هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

انقلاب_شگفتی_هنر
دیگه دنیا همچین بازی به خودش ندید.
latest

• Like
Reactions: ehsanservat
باور کن 6 بار بازیش کردم. یعنی آخرت هنر بود. موسیقی طراحی داستان و چه پایانی............ باز کاری می کنی برم بازی کنم. چرا سونی دیگه مثل این بازی نمیزنه؟

• Like
Reactions: che-jaleb
من ps2 رو بخاطر این بازی خریدم!
یادم میاد میگفتن این آخرین بازی مورتال کمبته و دیگه ساخته نمیشه...
اما خدارو شکر که شایعه بود:d
اما فک نکنم دیگه گیم پلی فوق العاده جذابش دوباره تکرار بشه.

بیشتر بازی های انحصاری ps2 کد ، رمز ، و یا ترفند ندارن. از جمله این بازی ها می توان به بازی خاطره انگیز و زیبای God Of War اشاره کرد که هیج کد یا رمزی نداره.
اما یک ترفند جالب (یا شاید بشه گفت مشکل فنی:d) در بازی هست که باعث مشه که هرچقدر گوی قرمز خواستین به دست بیارین!!
دانلود ویدیو
خیلی حوصله سر بر بود اما من موفق شدم که انجامش بدم.:bighug:

بیشتر بازی های انحصاری ps2 کد ، رمز ، و یا ترفند ندارن. از جمله این بازی ها می توان به بازی خاطره انگیز و زیبای God Of War اشاره کرد که هیج کد یا رمزی نداره.
اما یک ترفند جالب (یا شاید بشه گفت مشکل فنی:d) در بازی هست که باعث مشه که هرچقدر گوی قرمز خواستین به دست بیارین!!
دانلود ویدیو
خیلی حوصله سر بر بود اما من موفق شدم که انجامش بدم.:bighug:

کی گفته GOD OF WAR کد یا رمز نداره؟؟ از رمز Double Jump گرفته تا Infinite Health و .... براش موجوده.

برای دسترسی به کد ها و رمز هاش باید از برنامه Codebreaker استفاده کنید.

کی گفته GOD OF WAR کد یا رمز نداره؟؟ از رمز Double Jump گرفته تا Infinite Health و .... براش موجوده.

برای دسترسی به کد ها و رمز هاش باید از برنامه Codebreaker استفاده کنید.

رمز های کدبریکر یا گیم شارک با کدی که توی خود بازی توسط شرکت سازندش قرار داده میشه فرق داره.
منظور من رمز هایی مثل رمز های بازی GTA بود.

• Like
رمز های کدبریکر یا گیم شارک با کدی که توی خود بازی توسط شرکت سازندش قرار داده میشه فرق داره.
منظور من رمز هایی مثل رمز های بازی GTA بود.

شما اولش گفتی این بازی هیچ رمزی نداره منم به اون جمله شما جواب دادم.

اگه اینجوری بخوایم بگیم ۷۰ درصد بازی ها رمز ان چنانی ندارن. چون بیشتر رمز ها با کد بریکر اعمال میشه.

در ضمن اون رمز هایی که برای بعضی بازی ها مثل GTA موجوده برای استفاده تستر ها قرار داده میشه تا وقتی کمپانی قبل از عرضه بازی میخواد توسط تستر ها بازی رو تست کنه و باگ هاش رو پیدا کنن از این چیت ها و رمز ها استفاده میکنن تا سریع تر بتونن تست کنن و همچنین باگ های بازی خودشون رو نشون بدن.همچنین اغلب تستر ها خودشون این رمز ها رو تو اینترنت منتشر میکنن.

برای همینه بعضی از بازی ها از این چیت ها دارن بعضی هاشون ندارن. همه ربط به Dev Kitt و نحوه ساخت بازی و نحوه تستشون داره.

شما اولش گفتی این بازی هیچ رمزی نداره منم به اون جمله شما جواب دادم.

اگه اینجوری بخوایم بگیم ۷۰ درصد بازی ها رمز ان چنانی ندارن. چون بیشتر رمز ها با کد بریکر اعمال میشه.

در ضمن اون رمز هایی که برای بعضی بازی ها مثل GTA موجوده برای استفاده تستر ها قرار داده میشه تا وقتی کمپانی قبل از عرضه بازی میخواد توسط تستر ها بازی رو تست کنه و باگ هاش رو پیدا کنن از این چیت ها و رمز ها استفاده میکنن تا سریع تر بتونن تست کنن و همچنین باگ های بازی خودشون رو نشون بدن.همچنین اغلب تستر ها خودشون این رمز ها رو تو اینترنت منتشر میکنن.

برای همینه بعضی از بازی ها از این چیت ها دارن بعضی هاشون ندارن. همه ربط به Dev Kitt و نحوه ساخت بازی و نحوه تستشون داره.
بله درسته همه به Dev Kit ربط داره اما بازی هایی مثل god of war 2 توی خود بازی امکانی رو گزاشتن که بشه جان و جادو و... رو بینهایت کنی اما بعضی بازی ها هم که مثل god of war همچین چیز هایی رو ندارن و باید تنها از راه گیم شارک یا از همچین باگ هایی استفاده کرد!

سلام دوستان
من تازه ps2 slim خریدم بازی های خوب تو بازار گیر نمیاد و همه بازی های بچه گونه تو بازاره
کسی از دوستان که تهران هستند لطف میکنه بازی هاشو به من قرض بده من رایت کنم بهتون تحویل بدم
ببینم چند تا ادم با معرفت تو بازی سنتره
اینم شماره 09380293479

• Like
سلام دوستان
من تازه ps2 slim خریدم بازی های خوب تو بازار گیر نمیاد و همه بازی های بچه گونه تو بازاره
کسی از دوستان که تهران هستند لطف میکنه بازی هاشو به من قرض بده من رایت کنم بهتون تحویل بدم
ببینم چند تا ادم با معرفت تو بازی سنتره
اینم شماره 09380293479

توی نت هست برو راحت دانلود کن

چنتا عکس از ps2 خودم :x

ps2 اصلی کلکسیونیم که کپی خور نرم افزاری کردم دیگه بازیا رو از روی فلش اجرا میکنه :bighug: آخرت کنسوله برای خودش :x

44392527352908134832.jpg

10532456692545261831.jpg

دسته اصلی ps2 براش محافظ ژله ای ps3 خریدم روش کشیدم ( گذاشتمش کنار دلم نمیاد ازش استفاده کنم :( )

08140958487003187716.jpg

ps2 خودم :x بقول یکی از دوستان سلطان زیر پام خوابیده :bighug:

48400447429743580951.jpg

اینم دسته شیشه ای نارنجی که به ps2 م وصل کردم

43823457006686092531.jpg

اینم کابل کامپونت ps3 که به ps1 و ps2 هم میخوره و بخصوص کیفیت خروجی تصویر ps2 خیلی بالاتر میبره برای وصل کردن ps2 به lcd حتما باید کابل کامپونت داشت

با این کابل کیفیت تصویر ps2 به HD میرسه حتی چند عنوان تا 1080i میرسه

لیست بازی ها PS2 که با کابل کامپونت HD میشن

List of PlayStation 2 games with HD support - Wikipedia, the free encyclopedia

64252318012517882296.jpg

چنتا از بازیا خودم

84326404236529207246.jpg

دوستانی که میخوان ps2 خودشونو کپی خور نرم افزاری کنن ( اجرا بازیا روی ps2 با فلش مموری ) آموزش راحت و کاربردی کپی خور نرم افزاری تو این تاپیک به صورت مرحله به مرحله و کامل قرار دادم که خودتون تو چند دقیقه تو خونه میتونید ps2 کپی خور نرم افزاری کنید

http://forum.bazicenter.com/thread92697/

مزیت دیگه اجرا بازیا با فلش مموری روی ps2 اینکه که میتونید با اجرا شبیه ساز از روی فلش مموری روی ps2 بازیا سگا جنسیس . میکرو . gba . gbc . سوپر نینتندو و ..... اجرا کنید همه شبیه سازا با کیفیت خوب بازیا رو اجرا میکنن

کلیپ اجرا بازی Call Of Duty: World At War Final Fronts با فلش مموری روی ps2 خودم ( فقط شرمنده دوربین گوشیم ضعیفه فیلم که گرفتم کیفیتش زیاد خوب نیست )

http://www.uploadco.ir/uploads/8itykzb2ba224ypf1p6m.3gp

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or