگه بازیم واسه یه مدت طولانی متوقف بشه.از نظر من حتما یه راهی هست و گرنه بقیه نمیتونستن اون قسمت رو جلو ببرن.و سازنده های بازی هم حتما واسش یه راهی در نظر گرفتن:biggrin1:پس اگه یه راهی هست من حتما میتونم:biggrin1:
وقتی هم شکست میخورم بازی رو قطع نمیکنم.اگه سیستم مبارزه ای باشه مثه یه بیگ باس تا جایی که از نور تی وی یا مانیتور سرم درد نگیره ادامه میدم ولی اگه ادونچر باشه بازیو قطع میکنم و به خودم فرصت میدم و فکر میکنم بهش تا یه راهی پیدا کنم:biggrin1:
همیشه یه راهی هست:)

من وقتی میبازم یا گیر میکنم میگم بازی نمیکشه دیگه!!!
بیخیال میشم تا حسش بیاد
(البته تند خسته نمیشم.انقدر گیر میدم تا حرسم در بیاد و بعد بیخیال میشم)
مثلا چند وقت پیش سر مرحله اخر Call Of Duty گیر کردم البته تو حالت Vetern
خیلی کفری شدم.5 روز رفتم اما رد نمیشد!!!!!
دیدم راه نداره .نشستم Assassin's Creed رو تموم کردم!
بی بازی شدم و مجبور شدم اونو رد کنم که اخر تونستم! :cheesygri

من خودم همیشه تو دستو بالم یه بازی ورزشی دارم (تنیس یا فوت بال) وقتی تو یه بازی گیر میزنم یا کلا اعصابم خورد میشه یه یرب بازی ورزشی بکنم اعصابم بر میگرده:biggrin1:

من اگه تو PES از كسي ببازم طرف رو تيكه پاره ميكنم (شوخي):biggrin1:
ولي خيلي اعصابم به هم ميريزه
يادمه 3 4 سال پيش شرط بندي سر برد و باخت تو PES از يكي باختم و دسته PS2 رو از شدت عصبانيت محكم زدم رو زمين خورد شد :sick::)
بازي هاي Sleath Action مثل MGS و Splinter cell رو مي پرستم ولي توي اين جور بازيها كه اگه يك كار اشتباه بكني فورا Game Over ميشي خيلي ضد حاله ولي اينقدر تلاش ميكنم كه ردش كنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or