MR.MARIO
کاربر سایت
فقط اونجاش که اخر مرحله دستشو جلو جمعیت میبرد بالا ایچچچچچچچ میکرد اونجاشو خیلی دوست داشتماونا که ps1 بودن
فقط اونجاش که اخر مرحله دستشو جلو جمعیت میبرد بالا ایچچچچچچچ میکرد اونجاشو خیلی دوست داشتماونا که ps1 بودن
برا همه ی سلیقه ها و سبک ها بازی داره تمومی نداره بیخود نیست بهترین کنسول تاریخ بازی های ویدئویی هستچون حدودا ۴۰۰۰ تا بازی داره
هر چقدرم بازی کرده باشی کلی بازی نکرده باقی میمونه
یعنی اکثرا بازی نکرده میمونه
سری بازی هیجانی Hot Wheels
از زمان ps1 اومد تا همین نسل 9 نسل ps5
روی ps2 هم ۴ نسخه از این بازی اومده
من سری فت و بخاطر هارد ترجیح میدم با هارد دیگه هیچ افت سرعتی تو اجرای بازیا وجود نداره ولی خوب لنزشون ضعیفه اونم الان مهم نیست چون کپی خور باشه دیسک احتیاج نیستمیگم بهترین نسخه پلی۲ از سری 90000 چه شماره ای هست تو دیوار یکی هست 90004 خودم هم قبلا همین نسخه رو داشتم آیا اگه بالاترش پیدا شد ارزش خاصی داره و آخرین شمارش چیه
درسته یکم تقویت شده در حد چند مگاهرتزسری فت cpu متفاوتی با اسلیم داره
MIPS R5900 Emotion Engine
Fat 294.912 MHz
Slim 299 MHz
انگار سری فت از لحاظ cpu کم میاورد و لگ داشته البته طبق چیزی که خوندم و فهمیدم شاید اشتباه میکنم
که cpu تو سری اسلیم ارتقا پیدا کرد و جدید شد
و هم قدرتش کمی بیشتر شد
حتی تا همین چند سال پیش من یادمه opl روی سری فت اجرا نمیشد
که بعدها دیگه تونستن بهینه سازی کنن سختافزار فت هم بتونه اجرا کنه
حتی اینو بخونی رم مجزا اضافه داره نسخه اسلیم
Integrated Emotion Engine, Graphics Synthesizer, 32 MB of RDRAM, and 4 MB of eDRAM (PlayStation 2 Slimline models only)
حتی گفته میشه که مین برد کنسول تغییر کرده
معمولاً سریهای اسلیم رو بهینهتر میکنن که کم هزینهتر باشه و ارزونتر
ولی این کنسول جزو کنسول های هست که تازه ارتقا داده شده اگر حتی کوچیک و کم حساب کنیم
ولی باید به زمان لانچ کنسول دقت کنیم
قطعا کنترای میکرو بهترهحتما بازی contra رو یا بازی کردید یا شنیدید
حالا ما یه contra arcade داریم
برای دستگاه ها ارکید
که قبل از نسخه کنسولی اومده بود
که با این کنترا بخصوص روی میکرو بازی کرده بودیم متفاوته کلا
نسخه contra arcad برای ps2 اومده
من یادمه مموریم نمیتونست روش opl نصب بشه یه ابزار تقلبی بود نمیدونم چی بود میشد حجم مموری رو بیشتر کرد تا ۱۲۸ مگ میشد ولی واسه همه تا ۶۴ کار میکرد تبدیل شد به ۶۴ مگ البته شک دارم واقعا ولی روش opl نصب شد گیمارو هم بالا میاورد به صورت غیر منطقیسری فت cpu متفاوتی با اسلیم داره
MIPS R5900 Emotion Engine
Fat 294.912 MHz
Slim 299 MHz
انگار سری فت از لحاظ cpu کم میاورد و لگ داشته البته طبق چیزی که خوندم و فهمیدم شاید اشتباه میکنم
که cpu تو سری اسلیم ارتقا پیدا کرد و جدید شد
و هم قدرتش کمی بیشتر شد
حتی تا همین چند سال پیش من یادمه opl روی سری فت اجرا نمیشد
که بعدها دیگه تونستن بهینه سازی کنن سختافزار فت هم بتونه اجرا کنه
حتی اینو بخونی رم مجزا اضافه داره نسخه اسلیم
Integrated Emotion Engine, Graphics Synthesizer, 32 MB of RDRAM, and 4 MB of eDRAM (PlayStation 2 Slimline models only)
حتی گفته میشه که مین برد کنسول تغییر کرده
معمولاً سریهای اسلیم رو بهینهتر میکنن که کم هزینهتر باشه و ارزونتر
ولی این کنسول جزو کنسول های هست که تازه ارتقا داده شده اگر حتی کوچیک و کم حساب کنیم
ولی باید به زمان لانچ کنسول دقت کنیم
البته به اسلیم هم میشه هارد ssd اکسترنال وصل کردمن سری فت و بخاطر هارد ترجیح میدم با هارد دیگه هیچ افت سرعتی تو اجرای بازیا وجود نداره ولی خوب لنزشون ضعیفه اونم الان مهم نیست چون کپی خور باشه دیسک احتیاج نیست
میشه ولی از طریق پورت یو اس بی که همون سرعت فلش مموری رو داره یا با روش smb بازی رو از یه هارد دیگه ای بالا بیاریالبته به اسلیم هم میشه هارد ssd اکسترنال وصل کرد
اون برنامه ها الکی بودنمن یادمه مموریم نمیتونست روش opl نصب بشه یه ابزار تقلبی بود نمیدونم چی بود میشد حجم مموری رو بیشتر کرد تا ۱۲۸ مگ میشد ولی واسه همه تا ۶۴ کار میکرد تبدیل شد به ۶۴ مگ البته شک دارم واقعا ولی روش opl نصب شد گیمارو هم بالا میاورد به صورت غیر منطقی