هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

:-"

albums3552-picture55528.jpg

عالیه نریمان جان :x بخصوص 2 تا مدل PS2 رو داری هم فت هم اسلیم :bighug:

فقط به جا اون PS1 کوچولو بهتر بود PS1 فت ژاپنی داشتی :d

اتفاقا قصدش رو دارم ولی فعلا تا یک سال آرشیو جمع کردن رو بنا به دلایلی تعطیل کردم :d

اتفاقا قصدش رو دارم ولی فعلا تا یک سال آرشیو جمع کردن رو بنا به دلایلی تعطیل کردم :d

این کوچیکا چینی ان اما فت ها ژاپنی اصل :bighug: ابهت ps1 به اون فت ها بود

یادش بخیر فوتبال 99 - تیکن 3 - سرباز کوچولو 2 - دینو کراسیس 1 - سونیک - هرکولس و ..................

E9999_Brick_Game.jpg

این کوچیکا چینی ان اما فت ها ژاپنی اصل :bighug: ابهت ps1 به اون فت ها بود

یادش بخیر فوتبال 99 - تیکن 3 - سرباز کوچولو 2 - دینو کراسیس 1 - سونیک - هرکولس و ..................

آره اون بزرگا یه چیز دیگه هست. از این آتاری ها هنوزم گیر میاد؟ یادمه یه سری داشتی

آره اون بزرگا یه چیز دیگه هست. از این آتاری ها هنوزم گیر میاد؟ یادمه یه سری داشتی

آره گیر میاد در همه مدل ها و طرح ها :)) آره چنتا داشتم از اون قدیمی ها بود که خریده بودم آکبند نگه داشته بودم همه رو فروختم :d فکر نمیکردم انقدر مشتری داشته باشه همشون تو یه روز فروختم :d

brick_game_with_radio_33_13672.jpg

بلاخره call of duty 2 big red one رو بازی کردم که واسه ps2 اومده گرافیک بالایی نداره و با نسخه ی PC فرق داره هر وقت بازی رو تموم کردم یه توضیحی راجعبش می دم:d

امین جان فعلا پولش نیست :d هم میخوام کنسول جدید بگیرم هم گوشیمو عوض کنم و چنتا کار دیگه - پولم دستم بیاد میره پا اونا :d

ایشاا.. هر چه زودتر کنسول جدید و گوشی جدید و بخری و ما رو هم مستفیض کنی ( هر چه زودتر بخری داداش ما هم خوشحال میشیم ) .

بلاخره call of duty 2 big red one رو بازی کردم که واسه ps2 اومده گرافیک بالایی نداره و با نسخه ی PC فرق داره هر وقت بازی رو تموم کردم یه توضیحی راجعبش می دم:d

ممنون بهروز جان پس منتظریم :bighug:

ایشاا.. هر چه زودتر کنسول جدید و گوشی جدید و بخری و ما رو هم مستفیض کنی ( هر چه زودتر بخری داداش ما هم خوشحال میشیم ) .

مرسی امین جان ممنون :x باید دید چی میشه اوضاع

بلاخره وقت شد تا یکم دیگه از بازی call of duty 2 big red one رو بازی کنم
بازی یه سری مشکلات داشت که بهشون اشاره میکنم
اول گرافیک بازیه که یکم پایین بود که نسبت به سخت افزار ps2 خوب بود و تقریبا با گرافیک کال اف PSP یکیه ولی این کنسول گرافیک های بالاتری رو توی black به رخ کشید

نکته ی دوم اینکه تا اینجا که من رفتم نمیشد اسلحه ی دشمن که روی زمین بود رو بر داری ولی خشابشو میشد که متاسفانه با رفتن روی خشاب باید برای برداشتن دکمه ی مربع رو میزدی و خودش خودکار اینکارو برات انجام نمی داد

نکته ی سوم که تو بازی منو اذیت کرد خط خون بود مثل بازی کال اف ۲ PC نبود که یکم صفحه قرمز بشه بعد چند ثانیه که قایم شدی دوباره همه چیز نرمال بشه

و حالا نکات مثبت

اول اینکه من عاشق بازی های جنگ جهانی اول و دومم که توی این بازی هم محیطش خوب طراحی شده

دوم اینکه مثل دیگر بازی های کا اف یار داری و همه با هم میریزین سر دشمن که با حاله

سوم اینکه بازی قسمت مولتی پلیر داره که تو زمان خودش اونم واسه ps2 خیلی خوبه

و در اخر اینکه نسبت به دیگر سری های این بازی یکم مشکل تره که خیلی هم خوبه
امتیاز من به این بازی 5.5

بلاخره وقت شد تا یکم دیگه از بازی call of duty 2 big red one رو بازی کنم
بازی یه سری مشکلات داشت که بهشون اشاره میکنم
اول گرافیک بازیه که یکم پایین بود که نسبت به سخت افزار ps2 خوب بود و تقریبا با گرافیک کال اف PSP یکیه ولی این کنسول گرافیک های بالاتری رو توی black به رخ کشید

نکته ی دوم اینکه تا اینجا که من رفتم نمیشد اسلحه ی دشمن که روی زمین بود رو بر داری ولی خشابشو میشد که متاسفانه با رفتن روی خشاب باید برای برداشتن دکمه ی مربع رو میزدی و خودش خودکار اینکارو برات انجام نمی داد

نکته ی سوم که تو بازی منو اذیت کرد خط خون بود مثل بازی کال اف ۲ PC نبود که یکم صفحه قرمز بشه بعد چند ثانیه که قایم شدی دوباره همه چیز نرمال بشه

و حالا نکات مثبت

اول اینکه من عاشق بازی های جنگ جهانی اول و دومم که توی این بازی هم محیطش خوب طراحی شده

دوم اینکه مثل دیگر بازی های کا اف یار داری و همه با هم میریزین سر دشمن که با حاله

سوم اینکه بازی قسمت مولتی پلیر داره که تو زمان خودش اونم واسه ps2 خیلی خوبه

و در اخر اینکه نسبت به دیگر سری های این بازی یکم مشکل تره که خیلی هم خوبه
امتیاز من به این بازی 5.5

بهروز جان خوب نسخه 2 بازیه دیگه اصلا کلاسیک حساب میشه باید با بازی ها اون زمان مقایسه بشه و شرایط گیم ها اون موقع

اون زمان هم زمان با این بازی گیمرا بازی دلتا فورس بازی میکردن :d

مرسی از نقد جالبت :bighug:

بهروز جان خوب نسخه 2 بازیه دیگه اصلا کلاسیک حساب میشه باید با بازی ها اون زمان مقایسه بشه و شرایط گیم ها اون موقع

اون زمان هم زمان با این بازی گیمرا بازی دلتا فورس بازی میکردن :d

مرسی از نقد جالبت :bighug:
اتفاقا احسان من بازی رو با کال اف ۲ PC مقایسه کردم
اخ گفتی دلتا فورس دلم تنگ شد:d
الان دارم دوباره god of war 2 رو تموم میکنم

اتفاقا احسان من بازی رو با کال اف ۲ PC مقایسه کردم
اخ گفتی دلتا فورس دلم تنگ شد:d
الان دارم دوباره god of war 2 رو تموم میکنم

خوب باید با بازیا کنسول ها دیگه اون زمان مقایسه میکردی نه pc :d

بهترین دلتا فورس همون نسخه Delta Force Xtreme بود البته نسخه دوشم اومد ما نسخه 2 رو من بازی نکردم

:d

10494536151697076649.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or