وقتی شکست میخورید!

• Thread starter Thread starter Roxas
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من اگر چند دقیقه برم جلو ببازم عصبانی نمیشم ولی اگر نیم ساعت برم جلو هیچ سیوی پیدا نکنمو ببازم اون موقع هست که عصبانی میشم و تا چند ساعت بعدش اخمام تو هم هست.
ولی اگر کار داشته باشم و بخوام زود بلند شم دیگه شکست ناپذیر میشم و تا 1 ساعت بدون هیچ باختی جلو میرم:)
من زمانی دیگه از باخت شدیدا عصبانی میشم که یکی هی بیاد دم گوشم انقدر حرف بزنه که تا ببازم:mad: هر وقتم میام تو بخش سرگرمی یه رکورد بزنم زنگ خونه رو میزنن و کسی نیست درو باز کنه من بدبختم بازی رو ول میکنمو میبازم:( ولی از محمد باشه تا یه ساعتم ادمو پشت در میزاره:cheesygri

علم با ثروت

من معمولا 3-4 بار بازي رو دوباره مي آرم اگه نشد شروع به فحاشي مي نمايم.:evil:
بعد چند روز با بازي قهر مي كنم تا حالش جا بياد تا بعدا دوباره بيارمش.

البته شكست داريم تا شكست مثلا اگه تو بعضي بازي هاي استراتژي ببازي(مثل رم)بازي تموم نميشه.:cool:

ســـــــــــــــــل
اول از دوست عزيزي كه اين تاپيك رو زده تشكر ميكنم....چون يكي از لذت بخش ترين چيزها بره من بررسي عكس العمل هاي مختلف اشخاص در موقعيت هاي مختلفه (مثله دوربين مخفي)
---------------------
وقتي ميبازم اصولا 10 بار كارم رو تكرار ميكنم....بار دهم كه باختم......بازي رو بره 1 روز ميذارم كنار....بعضي وقتا 1 ماه....بعضي وقتا 1 سال........بعضي وقتا بره هميشه.....
موقعي ام كه واقعـــــــــــــــا ناراحت بشم با مشت دست چپ....ميكوبم كف دست راستم و داد ميزنم شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت.........بعد با كلي خشونت كله ام رو تا گردن رد ميكنم تو مونيتور تا اين سري ديگه نبازم :)
----------------------
لبتون خندون و دلتون شاد.......

نوشته شده توسط Ehy18:
ســـــــــــــــــل
اول از دوست عزيزي كه اين تاپيك رو زده تشكر ميكنم....چون يكي از لذت بخش ترين چيزها بره من بررسي عكس العمل هاي مختلف اشخاص در موقعيت هاي مختلفه (مثله دوربين مخفي)
---------------------
وقتي ميبازم اصولا 10 بار كارم رو تكرار ميكنم....بار دهم كه باختم......بازي رو بره 1 روز ميذارم كنار....بعضي وقتا 1 ماه....بعضي وقتا 1 سال........بعضي وقتا بره هميشه.....
موقعي ام كه واقعـــــــــــــــا ناراحت بشم با مشت دست چپ....ميكوبم كف دست راستم و داد ميزنم شــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت.........بعد با كلي خشونت كله ام رو تا گردن رد ميكنم تو مونيتور تا اين سري ديگه نبازم :)
----------------------
لبتون خندون و دلتون شاد.......
موافقم منم بعضي وقتا بازي رو تا يه ماه ميزارم كنار ميزارم ولي وقتي بعد از يك ماه بازي ميكنم تو اولين دست ردش ميكنم.
از بازي هاي خيلي طولاني هم خيلي بدم مياد چون واقعا تكراري و خسته كننده ميشه.

سلام
من چون 99 % بازیهام rpg و استراتیژی هستن پس اصولا باخت به اون صورت برام معنی نداره .
معمولا عصبانیتم وقتیه که تو فوتبال گل بخورم .
اولش یه مشت محکم میکوبم رو میز . بعد esc رو میزنم و یه 5 دقیقه بیخیال میشم و یه چرخی تو خونه میزنم . بعد که برگشتم سیستم رو تموم هجومی میکنم و اگر لازم باشه یه تعویض و ادامه بازی .

من معمولا شکست نمیخورم :cheesygri :-"
البته از کسی که 2 ماهه بازی نکرده این چیزا بعید نیست.
ولی قبلنا وقتی تو وارکرفت داشتم میباختم داد میزدم که سیستمم ری استارت شد پویان دوباره سرور بساز :-"
فوتبال هم که بازی نمیکنم معمولا و وقتی هم بازی میکنم اصلا گل نمیخورم چون برا طرف اعصاب باقی نمیمونه (شیوهی جنگ روانی به سبک دانیال باستانی)
ولی خداییش تنها بازی کهاعصابم رو خورد کرده gta بوده که باید تموم شهرو برای یه ماموریت بگردی و دست آخر هم هزار تا اتفاق میوفتاد . تو او مواقع هم بهترین راه بلند شدن از پای pc هستش.

من كم پيش مياد توي بازي ها اگه حواسمو درست جمع كنم ببازم.من فقط توي يه بازي ديوونه ميشم اگه گل بخورم كه اونم فيفاس.اخه جالبه اصلا من تو تلويزين فوتبالم نميبينم كه بگم اهله فوتبالم.قديما كه سنم پايين بود وقتي ميباختم دسته اينارو ميشكوندم.ولي الان اصلا برام مهم نيست و كاملا به اعصابم مسلطم.ولي از يه چيزي واقعا ديوونه ميشم وسط بازي به هر دليلي يا سيستم ريستارت شه يا ويروس داشته باشم بازي بپره بيرون.اينجور موقع ها تا به يه چيزي مشت نزنم اروم نميشم.من سره فيفا و فقط همين يه بازي تا حالا كيس-اسپيكر-صندلي-ميز شكستم.دارم جدي ميگم فكر نكنين مسخره بازي در ميارم.به خاطره همين انقدر در روز فيفا بازي كردم كه ديگه عمرا ببازم.
اگه بازي مولتي باشه و طرف منو بكشه يا گل بزنه.اگه يكي 2 بار تكرار شه هيچي ولي اگه مثلا چند بار پشته سره هم شكست بخورم اگه طرفم حرفي نزنه كه هيچ ولي اگه شاخ بازي كنه يا چرتو پرت بگه ديگه دوست موست حاليم نيست و طرف سينه ي قبرستونه:-"
البته بعضي وقتا بعده باخت اگه عصبي نشم بازيم به شدت فضايي ميشه.يه بار سره همين قضيه تو nfs:hp2 با خواهرم بازي ميكردم و انقدر حرف زد كه ديوونه شدم و يه ركوردي زدم كه تا الانم نتونستم بشكونم.با مكلارن معدل سرعتم در اخره بازي 320 بود و مپ رو در عرض 1:26 (2لپ)تموم كردم. اخرين بار تا 1:40 تونستم برم ولي ديگه اون ركورد نشد كه نشد.
ببخشيد زيادي حرف زدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or