danial.wwf
کاربر سایت
بیشتر بازی های انحصاری ps2 کد ، رمز ، و یا ترفند ندارن. از جمله این بازی ها می توان به بازی خاطره انگیز و زیبای God Of War اشاره کرد که هیج کد یا رمزی نداره.
اما یک ترفند جالب (یا شاید بشه گفت مشکل فنی:d) در بازی هست که باعث مشه که هرچقدر گوی قرمز خواستین به دست بیارین!!
دانلود ویدیو
خیلی حوصله سر بر بود اما من موفق شدم که انجامش بدم.:bighug:
کی گفته GOD OF WAR کد یا رمز نداره؟؟ از رمز Double Jump گرفته تا Infinite Health و .... براش موجوده.
برای دسترسی به کد ها و رمز هاش باید از برنامه Codebreaker استفاده کنید.
رمز های کدبریکر یا گیم شارک با کدی که توی خود بازی توسط شرکت سازندش قرار داده میشه فرق داره.
منظور من رمز هایی مثل رمز های بازی GTA بود.
بله درسته همه به Dev Kit ربط داره اما بازی هایی مثل god of war 2 توی خود بازی امکانی رو گزاشتن که بشه جان و جادو و... رو بینهایت کنی اما بعضی بازی ها هم که مثل god of war همچین چیز هایی رو ندارن و باید تنها از راه گیم شارک یا از همچین باگ هایی استفاده کرد!شما اولش گفتی این بازی هیچ رمزی نداره منم به اون جمله شما جواب دادم.
اگه اینجوری بخوایم بگیم ۷۰ درصد بازی ها رمز ان چنانی ندارن. چون بیشتر رمز ها با کد بریکر اعمال میشه.
در ضمن اون رمز هایی که برای بعضی بازی ها مثل GTA موجوده برای استفاده تستر ها قرار داده میشه تا وقتی کمپانی قبل از عرضه بازی میخواد توسط تستر ها بازی رو تست کنه و باگ هاش رو پیدا کنن از این چیت ها و رمز ها استفاده میکنن تا سریع تر بتونن تست کنن و همچنین باگ های بازی خودشون رو نشون بدن.همچنین اغلب تستر ها خودشون این رمز ها رو تو اینترنت منتشر میکنن.
برای همینه بعضی از بازی ها از این چیت ها دارن بعضی هاشون ندارن. همه ربط به Dev Kitt و نحوه ساخت بازی و نحوه تستشون داره.
سلام دوستان
من تازه ps2 slim خریدم بازی های خوب تو بازار گیر نمیاد و همه بازی های بچه گونه تو بازاره
کسی از دوستان که تهران هستند لطف میکنه بازی هاشو به من قرض بده من رایت کنم بهتون تحویل بدم
ببینم چند تا ادم با معرفت تو بازی سنتره
اینم شماره 09380293479