10-12 روز مونده بود از بسته رایگان شبانه ام..الان اومدم میبینم نیست..خوب چرا پولی که بابتش دادم رو برنمیگردونید...؟
عجیبه! من هنوز یک هفته دارم و امروز اوکی بود10-12 روز مونده بود از بسته رایگان شبانه ام..الان اومدم میبینم نیست..خوب چرا پولی که بابتش دادم رو برنمیگردونید...؟
تو این مملکت همینهیاد اونایی افتادم که شب قبل از بنزین ۳ تومنی از پر کردن باکشون با بنزین ۱۰۰۰ تومنی خوشحال بودن.
یعنی بسته ای که داشتی رو حذف کردن؟10-12 روز مونده بود از بسته رایگان شبانه ام..الان اومدم میبینم نیست..خوب چرا پولی که بابتش دادم رو برنمیگردونید...؟
ولی بستهٔ من که تا ۲۳اُم وقت داره و هنوزم سر جاش هست ?10-12 روز مونده بود از بسته رایگان شبانه ام..الان اومدم میبینم نیست..خوب چرا پولی که بابتش دادم رو برنمیگردونید...؟
بخدا راست میگم هیچی نباشه الان باید بالای 10 روز از نت رایگانم مونده باشه..هر روز و شب چک میکنم..الان اومدم دیدم هیچی کلا نیست..فقط 3 گیگ برام مونده همراه اول 1 ماهه 15 گیگ....زنگ بزنم الان بالای 100 نفر پشت خط هستن میدونم..یعنی بسته ای که داشتی رو حذف کردن؟
عجیبه، میخوای تماس بگیر باهاشون
من دیشب خریدم، نزنن فلجمون کنن؟
برای بنده همراه اول حذف شده ماشالا چپ و راست دزد علم کردیم بالا سرمون !!!بخدا راست میگم هیچی نباشه الان باید بالای 10 روز از نت رایگانم مونده باشه..هر روز و شب چک میکنم..الان اومدم دیدم هیچی کلا نیست..فقط 3 گیگ برام مونده همراه اول 1 ماهه 15 گیگ....زنگ بزنم الان بالای 100 نفر پشت خط هستن میدونم..
با پشتیبانی آنلاین حرف زدم میگه شما تا 23 فروردین ساعت 6 بعدازظهد نت شبانه رایگانتون هست...ولی متاسفانه از هیچ جا قابل مشاهده نیست..نه سایت نه همراه من..خودشون نمیدونن چکار میکنن..برای بنده همراه اول حذف شده ماشالا چپ و راست دزد علم کردیم بالا سرمون !!!
راجع به این لطفا توضیح میدی؟ زده 50 تومن.. مدتش و ساعتش چجوریه؟ سرعت رایتل چطوره؟پرتوان سر جاشه تازه نامحدود هفت روزه رایتل هم عالیه
پرتوان چیه؟پرتوان سر جاشه تازه نامحدود هفت روزه رایتل هم عالیه
راجع به این لطفا توضیح میدی؟ زده 50 تومن.. مدتش و ساعتش چجوریه؟ سرعت رایتل چطوره؟