عالیه نریمان جان بخصوص 2 تا مدل PS2 رو داری هم فت هم اسلیم :bighug:
فقط به جا اون PS1 کوچولو بهتر بود PS1 فت ژاپنی داشتی :d
اتفاقا قصدش رو دارم ولی فعلا تا یک سال آرشیو جمع کردن رو بنا به دلایلی تعطیل کردم :d
این کوچیکا چینی ان اما فت ها ژاپنی اصل :bighug: ابهت ps1 به اون فت ها بود
یادش بخیر فوتبال 99 - تیکن 3 - سرباز کوچولو 2 - دینو کراسیس 1 - سونیک - هرکولس و ..................
آره اون بزرگا یه چیز دیگه هست. از این آتاری ها هنوزم گیر میاد؟ یادمه یه سری داشتی
امین جان فعلا پولش نیست :d هم میخوام کنسول جدید بگیرم هم گوشیمو عوض کنم و چنتا کار دیگه - پولم دستم بیاد میره پا اونا :d
بلاخره call of duty 2 big red one رو بازی کردم که واسه ps2 اومده گرافیک بالایی نداره و با نسخه ی PC فرق داره هر وقت بازی رو تموم کردم یه توضیحی راجعبش می دم:d
ایشاا.. هر چه زودتر کنسول جدید و گوشی جدید و بخری و ما رو هم مستفیض کنی ( هر چه زودتر بخری داداش ما هم خوشحال میشیم ) .
بلاخره وقت شد تا یکم دیگه از بازی call of duty 2 big red one رو بازی کنم
بازی یه سری مشکلات داشت که بهشون اشاره میکنم
اول گرافیک بازیه که یکم پایین بود که نسبت به سخت افزار ps2 خوب بود و تقریبا با گرافیک کال اف PSP یکیه ولی این کنسول گرافیک های بالاتری رو توی black به رخ کشید
نکته ی دوم اینکه تا اینجا که من رفتم نمیشد اسلحه ی دشمن که روی زمین بود رو بر داری ولی خشابشو میشد که متاسفانه با رفتن روی خشاب باید برای برداشتن دکمه ی مربع رو میزدی و خودش خودکار اینکارو برات انجام نمی داد
نکته ی سوم که تو بازی منو اذیت کرد خط خون بود مثل بازی کال اف ۲ PC نبود که یکم صفحه قرمز بشه بعد چند ثانیه که قایم شدی دوباره همه چیز نرمال بشه
و حالا نکات مثبت
اول اینکه من عاشق بازی های جنگ جهانی اول و دومم که توی این بازی هم محیطش خوب طراحی شده
دوم اینکه مثل دیگر بازی های کا اف یار داری و همه با هم میریزین سر دشمن که با حاله
سوم اینکه بازی قسمت مولتی پلیر داره که تو زمان خودش اونم واسه ps2 خیلی خوبه
و در اخر اینکه نسبت به دیگر سری های این بازی یکم مشکل تره که خیلی هم خوبه
امتیاز من به این بازی 5.5
اتفاقا احسان من بازی رو با کال اف ۲ PC مقایسه کردمبهروز جان خوب نسخه 2 بازیه دیگه اصلا کلاسیک حساب میشه باید با بازی ها اون زمان مقایسه بشه و شرایط گیم ها اون موقع
اون زمان هم زمان با این بازی گیمرا بازی دلتا فورس بازی میکردن :d
مرسی از نقد جالبت :bighug:
اتفاقا احسان من بازی رو با کال اف ۲ PC مقایسه کردم
اخ گفتی دلتا فورس دلم تنگ شد:d
الان دارم دوباره god of war 2 رو تموم میکنم
منم از این کابل می خوام:dخوب باید با بازیا کنسول ها دیگه اون زمان مقایسه میکردی نه pc :d
بهترین دلتا فورس همون نسخه Delta Force Xtreme بود البته نسخه دوشم اومد ما نسخه 2 رو من بازی نکردم
:d
منم از این کابل می خوام:d
احسان ps2 دلتا فورس نداره؟