خنده دار هم اينه جوري با منت صحبت ميكنن انگار عيدي دادن
واقعا طلبكار بودن از صفات اينها هست
واقعا طلبكار بودن از صفات اينها هست
دقيقا همينه انقدر قطع ميشه اونم چندين بار بخوابي عمرا دانلود تموم بشه
اگه اشتباه نکنم همون مگابیت هست.Mb نشانه مگابیت هست MB میشه مگابایتی سر برید توییتر @ElonMusk تا متوجه بشید کجا داریم زندگی میکنیم .
جوونی هم بکنیدا ی وقت یادتون نره .
تست سرعت استارلینک
سرعت به مگابایته نه مگابیت .
شادزی .
View attachment 198248
اگه اشتباه نکنم همون مگابیت هست.mb نشانه مگابیت هست MB میشه مگابایت
سرعتش معلومه که کم نیست اونم برای ما که مثلا من خودم 16 مگابیت دارم تازه اخطار میده که بیشتر از 5 مگابیت رو تضمین نمیکنیماینو میتونم سوال کنم ازش
اما باز هم اگه به بایت تبدیل بشه سرعت کمی نیست !
98 مگابایت تقریبا !!!
به نظرم برا کشور های درست خیلی خوبه چون تو همون کشور ها هم مثلا طرف داره وسط بیابون یا یه شهر کوچیک زندگی میکنه و دسترسی به نت خیلی پرسرعت اونجا نداره. این براش کاربرد داره. بعد شاید هم برای کشور های ضعیف تر قیمت متفاوت بذاره بعد یک مدت.قیمت استفاده از استارلینک فقط 99$ در ماه + 499$ پکیج تجهیزات شامل دی ش روتر و منبع تغذیه و سایر متعلقات که میشه به صورت امانی دریافت کرد
.
View attachment 198249
با این همه پارازیتی که در ایران وجود داره بعیده بتونیم ازش استفاده کنیم. ولی امیدوارم که درست شه.
با توجه به فرکانس کاری پایینی که توی این نوع ارتباط اینترنتی استفاده میشه امکان پارازیت انداختن نیستن اینطوری عملا تمام ارتباطات خودشون از کار می افته و در مورد اینکه میگن آیا امکان فهمیدن سند و رسیو مثل اون اینترنت ماهواره ای قدیم هست باید بگم که نیست چون ارتفاع ماهواره های استارلینک انقدر پایینه که شناسایی تبادل دیتا ناممکنهبا این همه پارازیتی که در ایران وجود داره بعیده بتونیم ازش استفاده کنیم. ولی امیدوارم که درست شه.
این اینترنت مارو پیر کرد. 2.5 روزه دارم یه فورتزا دانلود میکنم. adsl با اون سرعت شخمیش. رفتم بسته شبانه گرفتم از استور ویندوز بدون وی پی ان نمیشه دانلود کرد. آخر سر با هزارتا بد بختی دانلود تموم شده تو بازی میرم نمیتونم آنلاین شم. 4 ساعت 10 تا فروم و سایت رو زیر و رو کردم 6 تا ویدیو تو یوتوب دیدم از تمام دوستام انواع وی پی ان رو گرفتم تا آخر تونستم آنلاین بشم. الانم آنلاین شدم با پینگ داغون و هرچند دقیقه دیسکانکت میشه.
اگه این شکنجه نیست پس چیه؟
قیمت استفاده از استارلینک فقط 99$ در ماه + 499$ پکیج تجهیزات شامل دی ش روتر و منبع تغذیه و سایر متعلقات که میشه به صورت امانی دریافت کرد
.
View attachment 198249
این امام زاده کور میکنه ولی شفا نمیده... ?