وقتی شکست میخورید!

• Thread starter Thread starter Roxas
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من کلا هر بازی هر سبکی باشه همون دفعه اول یا دوم ردش میکنم و خیلی شکست نمیخورم که کلا بازی رو بی خیال بشم بالاخره هر جوری شده همون موقع ردش میکنم

نه نشد تو کار ما نداره.
1.یه بار سر بازی DMC 3کی بردم شکت البته با مشتو دسته بازی شکستمش(انقدر روش کوبوندم تا نصف شد ولی جالب اینکه دسته هیچیش نشد فقط شوک هاش از کار افتاد)

2.دو بار هم سر بازی قلعه 2 یهبار محافظ صفحه مانیتور رو با مشت خورد کردم.و یه بار دیگه به خاطر همین بازی ماوس رو از 1000 نقطه اشکسته کردم.
:hurted1::hurted1::hurted1::hurted1::hurted1::hurted1:

پيشنهاد مي كنم روزي يك عدد قرض روي بخوريد تا ضرر كمتري به وسايل خانه تان بزنيد .
من خودم امتحان كردم , نه تو بازي نه تو رانندگي و نه حتي تو زندگي هيچ وقت بيش از حد عصبي نمي شم .

پيشنهاد مي كنم روزي يك عدد قرض روي بخوريد تا ضرر كمتري به وسايل خانه تان بزنيد .
من خودم امتحان كردم , نه تو بازي نه تو رانندگي و نه حتي تو زندگي هيچ وقت بيش از حد عصبي نمي شم .

شما چه قرصی می خورید ایرا ترامادول (شوخی)

وقتی‌ شکست میخورم مأیوس نمیشوم و به دنبال پیروزی هستم

آنقدر شکست میخورم تا راه و رسم شکست دادن را میاموزم

زنده هست بهار

کافیه یه مدت سمت بازی نرید بعد که هوس بازی رو کردید میرید وقتی دسته کنسول یا موس رو تو دستتون میگیرید یه حس قوی توی وجودتون ایجاد میشه که شاید واسه دفعه اول نتونید همون قسمت رو رد کنید ولی خیلی به پیروزی نزدیک میشید و دفعه دوم یا سوم حتما ردش میکنید البته اگه تا دفعه سوم بکشه مطمئنا کف دستتون از شدت استرس خیس عرق میشه!!!
من خودم وقتی داشتم dmc رو رد میکردم روی درجه hell and hell توی مرحله آخرش واقعا دیگه رفته بود رو اعصابم!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or