وقتی شکست میخورید!

• Thread starter Thread starter Roxas
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Cursing world to Hell

sometimes I shout
sometimes scream
sometimes trough something
to bring you to your knees

I am what I am
I cannot be changed
shaking and breaking
your pride is mine to take

I am a beast ye know,
Beasts are hard for changes
you wont beat me easy
I'll break your freaking kneck
مهندس این تیکه آخر شعرت مشکل داشت :cheesygri
Kneck should be neck

خوب البته درست ميگي نميدونم چرا اون لحظه احساس كردم كه اونجوري بنويسم درسته! البته من املام هميشه ضعيف بوده و فارسي و اينگليسي هم نداره من كلاً غلط املائي زياد دارم :d

من در مورد بازی هایی که با اسلحه انجام میشه حرف زدم.در ضمن،کلی از نظر شما یعنی چی؟

منظورم اینه که عکس العملت بعد از شکست خوردن در بازی ها چیه . مثلا یارو مبگه سی دیشو میشکونم . یکی دیگه میگه عکس العملی نشون نمی دم ... از اینجور چیزا ...

من؟ شکست؟ حرفی می‌زنیا:cheesygri :cheesygri
ولی جدی هربار گیم اور می‌شم فقط حرص می‌خورم چون نه دستم به اون دشمنی می‌رسه که
منو کشته نه به اون بابایی که این بازیو ساخته

من یه عادت بدی که دارم اینه که اگه تو یه بازی شکست بخورم دیگه ادامش نمیدیم! برا همین زیاد بازی تموم نمیکنم
من هم مثل خودتم،فقط من تلاشم رو تا آخرين نفس مي كنم!!!اگه نتونم مرحله رو برم،
بايد با چك و لقد از پاي كامي
بلندم كنن.البته بستگي به بازيش هم داره .مثلا من يه مرحله توي ارباب حلقه ها،نامردا همه نيروهام رو كشتن .فقط يه كارگرم يه گوشه نقشه گير كرده بود،من با همون يه كارگر عادي مرحله رو تموم كردم.ساعت23نشستم پاي مرحله،ساعت 2:45دقيقه تموم شد!!!كال آو ديوتي هم همين طور

اگه من تو زندگيم شكست بخورم ميشينم زار زار گريه مي كنم گريه ها نه بابا شوخي كردم

ميشنم دوبار به مشكلي و شكستي خوردم فكر مي كنم فكر فكر فكر فكر

من موقعی که تو یه بازی میبازیم میگیرم داداشمو میزنم:cheesygri .بعضی وقتا هم عقده مو سر وسایل اتاقم خالی میکنم ولی هرگز به کامی جون و Ps2 جون و مخلفاتشون اهانت نمیکنم:p

نوشته شده توسط White_Gandalf:
من موقعی که تو یه بازی میبازیم میگیرم داداشمو میزنم:cheesygri .بعضی وقتا هم عقده مو سر وسایل اتاقم خالی میکنم ولی هرگز به کامی جون و Ps2 جون و مخلفاتشون اهانت نمیکنم:p

منم دوست دارم داداشم را بزنم ولی بدبختی اینکه یهو دیدی اون داره من میزن!
اگر وسایل اتاقم را خراب کنم مادرم میکشتم.پس راه خودم باید بهتر باشه;)

شکست تو زندگی با شکست تو بازی کمی متفاوته . ( البته به نظر من )
من تو همین چند روز اخیر شکست بزرگی خوردم (کسی می تونه حدس بزنه " تو چند روز اخیر " )
ولی من اکثرا" این جور چیزا رو تو خودم می ریزم ... که واقعا" روحیه ی ادم رو تخریب می کنه .
اگه کسی رو پیدا کنم که قابل اعتماد باشه حرفای دلم رو واسش می گم .
بعضی وقتا هم به بچه های سایت پی ام میدم . ولی در کل باید حرف دلمون رو به یک دوست قابل اعتماد بگیم . . .

من اشتباهی که می کنم اینه که هیچ وقت با کسی حرف نمی زنم در مورد مشکلاتم. چند ماه پیش مشکلی برام پیش اومد به کسی نگفتم, اما یه هفته واقعا داعون شدم چون حتی باید اون ناراحتیم رو پنهان می کردم و خودم رو عادی نشون می دادم.
به هر حال انکار نمی کنم که آدم همیشه به کسی نیاز داره که باهاش صحبت کنه.

سحر منم همینو می خواستم بگم ولی نمی دونم چرا وقتی باید این کارو بکنم یه چیزی از درون جلوی منو می گیره ... فکر می کنم که غرور باشه . بارها جلوی گریه ی خودمو جلوی صمیمی ترین دوستانم گرفتم . فکر می کنم اگه گریه می کردم خیلی برای خودم بهتر می شد .غرورم کمتر می شد ... مگه نه ؟
نمونش همین کنکور ...!

نوشته شده توسط Dante Is Alive:
سحر منم همینو می خواستم بگم ولی نمی دونم چرا وقتی باید این کارو بکنم یه چیزی از درون جلوی منو می گیره ... فکر می کنم که غرور باشه . بارها جلوی گریه ی خودمو جلوی صمیمی ترین دوستانم گرفتم . فکر می کنم اگه گریه می کردم خیلی برای خودم بهتر می شد .غرورم کمتر می شد ... مگه نه ؟
نمونش همین کنکور ...!

دقیقا این غرور که باعث میشه اینطوری باشی. بی اغراق بگم, من آدم خیلی مغروریم حتی وقتی تنهام دوست ندارم گریه کنم, از دست خودم عصبانی می شم که چرا اینقدر ضعیفم.
ولی اگه خوب نگاه کنیم به این مسئله گریه چیزی بدی نیست و یه عکس العمل طبیعی هستش, گریه آدم رو سبک می کنه. اگه گریه نکنی روحیت خیلی لطمه می بینی.
شاید به همون اندازه آدم نیاز داشته باشه که مشکلش رو با یکی مطرح کنه و به طریقی این رو از درون به بیرون منتقل کنه. حالا تو اینجور مواقع من خودم مشکلم رو بطور کلی بدون جزئیات با یکی که معمولا خواهر بزرگترم هست مطرح می کنم.
اما در اکثر مواقع احساسم رو می نویسم و سعی می کنم این مشکل رو به دنیای بیرون خودم منتقل کنم و از دست اون آزار روحی راحت بشم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or