هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

هیچ وقت نتونستم با بازیای gta ارتباط برقرار کنم هر وقت سن اندریاس بازی میکردم حوصلم سر میرفت ولی تو این سبک درایور یه چیز دیگه بود واقعا
درایورم بازی جالبی بود، ولی از حق نگذریم GTA SA سرگرم کننده تر بود با رنج بزرگ کارهایی که میشد کرد داخلش...
بازی واقعا گسترده بود با در نظر گرفتن زمان انتشارش...
بعضیا عادت دارن وقتی GTA بازی میکنن صرفا میخوان از اینور برن به اونور و تو شهر ول بزنن و آدم بکشن... من واقعا با این نتونستم هیچوقت ارتباط برقرار کنم، من خیلی کم یادم میاد GTA رو اینطور بازی کرده باشم، من فقط و فقط مراحل رو میرفتم و لذت میبردم...
یاد یه خاطره افتادم، اون مرحله یادتونه باید میرفتی لباس یه s... worker رو میدزدیدی و بعد میرفتی خونه یه دختره؟ اونجا رو یادم میاد من یکی از آشناهام کنارم بود... خودتون میدونید اونجا چه صداهایی میاد دیگه... سریع ترین شیرجه رو به سمت تلویزیون زدم 😂

درایورم بازی جالبی بود، ولی از حق نگذریم GTA SA سرگرم کننده تر بود با رنج بزرگ کارهایی که میشد کرد داخلش...
بعضیا عادت دارن وقتی GTA بازی میکنن صرفا میخوان از اینور برن به اونور و تو شهر ول بزنن و آدم بکشن... من واقعا با این نتونستم هیچوقت ارتباط برقرار کنم، من خیلی کم یادم میاد GTA رو اینطور بازی کرده باشم، من فقط و فقط مراحل رو میرفتم و لذت میبردم...
یاد یه خاطره افتادم، اون مرحله یادتونه باید میرفتی لباس یه s... worker رو میدزدیدی و بعد میرفتی خونه یه دختره؟ اونجا رو یادم میاد من یکی از آشناهام کنارم بود... خودتون میدونید اونجا چه صداهایی میاد دیگه... سریع ترین شیرجه رو به سمت تلویزیون زدم 😂
بازیای راک استار بایستی حواس ادم جمع باشه کاراکترهای اپاراتی توش پیدا میشن بعضا:D

• Like
Reactions: vendor
بازیای راک استار بایستی حواس ادم جمع باشه کاراکترهای اپاراتی توش پیدا میشن بعضا:D
دوبار همچین حالتی شد، یبار اون دختر دیوونه که خونش توی کوه بود (روانی بود واقعا) و بیارم این...
بیشتر اوقات کنترل این اتفاقات دست خود آدمه که مثلا بری خونشون یا... ولی این دوبار بدون هیچ اخطاری بود...
اون موقع هم سنم کم بود انگلیسی بلد نبودم، پس حرفاشون هم نمی‌فهمیدم که اخطار بشه 😂

سلام دوستان عزیز
من تازه با این پیج اشنا شدم
بحث بسیار زیباییه
برام خیلی جالبه که از سال 2014 فعاله
من سال ۸۴ یه ps2 slim خریدم تا سال ۹۰ از این بینوا یک بند کار کشیدیم
خیلی باهاش بازی میگردیم ولی عناوین خیلی زیادی رو نتونستیم تمام کنیم
خیلی از بازی ها رو داشتم بصورت اصلی هم میخریدم ولی چون اطلاعی از روند بازی نداشتیم ادامه نمیدادیم
به هرحال ۳ ماه پیش دوباره یک ps2 slim گرفتم و شانسی با این پیج اشنا شدم دارم صفحات رو از ابتدا میخونم تو صفه ۸۹ هستم تا بیام و بروز بشم مطالب بسیار زیبایی گذاشتید امیدوارم همچنان فعالیت این پیج ادامه داشته باشه

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزیز
من تازه با این پیج اشنا شدم
بحث بسیار زیباییه
برام خیلی جالبه که از سال ۲۰۱۲ فعاله
من سال ۸۴ یه ps2 slim خریدم تا سال ۹۰ از این بینوا یک بند کار کشیدیم
خیلی باهاش بازی میگردیم ولی عناوین خیلی زیادی رو نتونستیم تمام کنیم
خیلی از بازی ها رو داشتم بصورت اصلی هم میخریدم ولی چون اطلاعی از روند بازی نداشتیم ادامه نمیدادیم
به هرحال ۳ ماه پیش دوباره یک ps2 slim گرفتم و شانسی با این پیج اشنا شدم دارم صفحات رو از ابتدا میخونم تو صفه ۸۹ هستم تا بیام و بروز بشم مطالب بسیار زیبایی گذاشتید امیدوارم همچنان فعالیت این پیج ادامه داشته باشه
خوش اومدی 😁
دیدن چهره های جدید همیشه خوبه.
راجب فعالیت هم نگران نباش، بچه ها هستن (البته درسته که کمی خستن 😂)
درکل این تاپیک چندتا طرفدار پیگیر و قدیمی داره که به این راحتی ها ولش نمیکنن و برنامه دارن براش... (یکیش خودم)

داداش منم مثل شما gta بازی میکردم و همیشه مراحل بازی رو میرفتم و اصلا ول نمیچرخیدم :D حتی مراحل اصلی روتموم میکردم باز هم میرفتم سراغ مراحل فرعی .
البته درایور هم با توجه به این که به سبک بازی ماشینی علاقه داشتم ( need for speed باز بودیم واسه خودمون ) رو هم خیلی دوست داشتم و یادم نمیاد چند بار تا تهش رفتم .

خوش اومدی 😁
دیدن چهره های جدید همیشه خوبه.
راجب فعالیت هم نگران نباش، بچه ها هستن (البته درسته که کمی خستن 😂)
درکل این تاپیک چندتا طرفدار پیگیر و قدیمی داره که به این راحتی ها ولش نمیکنن و برنامه دارن براش... (یکیش خودم)
ممنونم از لطفت
اول بگم که زیاد با اصطلاحات اشنا نیستم پس اگر چیزی رو جابجا یا اشتباه مینویسم معذرت خواهی میکنم
دوستان عزیز من به یه مشکل برخوردم
اول بگم که با راهنمایی های عزیزان در همین سایت و بخصوص این صفحه که قبلا نوشته بودن
تونستم ps2 رو فلش خور کنم و اخرین ورژن برنامه free mcboot رو نصب کنم که یکم برای مدل 9xxxx مشکل بود ولی به هرحال شد
از ترس اینکه نپره روی یه مموری بک آپ گرفتم گذاشتم کنار که دچار مشکل نشم اخه یک ماه دنبالش بودم
حتی تونستم بقولی فول پک کنم که برام خیلی جذاب بود که روی صفحه بوت بتونم تغییر ایجاد کنم و یسری برنامه اضافه کنم حتی رنگ نوشته های صفحه بوت رو تغییر دادم خیلی کیف داد بهم
و بابت این راهنمایی ها از عزیزان سپاسگذارم
حالا مشکلم دوستان من یه مبدل ps2 hdmi گرفتم واقعا کیفیت رو هم بالا برد ولی نمیتونم بازی های ps1 رو دیگه اجرا کنم قبل از این مبدل میشد الان آرم ps1 میاد وبعد صفحه سیاه میشه اگه کسی با این مشکل مواجه بوده لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم
یه صفحه به این نام بود
عدم نمایش تصویر بازی PS1 با کابل کامپوننت در PS2
ولی چیزی ازش عایدم نشد

داداش منم مثل شما gta بازی میکردم و همیشه مراحل بازی رو میرفتم و اصلا ول نمیچرخیدم :D حتی مراحل اصلی روتموم میکردم باز هم میرفتم سراغ مراحل فرعی .
البته درایور هم با توجه به این که به سبک بازی ماشینی علاقه داشتم ( need for speed باز بودیم واسه خودمون ) رو هم خیلی دوست داشتم و یادم نمیاد چند بار تا تهش رفتم .
من تو gta تو مرحله ای که باید بپری رو قطار گیر کردم دیگه هم نتونستم ردش کنم گذاشتمش کنار بازی جذابیه و اعتیاد اور
پیشنهاد میکنم god father رو هم امتحان کنید بازی لذت‌بخش و مفرحیه

یه هارد یک ترا وصل کردم به اسلیم حدودا ۲۷۰ بازی روشه دیگه جا نداره بیچاره
البته نزدیک به ۷۰ بازی هم توی یه هارد دیگه دارم که بعدا با یه سری از این بازی ها جابجا کنم
خدایش تا حالا به مشکل خاصی تو اجرای بازی ها برنخوردم بجز چند عنوان که زیاد مشهور هم نبودن
بازی ها رو با برنامه ut میریزم تو هارد بعد با opl manager ارت های بازی هارو میزارم و اخرشم دفرگ هارو میگیرم
بعد توی ps2 روی بازی صبر میکنم تا جستو جوی opl تمام بشه بعد اجراش میکنم
مشکلی نداره اینجوری خوب اجرا میکنه
یه موقع به اساتید جسارت نشه
اگه دوستان خواستید میتونم فایل های فلش خور مموری کارت خودم رو بصورت زیپ براتون ارسال کنم
شاید بکارتون بیاد
الان یه سری هستن توی دیوار تا ۴۰۰ هزار تمن بابت کپی خور کردن دارن میگیرن واقعا دور از انصافه

کسی بازی 007 goldeneye رو تجربه کرده
من نتونستم بصورت فلش خور تجربش کنم بالا نمیاره
این یکی از همون بازی هاست که گفتم بالا نمیاره فکر میکردم عنوان پرتی باشه الان دیدم که یجورایی مشهوره دوستان این بازی رو از طریق usb تجربه کردن ؟ اصلا خود بازی خوب هست ؟ ارزش دردسر کشیدن داره؟

ممنونم از لطفت
اول بگم که زیاد با اصطلاحات اشنا نیستم پس اگر چیزی رو جابجا یا اشتباه مینویسم معذرت خواهی میکنم
دوستان عزیز من به یه مشکل برخوردم
اول بگم که با راهنمایی های عزیزان در همین سایت و بخصوص این صفحه که قبلا نوشته بودن
تونستم ps2 رو فلش خور کنم و اخرین ورژن برنامه free mcboot رو نصب کنم که یکم برای مدل 9xxxx مشکل بود ولی به هرحال شد
از ترس اینکه نپره روی یه مموری بک آپ گرفتم گذاشتم کنار که دچار مشکل نشم اخه یک ماه دنبالش بودم
حتی تونستم بقولی فول پک کنم که برام خیلی جذاب بود که روی صفحه بوت بتونم تغییر ایجاد کنم و یسری برنامه اضافه کنم حتی رنگ نوشته های صفحه بوت رو تغییر دادم خیلی کیف داد بهم
و بابت این راهنمایی ها از عزیزان سپاسگذارم
حالا مشکلم دوستان من یه مبدل ps2 hdmi گرفتم واقعا کیفیت رو هم بالا برد ولی نمیتونم بازی های ps1 رو دیگه اجرا کنم قبل از این مبدل میشد الان آرم ps1 میاد وبعد صفحه سیاه میشه اگه کسی با این مشکل مواجه بوده لطف کنه راهنمایی کنه ممنون میشم
یه صفحه به این نام بود
عدم نمایش تصویر بازی PS1 با کابل کامپوننت در PS2
ولی چیزی ازش عایدم نشد
این مشکل تقریباً شناخته شده‌ست، مشکل از اینجاست که بازی های Ps1 روی 240p لاک شدن، و بیشتر این مبدل های HDMI ارزون قیمت هم این resolution رو ساپورت نمیکنن بنظر...
راه های که به ذهنم میرسه
اول سعی کن از GSM استفاده کنی برای تغییر رزولوشن بازی (آموزش استفاده باید باشه توی همین انجمن)
یه امولاتور PS1 پیدا کردم که سعی کرده همه این مشکلات رو فیکس کنه و در کل تجربه اجرای بازی های ps1 هم روی ps2 بهبود بده، در کل بد نیست یه نگاه بندازی بهش، اسمش DKWDRV هست.
مبتونی این فیکس هم یه نگاهی بندازی

من تو gta تو مرحله ای که باید بپری رو قطار گیر کردم دیگه هم نتونستم ردش کنم گذاشتمش کنار بازی جذابیه و اعتیاد اور
خیلی راحت کنار گذاشتی باز رو!
نمیدونم چرا همه انقدر با این مرحله مشکل داشتن، من چیزی که یادم میاد اولین بازی که بازی کردم سخت بود و چندبار باختم، ولی انقد هم سخت نبود که بخاطرش بازی رو ول کنم 😂
خلاصه بنظرم اگه GTA SA رو بازی نکردی حتما یه نگاهی بهش بنداز و به شانس مجدد به اون مرحله قطار هم بده.

این یکی از همون بازی هاست که گفتم بالا نمیاره فکر میکردم عنوان پرتی باشه الان دیدم که یجورایی مشهوره دوستان این بازی رو از طریق usb تجربه کردن ؟ اصلا خود بازی خوب هست ؟ ارزش دردسر کشیدن داره؟
با آخرین نسخه OPL از گیتهاب تست کردی؟ نباید مشکلی باشه

داداش got father که اصلا عالی بود من چند وقت پیش دوباره روی PS4 بازیش کردم چون PS2 در اختیار نداشتم و در خصوص GTA هم به قول دوست خوبمون آقا سعید خیلی راحت بازی رو کنار گذاشتی به نظرم حتما حتما GTA SA رو بازی کن . خودم چندین بار تمومش کردم و باز هم فرصت بشه دوباره بازیش میکنم و تمومش میکنم . ( این جواهر رو از دست نده ) هر چند همه بازی ها میتونه سلیقه ای باشه و حتما حتما نباید از بازی ای که اکثر آدم ها میپسندن خوشت بیاد ولی در کل از نظر فنی و خیلی جهات GTA SA عالی کار شده و میتونه خیلی خیلی جذاب و سرگرم کننده باشه .
راستی یادم رفت بگم من همیشه با هندفری یا هدفون بازی میکردم تا وقتی اون صدا های خاص در مراحل خاص پخش میشد به مشکل نخورم :D دیگه مجبور نبودم مثل داداش سعید شیرجه برم :>

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or