با اپلیکیشن همراه من این بسته رو بخرم که فعلا اونجا موجود نیست
گزینه خرید از طریق برنامه «همراه من» هم مهیا شد!
با اپلیکیشن همراه من این بسته رو بخرم که فعلا اونجا موجود نیست
عزیز خب تو 7 روز بدون محدودیت زمانی دانلود میکنی سقف هم 320 گیگ زده من که هر چی خواستم دانلود کردم سرعت نرمال با IDM برای من 3تا5 مگ هست و خیلی راضیم و در بدترین حالت هم روی کیلو بایت نمیاد اگه جایی هستید که همراه اول خوب انتن داره شک نکنیدراجع به این لطفا توضیح میدی؟ زده 50 تومن.. مدتش و ساعتش چجوریه؟ سرعت رایتل چطوره؟
اقا امین واسه من تو بوشهر که خوبه حداقل 3 مگ تا حداکثر 9 مگ!! واسه شهرهای بالا که باید توسعه یافته تر باشند باید بهتر باشه کهدوستان من با هر سیم کارتی کار کردم و سرعت دانلود بازی ها، نرم افزار و .... بازی های پلی استیشن و پی سی و ... با رایتل تست کردم.
خوب نیست . نوسان داره . یه روز خوبه. یه روز بد. اون روزی هم که خوبه سرعت آن چنان خوبی نداره. جایی هم که زندگی میکنید و منطقه ای که آنتن میده مهمه . مثل بقیه سیم کارت ها ولی این رو با قاطعیت میگم نسبت به ایرانسل و همراه اول سرعت دانلود ضعیف تری داره و به شدت پر نوسانه ..
تجربه کار من با رایتل بود . حالا شاید کس دیگه ای باهاش کار کرده باشه و جایی باشه که بهتر براش آنتن بده و تجربه به نسبت بهتری داشته باشه.
من دو شبه میگیرم فیکس روی 5 مگ بر ثانیه اس ماشالا، شاید اون دکل نزدیکت دانلود کننده زیاد داره!سرعت دانلود همراه اول برای من رسیده به کیلوبایت!!!
کس دیگه ای این مشکل رو داره؟
به نظرم بستگی به ip که میگیرید داره هر چی به شهر محل زندگیتون نزدیک باشه بهتر میشه سرعتسرعت دانلود همراه اول برای من رسیده به کیلوبایت!!!
کس دیگه ای این مشکل رو داره؟
من دو شبه میگیرم فیکس روی 5 مگ بر ثانیه اس ماشالا، شاید اون دکل نزدیکت دانلود کننده زیاد داره!
مسئله اینجاست که سرعت آپلود درسته و کاملا فیکسه روی 30 مگ اما سرعت دانلود رسیده به زیر 1 مگ!به نظرم بستگی به ip که میگیرید داره هر چی به شهر محل زندگیتون نزدیک باشه بهتر میشه سرعت
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
داداش حلالت سرعتت چند بوده که تو سه روز این شده من 5 مگم
در 3 روز!
زیاد نبود در حد 7-8 مگ ولی کاملا ثابتداداش حلالت سرعتت چند بوده که تو سه روز این شده من 5 مگم