pearl22
کاربر سایت
الان این رو دیدم . تنها به دلیل و منطق حذف بسته هایی شبانه توجه کنید.یدگاه برخی از مراجع فرهنگی این بود که بسته های اینترنت شبانه موجب می شود دانش آموزان و دانشجویان شب بیدار بمانند؛
الان این رو دیدم . تنها به دلیل و منطق حذف بسته هایی شبانه توجه کنید.یدگاه برخی از مراجع فرهنگی این بود که بسته های اینترنت شبانه موجب می شود دانش آموزان و دانشجویان شب بیدار بمانند؛
کسی رایتل داره اینترنتش چجوره بخرم بنظرتون
یدگاه برخی از مراجع فرهنگی این بود که بسته های اینترنت شبانه موجب می شود دانش آموزان و دانشجویان شب بیدار بمانند؛
برای بنده همراه اول حذف شده ماشالا چپ و راست دزد علم کردیم بالا سرمون !!!
بخدا راست میگم هیچی نباشه الان باید بالای 10 روز از نت رایگانم مونده باشه..هر روز و شب چک میکنم..الان اومدم دیدم هیچی کلا نیست..فقط 3 گیگ برام مونده همراه اول 1 ماهه 15 گیگ....زنگ بزنم الان بالای 100 نفر پشت خط هستن میدونم..
کسی رایتل داره اینترنتش چجوره بخرم بنظرتون
60 بار امتحان کردم هیچ پیامکی نمیادکد دستوری #100* رو بزنید بعدش 1 و 1 و 0 بسته های فعال واستون پیامک میشه
تو اپلیکیشن جدید همراه من امکان چک کردن وجود نداره خاک بر سرشون با این تغییراتی که میدن
همین طرز فکرهای سطحی هستش که به اینجا رسیدیم.....اخه این چه حرفیه برادر منشانس آوردم دیشب بسته رو خریدم!!
برای منم هم حذف شده...زنگ زدم 9990....گفتم که برام چک کن ببین بسته شبانه دارم، گفت که اره داری و فعال هستشبرای بنده همراه اول حذف شده ماشالا چپ و راست دزد علم کردیم بالا سرمون !!!
من های وب8 مگ با 200 گیگ ترافیک میگیرم ماهی 83 تومن ولی بخوای باهاش گیم دانلود کنی پیر میشی با سرعت 1 مگدوستان adsl به چه صورته بسته هاش!!!!!!من یک ماهه مخابرات سرعت 8 مگ در ثانیه 92 گیگ رو 54 میخرم....درسته از نامحدود شبانه گرونتره ولی چاره ای نیست فعلا
الان مخابرات تازه به مناسبت نوروز بسته زمانی 30 روزه داده، 300 گیگ بین الملل 100 تومن! لامصب با 20 تومن همراه اول حداقل 3000 گیگ میگرفتمدوستان adsl به چه صورته بسته هاش!!!!!!من یک ماهه مخابرات سرعت 8 مگ در ثانیه 92 گیگ رو 54 میخرم....درسته از نامحدود شبانه گرونتره ولی چاره ای نیست فعلا
خب مخابرات اون ۹۲ گیگ فرضا دانلود کنی برای بقیه روز ها باید ترافیک ازاد بخری ! یعنی نمیشه سرویس ماهانه رو بعد از اتمام ترافیک تمدید کرد و روز های باقی مونده رو باید ترافیک ازاد خرید که خیلی خیلی گرونتر میفتهدوستان adsl به چه صورته بسته هاش!!!!!!من یک ماهه مخابرات سرعت 8 مگ در ثانیه 92 گیگ رو 54 میخرم....درسته از نامحدود شبانه گرونتره ولی چاره ای نیست فعلا
خب مخابرات اون ۹۲ گیگ فرضا دانلود کنی برای بقیه روز ها باید ترافیک ازاد بخری ! یعنی نمیشه سرویس ماهانه رو بعد از اتمام ترافیک تمدید کرد و روز های باقی مونده رو باید ترافیک ازاد خرید که خیلی خیلی گرونتر میفته
دوستان adsl به چه صورته بسته هاش!!!!!!من یک ماهه مخابرات سرعت 8 مگ در ثانیه 92 گیگ رو 54 میخرم....درسته از نامحدود شبانه گرونتره ولی چاره ای نیست فعلا