kourosh1907
کاربر سایت
ممنونمروی بازی دکمه مثلث بزن منوی تنظیمات بازمیشه configure gsm
Vmod بزار hdtv 480p 60h
امروز ۱۰۰ در ۱۰۰ امتحانش میکنم
ممنونمروی بازی دکمه مثلث بزن منوی تنظیمات بازمیشه configure gsm
Vmod بزار hdtv 480p 60h
من با این برنامه کار کردم و حجم مموری رو بالا بردم ۴ تا مموری رو باهاش فرمت کردم ۳تاش ۶۴ شد و یکی ۱۲۸ روشم برای امتحان برنامه و اینا ریختم بیشتر از ۸ مگ واقعی بود فقط یه مشکل بود که بعضی از بازی ها این فرمت رو نمیشناختن و باعث فرمت مموری کارت میشن که البته تعداد بسیار محدودی بودناون برنامه ها الکی بودن
میومدن مموری رو ادیت میزدن و سایز رو تغییر میدادن
ولی حجم واقعی تغییری نمیکرد
یعنی اگه حجم رو میکردی 128 ولی مموری تو 8 بود فقط همون 8 رو میتونستی بنویسی توش، و بعد از اون سیوات رو میریخت تو back room
منم برای ورود با سایت ps2hom به مشکل برخوردم و نتونستم وارد بشم با گوشی ها و خط های مختلفی هم امتحان کرد نشدمنم خیلی زور زدم وصل نشد سایت ps2 home هم نشد وصل بشم
نه، منطقی فکر کن به قضیهمن با این برنامه کار کردم و حجم مموری رو بالا بردم ۴ تا مموری رو باهاش فرمت کردم ۳تاش ۶۴ شد و یکی ۱۲۸ روشم برای امتحان برنامه و اینا ریختم بیشتر از ۸ مگ واقعی بود فقط یه مشکل بود که بعضی از بازی ها این فرمت رو نمیشناختن و باعث فرمت مموری کارت میشن که البته تعداد بسیار محدودی بودن
خب حرف شما کاملا منطقی و حرفی هم برای رد کردنش ندارم ولی خب تکلیف اون برنامه هایی که بیشتر از حجم ۸ مگ توی مموری ریختم چی میشه اخه من حدود ۳۰ مگ توش اطلاعات کپی کردم حتی چند بار هم بازیابی کردم تا ببینم مشکلی ندارهنه، منطقی فکر کن به قضیه
چطور یه مموری 8 مگی میتونه فرمت سه به 64 مگ؟
اون بازی هایی هم که میگی ساپورت نمیشن صرفا مموری پر شده بوده و سیو هارو corrupt میکرده
دلیل ساخته شدن این برنامهها یچیز بوده، بعضی وقتا سیو خراب میشه و کلا از کار میوفته، مثلا فایل سیستمش میریزه بهم و... از اینا برای فرمت کامل و بازنویسی همه چیز استفاده میشه تا مشکلات فیکس بشن.
آموزش تغییر نسبت تصویر بازی ها PS2 به 16:9 (بدون کشیدگی تصویر)اگه تایپیک دیگه ای هم در این رابطه هست لطفا معرفی کنید
ممنونم از لطفت که این تایپک رو معرفی کردی خوندم خیلی خیلی عالی بود....
ویدیو رو دیدم
بازی burnout و darkwatch پچ کردم ابعاد تصویر از 4:3 به 16:9 تغییر میکنهممنونم از لطفت که این تایپک رو معرفی کردی خوندم خیلی خیلی عالی بود....
ولی اینجا یه مشکل هست... من تمام بازی هام رو با usb utill تبدیل کردم حدودا ۲۷۰ تاست یه ۹۰ تا هم روی یه هارد دیگه دارم جمعا ۳۶۰ تا بازی
الان باید چیکار کنم یعنی دوباره باید تبدیل کنم به iso و بعد پچ کنم دوباره تبدیل کنم ؟
برای بدست اوردن iso بازی ها از طریق usb util انجام بدم یا opl manager....یا برنامه دیگه ای هم هست......؟
خیلی زمان میبره حداقل یک هفته باید درگیر این کار بشم.....؟
بنظر دوستان این کار ارزشش رو داره .... کسی تا حالا بازیی رو پچ کرده...؟ نتیجه کار چطوره بوده...؟
ایول دمت گرمبازی burnout و darkwatch پچ کردم ابعاد تصویر از 4:3 به 16:9 تغییر میکنه
حتماً تنظیمات تصویر ps2 و تلویزیون رو باید بزاری 16:9
چیت widescreen
GitHub - PS2-Widescreen/OPL-Widescreen-Cheats: A collection of Cheats to force widescreen aspect ratio for PS2 games, ready to use on real hardware with OpenPS2Loader or CheatDevice
ده دقیقه فکر کنمایول دمت گرم
حدودا برای هر بازی چقدر زمان میرره.....؟
یعنی لازم نیست بازی رو دوباره تبدیل به ایزو کنم مستقیم از طریق opl manager میشه چه خوبده دقیقه فکر کنم
همه بازیا پچ ندارن چندتایی که تو لیست هست
ریجن بازی و فایل widescreen باید یکی باشه ریجن بازی usa فایل پوشه ntsc-u
چیت widescreen حاشیه سیاه صفحه رو حذف میکنه از حالت فشرده خارج کن بریز پوشه CHT فلش، داخل opl تنظیمات cheat رو بزار global
واسه پچ، فایل بازی باید iso باشهیعنی لازم نیست بازی رو دوباره تبدیل به ایزو کنم مستقیم از طریق opl manager میشه چه خوب
واسه پچ، فایل بازی باید iso باشه
چیت لازم نداره کار خاصی کنی
چیت واید اسکرین 1مگ حجمشه از زیپ در میاری میریزی پوشه CHT فلش