هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

فک کنم ۱۰ سالم بود که ps1 توی کلوپ ها حظور پیدا کرد قبلش که بازی های آتاری ،میکر ،سگا و نینتندو خوب حکم رانی میکردند و بینشون هم رقابت جذابی وجود داشت تو تنوع بازی ها و عناوین اگه این مابین کنسول دیگه ای هم بود ما ازش بیخبر بودیم و با همون چیزی که دم دستمون بود کیف میکردیم واقعا توی اون دوره بازی ها خیلی جذاب بودن البته الان اکثرا دنبال ps4 و ps5 وx box هستند و نمیتونن با اون سطح از گرافیک و محدودیت بازی کنن
Ps1 یه گام نبود حکم یه پرواز رو برای ما داشت از اون گرافیک کارتنی و محدودیت های بازی که حتی امکان ذخیره بازی هم وجود نداشت یک دفعه به یک گرافیک خیلی بالاتر امکانات بیشتر و راحتی بازی داستانهای جذاب و....روبرو شدیم خلاصه توی اون زمان برای همسن های من شُک بسیار شدیدی به وجود اومد خیلی ها بودند که اصلا علاقه ای به بازی نداشتن و به واسطه این کنسول به بازی علاقه مند شدند
خاطرات بسیار زیادی از اون زمان دادم خوب و بد خیلی زیادند اوج بازی بند توی کلوپ ها اون زمان بود
زمانی که سلطان ps2 به بازار معرفی شد و توی کلوپ ها حظور پیدا کرد ۱۶ سالم بود و یکم کمتر میرفتم کلوپ و بازی های اون موقعه رو فقط یه چند تایشو تونستم توی کلوپ تجربه کنم pes رو یادمه فکنم وای سیتی هم بود اگه اشتباه نکنم سال بعدش هم درگیر امتحان برای استخدام و کار و این چیزا شدیم و تا حدودا یه ۳ سالی کامل از بازی و این چیزا بیخبر بودم یعنی هیچ فرصتی نداشتم که بازی کنم یا برم طرفش بعدش تونستم یه ps2 بگیرم خیلی واسم ارزش داشت یه کنسول برا خودم یه تجربه خیلی عالی بود تازه میشد باهاش بازی های ps1 هم بازی کرد برا خودش هم که بازی های خیلی زیادی تو بازار بود قیمت های خیلی عالی هم داشتن هر ماه که حقوق میگرفتم با برادرم میرفتیم ۱۰ تا بازی میگرفتیم هرچند بخاطر خیلی از مسائل خیلی هاشو حتی یک بار هم امتحان نکردیم متاسفانه......
درکل بهترین تجربه های بازیم هم برای بازی های ps1 هم ps2 با همین کنسول شکل گرفته و خاطرات خیلی عالی باهاش دارم از خرید دو بارش خیلی راضیم خیلی کیف میده که میتونم باهاش چیز های که اون موقع نتونستم رو الان تجربه کنم و لذت ببرم

آخرین ویرایش:
از عزیزان کسی سیو evil 4 قسمت ada رو داره
توی نت فایل سیو هست ولی برای ps2 نیست نمیدونم چجوری میشه استفاده کرد
این سیو هایی که توی نت هست برای شبیه ساز هاست؟؟؟؟
اخه فرمت هاشون فرق داره

آخرین ویرایش:
چند تا عکس توی نت دیدم جالب بود
اینا واقعا ps2 هستند؟؟؟

Attachments

• mmexport1613696064855.jpg
    mmexport1613696064855.jpg
    94.4 KB · مشاهده: 21
  • mmexport1609205703775.jpg
    mmexport1609205703775.jpg
    138.9 KB · مشاهده: 9
  • mmexport1610039888148.jpg
    mmexport1610039888148.jpg
    93.2 KB · مشاهده: 7
  • Reserving-DIY-Pocket-Game-Console-For-Ps2-Free-EMS-shiping.jpg
    Reserving-DIY-Pocket-Game-Console-For-Ps2-Free-EMS-shiping.jpg
    41.4 KB · مشاهده: 7
  • PS2p-pic-18.jpg
    PS2p-pic-18.jpg
    26.7 KB · مشاهده: 8
  • 20200915_223751-1.jpg
    20200915_223751-1.jpg
    144.6 KB · مشاهده: 15
دوستان من یه سایت پیدا کردم که یه سری بازی دوبله فارسی داره
Silent hill 4
Resident evil 4
Ghost rider
شگفت انگیزان
موش سرآشپز
بولت
در جست‌وجوی نمو
سایه روم
Cold fear
Gta 5 kurdish
Fifa
Pes
نمیدونم لینک دادن ناقض قوانین سایت هست یا نه اگه نیست بفرماید تا لینک بزارم تمام لینک های دانلودش هم سالم و پر سرعته

آخرین ویرایش:
بعضی بازیا 480p دارن burnout reveng و black لودینگ بازی دکمه x و مثلث نگه دار
بازی gow و سایه کلوسوس داخل تنظیمات video بازی scan480p روشن کن
Games with Alternative Display Modes

با کابل کامپوننت gsm میزام 1080یا 720p تصویر پیکسلی میشه
بهترین تنظیمات ntsc 480p یا pal 576p ابعاد تصویر 4:3

تنظیمات tv تصویر فول اسکرین کن
دست خوش برای راهنماییت دمت گرم
روی بلک با نگه داشتن ❌&🔺️ کیفیت 480 رو انتخواب کردم خوب بود بنظرم تغیرات خوبی داشت
جیگر ادم حال میاد چیزای جدید یاد میگیره
خیلی کیف داد بهم

• Like
Reactions: Mammadkherad
مشکل من با اجرای بازی های ps1 هنوز حل نشده از اون روش هایی که فرستادید استفاده کردم با GSM تنظیمات رو وارد کردم ولی اصلا نتونستم توی opl برم چه برسه به اجرای بازی داخل opl نمیره صفحه سیاه میشه نمیدونم دلیل ای مشکل چیه یه چیز فقط مونده که با یه مموری کارت دیگه امتحان کنم شاید بشه فقط همین تو ذهنم اومده
ممنون میشم اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید متشکرم

اینم از ps2 مظلوم من باهارد اکسترنال ۱ ترا و دسته اصلی
این بیچاره شده موش آزمایشگاهی من
و رفیق تنهاییم سر کار
به به چه عالی ایشالا باهاش حسابی لذت ببری . راستی داداش کارت چی هست که سر کار با کنسولت رفیق هستی . ( میشه منم بیام کنسولم رو هم میارم که موش آزمایشگاهی بیشتری داشته باشیم :D ) .

به به چه عالی ایشالا باهاش حسابی لذت ببری . راستی داداش کارت چی هست که سر کار با کنسولت رفیق هستی . ( میشه منم بیام کنسولم رو هم میارم که موش آزمایشگاهی بیشتری داشته باشیم :D ) .
فداتشم عزیز دل ممنونم
قدمت سرچشم بیا
من ۱۵ روز شبانه روزی سرکارم ۱۵ روز خونه اونجا دیگه از بعداز ظهر وقتم آزاده و البته زیاد تنهام یا فیلم میبینم یا جدیدا بازی میکنم

آخرین ویرایش:
دوستان عزیزم چرا metal gear solid 2 دوتا نسخه داره ؟هر دو تا هم شبیه به هم هستند تفاوت هاشون چیه؟کدوم نسخه بهتره برای بازی؟
یا اگه داستانشون متفاوته کدوم رو اول بازی کنم بهتره؟

evs0.jpg 0-8.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MR.MARIO
دوستان عزیزم چرا metal gear should 2 دوتا نسخه داره ؟هر دو تا هم شبیه به هم هستند تفاوت هاشون چیه؟کدوم نسخه بهتره برای بازی؟

View attachment 331740View attachment 331741
Substance دیسک فرعی بازی ماموریتی و جنبه آموزش داره..
sons of liberty بازی اصلی.

دوستان گل، امیدوارم همه سال خوب و خوشی داشته باشید.
ایشالا همه توی این سال به خواسته ها و آرزوهاتوت بررسید.
و امیدوارم امسال هم از PS2 لذت ببرید 🤩🌹
ممنونم داداش گلم
من هم سال نو رو به تمام دوستان عزیز تبریک میگم امیدوارم سال خوب و پر از لبخندی داشته باشید

دوستان عزیزم چرا metal gear solid 2 دوتا نسخه داره ؟هر دو تا هم شبیه به هم هستند تفاوت هاشون چیه؟کدوم نسخه بهتره برای بازی؟

View attachment 331740View attachment 331741
رفتم دوباره از صفحه ۸۰ خوندم چون این بحث برام اشنا بود
توی یکی از صفحات درباره این دو بازی و نسخه های مختلفش یکی از دوستان از قبل توضیح داده بود
اینجور که از حرفای دوستمون توی سه تا پست بالا تر و عزیزان از بحث های قبلی متوجه شدم که در نسخه Substance یکم مقدار محتوا بیشتره و تعدادی هم ماموریت های اضافه داره والا اصل بازی و داستان بازی و بقیه چیز ها دقیقا یجوره و فرق خاصی نداره
جا داره از زحمات تک تک عزیزان و بخصوص بزرگواری که راهنمایی کرد تشکر کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or