هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

چنتا عکس از ps2 خودم :x

ps2 اصلی کلکسیونیم که کپی خور نرم افزاری کردم دیگه بازیا رو از روی فلش اجرا میکنه :bighug: آخرت کنسوله برای خودش :x

44392527352908134832.jpg

دسته اصلی ps2 براش محافظ ژله ای ps3 خریدم روش کشیدم ( گذاشتمش کنار دلم نمیاد ازش استفاده کنم :( )

ps2 خودم :x بقول یکی از دوستان سلطان زیر پام خوابیده :bighug:

اینم دسته شیشه ای نارنجی که به ps2 م وصل کردم

اینم کابل کامپونت ps3 که به ps1 و ps2 هم میخوره و بخصوص کیفیت خروجی تصویر ps2 خیلی بالاتر میبره برای وصل کردن ps2 به lcd حتما باید کابل کامپونت داشت

با این کابل کیفیت تصویر ps2 به HD میرسه حتی چند عنوان تا 1080i میرسه

لیست بازی ها PS2 که با کابل کامپونت HD میشن

List of PlayStation 2 games with HD support - Wikipedia, the free encyclopedia

64252318012517882296.jpg

کلیپ اجرا بازی Call Of Duty: World At War Final Fronts با فلش مموری روی ps2 خودم ( فقط شرمنده دوربین گوشیم ضعیفه فیلم که گرفتم کیفیتش زیاد خوب نیست )

http://www.uploadco.ir/uploads/8itykzb2ba224ypf1p6m.3gp

عالیه احسان جون واقعا دمت گرم. اصلا از این کنسول هر چی بگی باز هم کم گفتی.

فقط با اون کابل کامپوننت HD تست کردی Gran Tursimo 4 رو ؟؟ راحت با رزولوشن 1080i میاد بالا؟ چه قدر فرق داره با 480p یا پایین ترش؟

عالیه احسان جون واقعا دمت گرم. اصلا از این کنسول هر چی بگی باز هم کم گفتی.

فیلم اجرای COD هم دیدم خیلی خوب بود. فقط با اون کابل کامپوننت HD تست کردی Gran Tursimo 4 رو ؟؟ راحت با رزولوشن 1080i میاد بالا؟ چه قدر فرق داره با 480p یا پایین ترش؟

نوکرتم مهرداد جان :bighug: آره والا

قدیم تست کردم جواب داد - با کابل کامپونت وصل کردم LCD جواب داد کیفیت تصویر چند برابر شد همینطوری 3 فیش خودشو میزدی تار مانند بود بعد با کابل کامپونت شفاف شفاف میشد - اما متاسفانه خیلی وقته LCD م خط افتاد و از رده خارج شد خرابشو 120 هزار فروختم الان 2 تا CRT دارم یکی 21 اینچ که تو کلیپ معلومه یکی هم 32 اینچ طرح LCD سامسونگ که از قدیم مونده

@ehsanservat
جنست جوره همه جوره:dعالیه

ابراهیم جان من اکثر کنسول ها داشتم و بعضی ها رو هنوزم دارم :d مرسی

آموزش کپی خور فلشی کردن PS2 که خودم گذاشتمو حتما بخون :d

داداش احسان یه دونه LED جمع و جور واسه شمایی که عاشق گیمی یکی از واجباته ( البته که full HD رزولیشن رو هم ساپورت کنه ) .

امین جان فعلا پولش نیست :d هم میخوام کنسول جدید بگیرم هم گوشیمو عوض کنم و چنتا کار دیگه - پولم دستم بیاد میره پا اونا :d

ps2 اصلی کلکسیونیم که کپی خور نرم افزاری کردم دیگه بازیا رو از روی فلش اجرا میکنه :bighug: آخرت کنسوله برای خودش :x

44392527352908134832.jpg

10532456692545261831.jpg

دسته اصلی ps2 براش محافظ ژله ای ps3 خریدم روش کشیدم ( گذاشتمش کنار دلم نمیاد ازش استفاده کنم :( )

08140958487003187716.jpg

48400447429743580951.jpg

43823457006686092531.jpg

اینم کابل کامپونت ps3 که به ps1 و ps2 هم میخوره و بخصوص کیفیت خروجی تصویر ps2 خیلی بالاتر میبره برای وصل کردن ps2 به lcd حتما باید کابل کامپونت داشت

64252318012517882296.jpg

چنتا از بازیا خودم

84326404236529207246.jpg

دوستانی که میخوان ps2 خودشونو کپی خور نرم افزاری کنن ( اجرا بازیا روی ps2 با فلش مموری ) آموزش راحت و کاربردی کپی خور نرم افزاری تو این تاپیک به صورت مرحله به مرحله و کامل قرار دادم که خودتون تو چند دقیقه تو خونه میتونید ps2 کپی خور نرم افزاری کنید

http://forum.bazicenter.com/thread92697/

مزیت دیگه اجرا بازیا با فلش مموری روی ps2 اینکه که میتونید با اجرا شبیه ساز از روی فلش مموری روی ps2 بازیا سگا جنسیس . میکرو . gba . gbc . سوپر نینتندو و ..... اجرا کنید همه شبیه سازا با کیفیت خوب بازیا رو اجرا میکنن

کلیپ اجرا بازی Call Of Duty: World At War Final Fronts با فلش مموری روی ps2 خودم ( فقط شرمنده دوربین گوشیم ضعیفه فیلم که گرفتم کیفیتش زیاد خوب نیست )

بابا تو دیگه کی هستی:d
ایول منتظر نقد هات از بازی های این کنسول افسانه ای هستم
این کابل HD رو از کجا گیر اوردی قیمتش چنده
و رزولیشن تصویر با این کابل چند میشه
اقا من یه سایت پیدا کردم بازی های PS2 رو با با حجم کم میزاره
باور نمیکنید بازی متال اسلوگ 4 رو دانلود کردم 70 مگ وقتی اکسترکتش کردم حجمش شد 2 گیگ :-o
cool games.ir

- - -ویرایش - - -

44392527352908134832.jpg

10532456692545261831.jpg

08140958487003187716.jpg

48400447429743580951.jpg

43823457006686092531.jpg

64252318012517882296.jpg

چنتا از بازیا خودم

84326404236529207246.jpg

دوستانی که میخوان ps2 خودشونو کپی خور نرم افزاری کنن ( اجرا بازیا روی ps2 با فلش مموری ) آموزش راحت و کاربردی کپی خور نرم افزاری تو این تاپیک به صورت مرحله به مرحله و کامل قرار دادم که خودتون تو چند دقیقه تو خونه میتونید ps2 کپی خور نرم افزاری کنید

http://forum.bazicenter.com/thread92697/

مزیت دیگه اجرا بازیا با فلش مموری روی ps2 اینکه که میتونید با اجرا شبیه ساز از روی فلش مموری روی ps2 بازیا سگا جنسیس . میکرو . gba . gbc . سوپر نینتندو و ..... اجرا کنید همه شبیه سازا با کیفیت خوب بازیا رو اجرا میکنن

باور نمیکنید بازی متال اسلوگ 4 رو دانلود کردم 70 مگ وقتی اکسترکتش کردم حجمش شد 2 گیگ :-o
cool games.ir

• Like
Reactions: che-jaleb
cool games.ir

منم مثل خودتم :d
صفحه ها قبلی این تاپیک ببین پر از نقد و بررسی بازی هاییه که گذاشتم قبلا :d
با کابل کامپونت PS3 یکیه بهم میخورن حتی به PS1 هم میخوره :d
رزولشن بیخیال کیفیت تصویر چند برابر میشه
چی :-o

یه بازی هست که کمتر شناخته شده و می خوام در موردش یه سری توضیحات بدم .
اسم بازیMarvel: Ultimate Alliance

این بازی همین طور که از اسمش پیداست تولید شرکت مارول هست و اکثر قهرمانان این شرکت داخل بازی هستن و میشه انتخابشون کرد و باهاشون بازی کرد البته ناگفته نماند که برخی از این قهرمانان قفل هستن و باید طی مراحل بازی اونارو باز کنی
سبک بازی اکشن ار پی جی هست و سال ۲۰۰۶ برای همه ی کنسول های نسل ۶ و ۷ و PC و البته PSP عرضه شد بازی بسیار زیبا مراحل جالب و در بعضی موارد خیلی خنده دار هست
شما میتونید از بین قهرمان ها ۴ نفر رو انتخاب کنید و باهاشون بازی کنید
نکته ی بسیار لذت بخش اینه که میشه همزمان در یک صفحه ی نمایش تا ۴ نفر بصورت یک تیم به انجام مراحل بپردازن که بسیار جالبه.
نکته ی دوم من این بازی رو تو PSP هم انجام دادم و میشه این بازی رو تا ۴ نفر ad host بزنن
نکته ی منفی نبود هالک هست که یکم حال ادم گرفته میشه که البته تو نسخه ی دوم بازی حضور داره
خلاصه این بازی رو اگه بازی نکردید بازی کنید
من نقد ps2 این بازی رو گذاشتم چون اولین بار روی این کنسول بازی رو تجربه کردم
اینم کاور بازی

یه بازی هست که کمتر شناخته شده و می خوام در موردش یه سری توضیحات بدم .
اسم بازیMarvel: Ultimate Alliance

این بازی همین طور که از اسمش پیداست تولید شرکت مارول هست و اکثر قهرمانان این شرکت داخل بازی هستن و میشه انتخابشون کرد و باهاشون بازی کرد البته ناگفته نماند که برخی از این قهرمانان قفل هستن و باید طی مراحل بازی اونارو باز کنی
سبک بازی اکشن ار پی جی هست و سال ۲۰۰۶ برای همه ی کنسول های نسل ۶ و ۷ و PC و البته PSP عرضه شد بازی بسیار زیبا مراحل جالب و در بعضی موارد خیلی خنده دار هست
شما میتونید از بین قهرمان ها ۴ نفر رو انتخاب کنید و باهاشون بازی کنید
نکته ی بسیار لذت بخش اینه که میشه همزمان در یک صفحه ی نمایش تا ۴ نفر بصورت یک تیم به انجام مراحل بپردازن که بسیار جالبه.
نکته ی دوم من این بازی رو تو PSP هم انجام دادم و میشه این بازی رو تا ۴ نفر ad host بزنن
نکته ی منفی نبود هالک هست که یکم حال ادم گرفته میشه که البته تو نسخه ی دوم بازی حضور داره
خلاصه این بازی رو اگه بازی نکردید بازی کنید
من نقد ps2 این بازی رو گذاشتم چون اولین بار روی این کنسول بازی رو تجربه کردم
اینم کاور بازی

مرسی بهروز جان عالی و خوب بود مرسی

:x

این بازی که 2 نسخه داشت از اون بازیا بود که روی همه پلتفرما اومد دیگه مونده بود برای سگا جنسیس هم بزنن :d

نسخه اول روی GAMEBOY ADVANCE و PS2 و XBOX 360 بازی کردم اما بعد از این بازی ایکس باکس 360 وفا نکردو 3 چراغ شد رفت تو دره باقالیا

نسخه 2 رو DS و PS2 و WII بازی کردم

در کل عالی بود

مرسی بهروز جان عالی و خوب بود مرسی

:x

این بازی که 2 نسخه داشت از اون بازیا بود که روی همه پلتفرما اومد دیگه مونده بود برای سگا جنسیس هم بزنن :d

نسخه اول روی GAMEBOY ADVANCE و PS2 و XBOX 360 بازی کردم اما بعد از این بازی ایکس باکس 360 وفا نکردو 3 چراغ شد رفت تو دره باقالیا

نسخه 2 رو DS و PS2 و WII بازی کردم

در کل عالی بود
ممنون احسان جان
فقط یه سوال بازی call of duty 2 رو PC بازی کردم می خواستم بدونم نسخه ی ps2 بازی هم همونه یا فرق داره؟

ممنون احسان جان
فقط یه سوال بازی call of duty 2 رو PC بازی کردم می خواستم بدونم نسخه ی ps2 بازی هم همونه یا فرق داره؟

بهروز جان من کالاف دیوتی 2 فقط روی PS2 بازی کردم روی PC بازیش نکردم اما باید یکی باشن

کالاف دیوتی Call Of Duty: World At War Final Fronts آخرین کالافه که روی PS2 اومد و نسخه PS2 نصفه اش یعنی نسخه کنسول ها دیگه ماموریت هاش بیشتر از نسخه PS2 ه

اما نسخه WII کامله ماموریتاش - من هر دو نسخه رو رو هر دوتا کنسول بازی کردم بنظر من نسخه PS2 خیلی بهتر بود

امین جان فعلا پولش نیست :d هم میخوام کنسول جدید بگیرم هم گوشیمو عوض کنم و چنتا کار دیگه - پولم دستم بیاد میره پا اونا :d

کنسول جدید؟ احسان میخوای ps4 بگیری؟ :d

میخوای بزنی تو کار نسل جدید؟ البته ps4 خیلی خوبه اما کلاس کاری تو کلا سبک قدیمه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or