هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

یه کاستوم ساده و زیبا ps2

s57w62hnnscrb0ej0kem.jpg

داداش این کار نمیکنن کنسول هفتی مثل ds که برای نسل هفته . بازی سنتر تو قسمت کنسول ها قدیمی گذاشتش دیگه خودت حساب کن

اما واقعا جا یه دسته بندی مثل قسمت هک . قسمت game و .... خالیه

اگر تعداد درخواست‌ها زیاد باشه و انجمن‌های کنسول‌های قدیمی هم شلوغ‌تر و فعال‌تر بشه، امکانش هست که اضافه کنند، یک راه دیگه هم اینه که مدیران وب‌سایت و انجمن رو طرفدار کنسول‌های قدیمی کنیم تا براشون ارزش قائل بشند!

• Like
Reactions: ehsanservat
اگر تعداد درخواست‌ها زیاد باشه و انجمن‌های کنسول‌های قدیمی هم شلوغ‌تر و فعال‌تر بشه، امکانش هست که اضافه کنند، یک راه دیگه هم اینه که مدیران وب‌سایت و انجمن رو طرفدار کنسول‌های قدیمی کنیم تا براشون ارزش قائل بشند!

داداش زیاد خودتو خسته نکن با جو این بای سنتر آشنا نیستی خودت دیدی چقدر تاپیک زدم صبح تا شب آپ میکنم اصلا نمیان بگن رت به چند من . با اینکه میدونم فلانی ها فلان کنسول دارنو باهاش بازی میکنن اما هر چی بگم انگار تاپیک ها مار افعی داره بیان نیششون میزنه میمیرن بخاطر همین نمیان حتی التماسشونو هم بکنی نمیان از همچین ادما بی معرفتی نباید بیشتر از این انتظار داشت

تو همین تایک یکی بهم گفت تاپیک فعال کن حمایت میکنم و ..... آپ کردم درست حسابی دیدم خودش نمیاد اصلا یه نظر دیگه بزاره اون پایین میبینم که تو تاپیکه اما حتی لایک هم نمیکنه

یه نفر ps2 داشت دنبال بازی میگشت بهش پیام دادم بیا تاپیکم برای ps2 ه لینکسشم گذاشتم براش . بهت پیام داد دیدم نوشته ر...دی فازت چیه؟

بنظر من فقط به علاقت برس با چیزی که علاقه داری حال کن و ازش لذت ببر چون مهم تویی نه تایید دیگران

خود من فن نینتندو ام اما همه کنسولا گرفتم و میگیرم و باهاشون حال میکنمو لذت میبرم مثل همین ps2 مثل psp مثل ds و ........

3 چیز تو ps2 منو متعجب میکنه

1- طراحی خاص کنسول

2- بازی ها خوب و زیاد ( چون سال 2000 معرفی شد بخاطر فروش بالا و حمایت جامعه گیمری تا اواخر سال 2013 تولید شد پس عناوینی از سه نسل تو خودش داره )

3- سخت افزار ps2 اچ دی طراحی نشده اما با کابل کامپونت بسیاری از بازی ها ps2 اچ دی میشن و حتی تو چند عنوان به 1080i میرسن

این لیست نگاه کنید

List of PlayStation 2 games with HD support - Wikipedia, the free encyclopedia

4- ps2 بدون نیاز به هیچ شبیهسازی بازیا ps1 اجرا میکنه

5- ps2 یه مدیا پلیر هست و دیسک ها صوتی و فیلم dvd پخش میکنه

6- بازی هاش فراونه بقالی سر کوچتونم بری دارن بازیاشو اما برای هیچ کنسول دیگه ای اینطور نیست

7- لوازمش مفته یعنی از این ارزونتر نمیشه دسته آکبند پک دار با 13 هزار تومن میتونی بخری . پایه ps2 حدود 4 هزار تومن و ..........

8- هک نرم افزاری شده بازی هاشو همه جا میتونی با فلش بازی کنی

این آموزش هک نرم افزای ps2 توسط خودم

http://forum.bazicenter.com/thread92697/

9- با کپی خور نرم افزاری انواع شبیه ساز میتونی روی ps2 اجرا کنی مثل nes ( میکرو ) . snes ( سوپر نینتندو ) . sega mega drive و ...........

من خودم کنسول دستی gameboy advance خیلی دوست داشتم که تو 3 سال 81 میلیونو خورده ای کنسول فروخت و 3 مدل داشت

که تو این تاپیک عکسشو گذاشتم

http://forum.bazicenter.com/thread88634/page10/#post3579906

اینم عکس کارتجاش

gbacomplete_02.jpg

اما

حالا شبیه سازش برای ps2 اومده هر جا بازی بخوای سیو و لود میکنه وقتی من اجراش کردم شاخ در آوردم بازی کنسول دستی روی tv بدون خراب شدن پیکسل قشنگ اجرا شد نه لگ و ..... داشت

تو همین تاپیک لینک دانلود شبیه سازشو گذاشتم

http://forum.bazicenter.com/thread92389/page23/#post3600612

ابنم باید در نظر گرفت خود ps2 اصلا قیمتی نداره در برابر کنسول ها دیگه

@ ehsanservat

گفتی سه تا چیز ولی اینا که بیشتر از ده تا بود! البته از این بیشتر هم هست و اون قابلیت نصب گنو لینوکس روی اون! پلی استیشن 2 دو ورودی USB داره که می‌شه با یک USB هاب بهش صفحه کلید و موس و فلش مموری وصل کرد و به روش‌هایی روی اون توزیع‌هایی که براش عرضه شدند را نصب کرد و به اینترنت هم متصل شد و وب‌گردی کرد!

@ ehsanservat

گفتی سه تا چیز ولی اینا که بیشتر از ده تا بود! البته از این بیشتر هم هست و اون قابلیت نصب گنو لینوکس روی اون! پلی استیشن 2 دو ورودی USB داره که می‌شه با یک USB هاب بهش صفحه کلید و موس و فلش مموری وصل کرد و به روش‌هایی روی اون توزیع‌هایی که براش عرضه شدند را نصب کرد و به اینترنت هم متصل شد و وب‌گردی کرد!

آره راست میگی اشتباه لپی بود :)) البته از لپی هم گذشته :d

درسته اما مهمتر از دوربین eyetoy به usb روی ps2 وصل میشه که بر خلاف دوربین ps3 به هیچ کنترلی نیاز نداره بازی ها خیلی خیلی بیشتری داره و 4 نفر همزمان ساپورت میکنه

فقط یه بازیش خودش دنیایی از بازی داره

eyeToyKinetic2.jpg

تو این مقاله میخوام توضیح کوتاهی درباره eyetoy بدم

رو ps2 درگاه 2 تا usb وجود داره که وسایل مختلفی بهش متصل میشد

مثل دوربین eyetoy . گیم های کامپکت یه قطعه کوچیکی به نام SBox بود که باید به USB وصل می شد و وقتی که PS2 روشن می شد اونم چشمک می زد و کار می کرد

و حتی

میشه هاردیسک ( با مبدل ) و کیبرد نصب کرد . و حتی روش لینوکس نصب کرد !!

Eye%20Toy%20USB%20Web%20Cam.jpg

eyetoy یک دوربین دیجیتال رنگی USB برای PlayStation ۲ هست.

این دوربین در اکتبر 2003 عرضه شد.

کاربرد eyetoy به این صورت است که گیمر به وسیله حرکات بدن خودش بازی کنترل میکنه و گیمر مستقیم در بازی درگیر میشه.

بازی هایی EyeToy از دید کامپیوتری برای پردازش تصاویر می شود استفاده می کنند. این به بازیکن اجازه می دهد بازی را توسط حرکت، و صدای که توسط میکروفون درون EyeToy گرفته می شود کنترل کند.

این دوربین توسط Logitech ساخته شده است، اگر چه EyeToy های جدید تر توسط Nam Tai تولید می شوند. دوربین اساسا برای بازی کردن بازی های EyeToy که توسط سونی و دیگر شرکت ها تولید شده اند استفاده می شود و برای استفاده به عنوان یک دوربین عادی PC طراحی نشده است اگر چه عده ایی درایور های غیر رسمی برای آن ایجاد کرده اند.

تاریخچه

فکر این وسیله ابتدا به ذهن Dr Richard Marks، که می خواست یک web camera را به PlayStation ۲ وصل کند و با آن بازی کند رسید. البته ایده استفاده از دوربین در بازی ها جدید نیست، و قبلا در بسیاری از بازی های Arcade و اسباب بازی هایی مانند Game Boy Camera استفاده شده است، اما با دقت دوربین های جدید و قدرت پردازشی PS۲ کارهای جدید بسیاری می توان کرد. این ایده توسط بخش سرگرمی های سونی در لندن دریافت شد و در سال ۲۰۰۲ آنها پنج بازی نمایشی از EyeToy به نمایش گذاشتند. این ایده موفق شد و سخت افزار با اولین بازی واقعی به نام EyeToy: Play در ژوئیه ۲۰۰۳ در اروپا پخش شد.

طراحی

EyeToy دارای یک طراحی فشرده است که قصدش قرار گرفتن راحت آن بر روی کنسول یا تلویزیون است. دوربین بر روی یک مفصل نصب شده است، که اجازه تنظیم موقعیت و فوکاس دقیق را می دهد. فوکاس دوربین توسط چرخاندن حلقه دور لنز صورت می گیرد. دوربین دارای دو چراغ در جلو می باشد. یک چراغ آبی که وقتی PS۲ روشن است، روشن می شود که نشان می دهد آماده استفاده است، و یک چراغ قرمز که وقتی نور کافی در اتاق وجود ندارد روشن می شود. همچنین یک میکروفون داخلی وجود دارد، که برای ضبط یک پیام کوتاهی ویدیویی می توان از آن استفاده کرد.

محدودیت های تکنیکی

به علت نیاز دوربین به دیدن بازیکن وقتی که او بازی می کند، دوربین می تواند نسبت به نور اتاق بسیار حساس باشد. بازی های مختلف نیاز به میزان نورهای متفاوتی برای بازی دارند که در بین آنها EyeToy: Antigrav بیشترین نور را نیاز دارد. همانگونه که گفته شد چراغ قرمز برای نشان دادن عدم وجود نور کافی بر روی این دوربین تعبیه شده است.

در پاسخ به این محدودیت سونی یک حق اختراع برای کنترلر به نام wand با قابلیت پخش نورهای مختلف توسط LED برای برقراری ارتباط و ارسال مکان کنترلر و دستورات ساده به دوربین ثبت کرده است.

اطلاعات تکنیکی

هنگام اتصال به پورت USB کامپیوتر به عنوان وب کم Logitech تشخیص داده می شود که برای استفاده از آن به عنوان دوربین کامپیوتر باید درایور های لازم را نصب کنید.

Cameo

این نام سیستمی و برنامه ایی است که به بازیکنان اجازه می دهد عکس های خودشان را در بازی های دیگر استفاده کنند و حتی کاراکتر های بازی را بر اساس قیافه خودشان بسازند. بازی های که از این قابلیت پشتیبانی می کنند دارای برنامه پیچیده اسکن سر و صورت می باشند که می تواند برای ساخت مدل های ۳ بعدی سر بازیکنان مورد استفاده قرار گیرد. یک بار که این مدل بر روی مموری کارت ذخیره شد، سپس برای استفاده در کلیه بازی هایی که از Cameo پشتیبانی می کنند موجود می باشد.

تعداد نفرات که ساپورت میشن

eyetoy تا 4 نفر همزمان تشخیص میده و میشه بازی گروهی با یک دوربین انجام داد

کلیپ تریلر بازی sega superstars

بازی sega superstars برای ps2

کلیپ بازی eyetoy play 3

بازی برای دوربین حرکتی ps2

بازیایی مثل eyetoy play که چند نسخه داره هر نسخه خودشون مجموعه ای از بازی ها متنوع و جالب و زیبا دارن و تعداد بازی ها شامل میشن

چنتا کاور از بازیا eyetoy

EyeToy_Groove.jpg

EyeToy_Play_2.jpg

EyeToy_Antigrav.jpg

Nicktoons_-_Movin%27_Coverart.png

EyeToy_Kinetic.jpg

boxart_pal_eye_toy_play_hero.jpg

cover1.jpg

سلام دوستان
من تازه ps2 slim خریدم بازی های خوب تو بازار گیر نمیاد و همه بازی های بچه گونه تو بازاره
کسی از دوستان که تهران هستند لطف میکنه بازی هاشو به من قرض بده من رایت کنم بهتون تحویل بدم
ببینم چند تا ادم با معرفت تو بازی سنتره

خوب بزار يكم دلتون رو بسوزونم:d
Onimusha_-_Warlords_Coverart.png

meta:86
Oni2box.jpg

meta:84
Onimusha_3_-_Demon_Siege_Coverart.png

meta:85
Dawn_of_Dreams.jpg

meta:81

همشون هم به جز شماره 1 انحصاريه
يه زماني اينا انحصاري هاي كنسول پلي استيشن بود الان هم اوردر شده انحصاري:-&