وقتی شکست میخورید!

• Thread starter Thread starter Roxas
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والا من کلا سعی میکنم معمولا تمام قسمت های بازی رو با همون بار اول رد کنم. اگر هم یه جایی گیر کنم و به نوعی شکست بخورم انقد بازی میکنم تا اون قسمت رو رد کنم. شاید 50 بار اون قسمت رو بازی کنم تا رد بشه. ولی وقتی بببینم بعد از 50-60 بار نتونستم اون قسمت بازی رو رد کنم یا میرم چند ساعت بعد میام سره بازی یه فردا میرم سره بازی! دلیل این کار هم اینه که میدونم خسته شدم دیگه انقد اون موقع بازی کردم و دیگه به قول معروف انرژی اولیه رو ندارم. دفعه ی بعد هم میرم سره بازی با 1-2 دست معمولا اون قسمت رو رد میکنم.
در کل میشه گفت تو بازی های Single عکس العمل خاصی ندارم. هرچه بتونم سعی میکنم تا موفق بشم.
تنها بازیی که ممکنه واکنش نشون بدم فوتبال هست. البته دیگه تو این چند وقته وقتی میبازم عکس العملی انجام نمی دم ولی قدیما بعضی موقع ها عصبی میشدم وقتی میباختم با مشت میزدم تو کیبورد ! :)(این مورد فقط در حین بازی با برادرم پیش میومد تو بازی با COM هیچ واکنشی ندارم) البته این مورد هم بعضی موقع ها که شرایط خیلی بد بود!
ولی الان دیگه تو فوتبالم از این خبرا نیست.

تو بازی های Multi هم هر وقت شکست می خورم میگم " ای بابا" چرا فلان شدو از این حرفا بعد با خودم شروع میکنم از اینترنت و اینا ایراد گرفتن که چرا اونا به فرض ADSL دارن و پینگشون پایینه و من DialUp دارم پینگم بالاس(تو دهاتی که ما زندگی میکنیم ADSL نیست:( )
خوب اینم از من ...

یادش به خیر

من از همون بچگی هام وقتی که تو بازی شکست می خوردم بیشتر حال می کردم !!!
و موقعی که می مردم یا گیر می کردم اصلا ناراحت با عصبانی نمی شدم هرچند که خیلی کم می مردم چون با دقت و حوصله و تمرکز بازی می کردم

ولی یادم می یاد فقط یه بار تو عمرم از این که تو بازی مردم خیلی عصبانی شدم حالا داستانشو براتون می نویسم :

داشتیم clock tower 3 بازی می کردیم
خلاصه رسیدیم غول آخرش (تازه فهمیدیم که غوله بابا بزرگست)
خوب شروع کردیم به بازی کردن آقا کارمون به یه دقیقه نکشیده بود که نفهمیدیم از کجا خوردیم
کسایی که این بازی رو فتح کردن می دونن که چی میگم
خلاصه بار دوم ده دقیقه زنده موندیم مردیم ولی فهمیدیم که چه جوری بکشیمش
چشتون روز بد نبینه نزدیک بیست دقیقه یه ضرب داشتیم غولرو می زدیم تازه فهمیدیم که خون اولش تموم شده:eek: خلاصه دوباره مارو کشت اینجا که رسید قشنگ روبه روی tv نشستیم که پدر غولرو در بیاریم:cheesygri
این دفعه نزدیک یه 35-40 دقیقه طول کشید که غولرو بکشیم بعد یه دمو نشون داد بهد نگو که باید بعد از دمو سریع می رفتم طرف سر مجسمه که روی زمین افتاده مگر نه می مردی
خوب حالا فکرشو بکنید که من بعد از این همه زور زدن نرفتم و افتادم مردم
این جا بود که یه لحظه نفهمیدم که چی شد که تمام در و دیوار و وسایل و ... قرمز شد یهو پریدم طرف ps2 بدبخت سریع سی دی رو دراودم انداختمش رو زمین هف هشت بار پریدم روش بعد سریع پنچره رو باز کردم سی دی رو پرت کردم بیرون و در راه برگشتن با تمام قدرت ps2 مو شوت کردم به طوری که دو تا از انگشت های پام در جا شکست:eek: :((
خلاصه رفتیم بیمارستان پامو گچ گرفتن
دو روز بعد از این ماجرا با پای شکسته شروع کردیم به گشتن دنبال ps2 و بالای کمد پیداش کردم با اینکه بدنش شکسته بود ولی هنوز کار می کرد !
خلاصه به دوستمون زنگ زدیم که آقا یه سی دی clock tower برامون بیار بعد از این که سی دی رو اورد نشستیم دو باره بازی کردیم ولی این دفعه همون بار اول و بیست دقیقه ای تونستیم غولرو بکشیم و تیکه آخرشو رد کردم و پایان بازی رو با پای شکسته تماشا کردیم
و اما بشنوید که چه بلایی سر سی دی یه اومد :
چند سال بعد از این ماجرا همین شهریور ماه مادرم گفت که بیا شاخه های اضافه درخت رو ببر
ما هم از درخت رفتیم بالا موقعی که داشتیم بالا می رفتیم دیدم یه چیزی بین شاخه ها گیر کرده درش اوردم و دیدم بله همون سیدی clock tower مرحوم هستش که حسابی شکسته شده بود و رنگ و روش هم رفته بود
و از اون موقع تا الان نه از شکست خوردن و مردن تو بازی ها ناراحت شدم و نه دیگه چیزی رو شوت کردم
B00005BW7M.01.LZZZZZZZ.jpg

موفق باشید

خب اون اوايل خيلي عصبي ميشدم مخصوصا با كامپيوتر كه بودم ولي الان كه پخته شدم بيخيال بازي ميشم ميرم بعدا ميشينم و 80 درصد مواقع هم رد ميكنم مگر اين كه يك كار خاصي بگه و واقعا كم بيارم. اونم بيشتر مشكل از زبان انگليسيم هست كه فول ورژن هستم :-"

من معمولا وقتی می بازم اینقدر کلید میکنم تا اون قسمت رو رد کنم....
ولی وقتی ببینم واقعا نمیشه و تمرکز لازم رو ندارم کلا سیستم رو خاموش می کنم(حالا یکی نیست بگه خب فقط از بازی بیرون بیا) بعد قسم می خورم دیگه تو بازی نرم ولی چند ساعت بعد وسوسه کشتن می آد سراغم

همین تازگی سر بازی Cod4 یه جا گیر کرده بودم که اشکمو در می آورد
یه جا سیو کرده بود که به محض اینکه لود می شد می کشتن منو...
مونده بودم چیکار کنم( همون جایی که کاپیتان زخمی شده و باید حملش کنی تا هلی کوپتر بیاد) تا لود می شد کشته می شدم.
ولی اینقدر سرعت عملم بالا رفت و مردم تا از اونها زودتر عمل کردم

در کل از شکست زیاد خوشم نمی اد و دوست دارم بیشتر برنده باشم
(وجدانن از کد استفاده کردن مزه بازی رو می بره)

من اگه به ببازم یه مشت محکم به هر چیزی که نزدیکم باشه میزنم ( هرچی در دیوار زمین )
اگه خیلی ببازم در جا کامپیوتر و ریاستارت می کنم

من تو بازی تیکین 5 وقتی به اون نفر اخر رسیدم چون تیر از خودش در میکنه و میمیرم چند باری تکرار شد دیگه طاقطم تموم شد و دسته رو پرت کردم تو تلویزیون ولی هیچکدوم اسیب ندید

درود
اخرین بازی که اعصبانی شدم سر بازی، داشتم با دادشم WE 3 رو با ps بازی میکردیم. تازه مدل جدید 5000 رو خریده بودم که دسته شوک دار داشت. وقتی تو یه نیمه 4 تا گل خوردم ازش، چنان دسته رو کوبیدم زمین که نگو نپرس :biggrin1:. بعد از اون دیگه سر هیچ بازی کفری نشدم چون پشت دستم رو داغ کشیدم که تا اخر عمر فوتبال ( ساکر ) بازی نکنم :-" . ( اولین شکست )
از اون وقت تا حالا دیگه حال عصب به هم دست نداده :biggrin1:.

من خیلی وقت پیش از رمز استفاده میکردم . تیکن و تا حالا نباختم . اما مثلا همین half life e2 هر کار میکنم نمیدونم چیکار کنم اینجا کمک گرفتم هیچکس کمکم نکرد که نکرد . الانم عصبی شدم . مثلا havenly sword این نره غول هر کار میکنم نمیمیره . اما در کل وقتی ببازم از این 10 حالت خارج نیست . 1- هر چی از دهنم در بیاد میگم . 2 - یدونه میزنم تو سر مانیتور یا کیس . 3- با عصبانیت ریست میکنم 4- یا cd میشکونم ( اما خام یا سوخته ) 5 - دفتر پاره میکنم . 6 - یا یجوری بازی میکنم خودمم نمیفهمم چطوری بازی میکنم . 8 - برای خودم میخونم . 9 - از خونه میزنم بیرون به یکی گیر میدم . 10 - از خونه میزنم بیرون قدم میزنم و 11 - قطع میکنم .خیلی ریلکس :biggrin1:

من معمولا وقتی که شکست میخورم اگه خیلی بد شکست بخورم دستگاه رو خاموش میکنم!!! و این خیلی بدِ چون معمولا تو بازی ها وقتی شکست میخوری که آخرِ Levelـی و سیو نداری :دی باید از اول بری.
من تو اون لحظه دیگه به خودم میگم این بازی رو دیگه بازی نمیکنم ولی بعد از این که آروم میشم کلی به خودم فحش میدم که چرا دستگاه رو خاموش کردی و دوباره میرم. PSP خوبیش اینه که وقتی خاموش میشه دوباره از همونجا میاد :دی.
آخرین باری هم که این اتفاق برام افتاد تو بازی ـه CoD4 رو وترن بود. مرحله ی chernobyl بود! از اون ور هم همش میترسیدم X360 به ** بره :دی(آخه از 3 ساعت بیشتر شده بود:دی)

من دفعه اول ابزی رو در حالت اسون میرم و بعدش میشینم سختش رو میرم!
اگرم ببازم یه 10 باری نیرن اگه نشد جمع میکنم واسه فردا!
همین متال گیر رو من خودم بدون سیو و کانتنیو و پاوشن میخوام برم و بیشترین جایی که رفتم پیش فتمن بوده!البته در حالت هارد و اکترم که خیل خفنه و نمیشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or