هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

احسان جان مشکل defrag قضیه دیگه ای هستش. اجرا یا عدم اجرایی که مربوط به فلش یا defragment باشه منظور نیست. بعضی از بازیها به هیچ عنوان با برنامه های فعلی اجرا نمیشن. لیست بازیهای قابل اجرای توسط برنامه ها منظورم نیست (چون این لیست ها نیاز به بروز رسانی دارند). مشکلات سیستمی با defragment حل شدنی هستند اما بازیهای غیر قابل اجرا کاری به این مشکلات سیستمی ندارند. برنامه usbutil هم که برای انتقال بازیها به فلش هستش هم نمی تونه مرجعه خوبی برای لیست بازیهای قابل اجرا یا غیر قابل اجرا باشه. غیر فعال کردن گزینه usb game fragmantation تو تنظیمات opl هم مشکل سیستمی defragmentation رو فقط حل میکنه (و در بعضی موارد ممکنه حین بازی مشکل خودش رو نشون بده چون فایل رو به طور کامل فراخوانی نمی تونه بکنه) نه قابلیت اجرای بازی ها رو یعنی اینکه اون بازی خاص رو کاربر به هر دلیلی نتونسته بدون مشکل سیستمی انتقال بده. سازگاری یا عدم سازگاری بازیها برای اجرا مساله دیگه ای هستش. تغییر ریجن بازی ها برای بعضی از بازیها ممکنه سازگار پذیری رو بیشتر کنه ولی مطلقا ربطی به defragment نداره.
فعلا در حال حاضر بهترین برنامه برای اجرای نرم افزاری بازیها از روی فلش (و حتی با سازگاری بهتر و کامل تر از برنامه HD Loader) همین برنامه OPL هستش. البته در برخی موارد بعضی از نرم افزارهای دیگه مثل PS2ESDL قادر به اجرای بازیهایی از روی فلش هستش که OPL باهاشون مشکل داره. مثلا بازی Jack and Daxter: The Precursor Legacy فکر می کنم بود که با OPL توی بازی حین سیو یا لود بازی (همون اول که بعد از انتخاب مرحله دیگه می خوای وارد بازی بشی) هنگ می کنه (حتی با تنظیمات پیشنهادی ارایه شده از گروه OPL) ولی با PS2ESDL راحت راحت اجرا شد و بازیش کردم!
لودرهای موجود دیگه اکثرا برای HDD هستند و قدیمی اند. اما این دو تا یعنی OPL و PS2ESDL هنوز هم بروز رسانی میشن.
البته برای کار با PS2ESDL باید برنامه های خاص خودش رو داشته باشید چون فرمت خاص خودش رو داره.

دانلود PS2ESDL:

نسخه
PS2ESDL v0.825
https://www.mediafire.com/?e89s3wvbbs484fb

نسخه
PS2ESDL v0.821 که با اینکه قدیمی تره ولی بسیار بهتره!!!
PS2ESDL_0821_OB

دانلود
PS2DCDMP برای انتقال بازیها به فلش:
PS2DCDMP_099+Upgrader

بعد از دریافت فایلها
محتویات فایل فشرده PS2ESDL_0821_OB رو به فولدری به نام PS2ESDL که خودتون درون فلش باید بسازید بریزید. بعد برنامه PS2DCDMP رو اجرا کنید و بازی مورد نظر رو به فلش انتقال بدین. خود برنامه به طور خودکار بازی رو درون فولدر PS2ESDL خواهد ریخت.
بعد از اتمام کار فایل PS2ESDL_0821_OB.elf رو از طریق FreeMCboot و سپس با
uLaunchELF اجرا کنید.
در آخر هم در برنامه PS2ESDL بازی موجود در لیست رو انتخاب و اجرا کنید.

سر بازی toy story 3 مستقیم خروجی دادم به فلش مموری اجرا نشد باز این بار خروجی دادم به درایو کامپیوتر بعد ریختم تو فلش مموری راحت کار کرد

دیگه نمیدونم من از لیست خود usb util استفاده میکردم جلوش زده اجرا میشه یا نه

آره تو بازی مدال افتخار وانگراد این ارور error ,the game is fragmented میداد با تغییر ریجن درست شد البته یه جا خوندم opl با بازیا pal مشکل داره

عالیه حتما امتحانش میکنم ( تو اینترنت خیلی از این لودر ها دیدم بعضی هاشون فقط هارد دیسک ساپورت میکنن ) یاد زمان psp افتادم که تازه هک شده بود لودرا مختلف براش اومد

مرسی عزیز حتما امتحانش میکنم نتیجشو میگم

برنامه یو اس بی ادونس چطوره؟ اون لینک صفحه ای که برات فرستادم که با hdd کار میکنه اون چطوره؟ شبیه ساز ps1 ه لیستش محدوده برنامه دیگه نمیشناسی؟

اما شبیه سازاش محشرن وقتی شبیه ساز gba اجرا کردم خودم کف کردم :x عالی اجرا میکنه شبیه ساز سگا جنسیس و سوپر نینتندو هم همینطور

خوب داداش امتحان کردم

بازی Disney's Donald Duck - Quack Attack (Europe که لودر opl همون اول بازی تو لودینگ گیر میکرد من روی این لودر جدید که معرفی کردی تست کردم لودینگ اول رد میکنه لگو ها و آرم ها رد میکنه وقتی به آرم شرکت یوبی سافت میرسه همونجا میمونه

بازی پچ کردم از پال به ntsc بعد با همون برنامه منتقل کردم به فلش مموری وقتی بازی اجرا کردم ارور خرابی فایل داد

بازی Wallace & Gromit - The Curse of the Were-Rabbit (USA هم که تو لودر opl موقع ورود به مرحله گیر میکرد با این لودر هم تست کردم همونجا باز گیر کرد

این لودر جدید که معرفی کردی لیست اجرا داره؟ شاید فایلا من خرابه که هر دو یه جا گیر میکنن چون من دانلود کردم بازی ها رو شاید خراب شدن مثلا بازی Wallace & Gromit - The Curse of the Were-Rabbit از این سایت دانلود کردم 881 مگابایت وقتی از حالت فشرده خارجش کردم شد 3 گیگ و 70 مگابایت

Wallace & Gromit - The Curse of the Were-Rabbit (USA) ISO < PS2 ISOs | Emuparadise

مبارک باشه احسان جان
داری نوستالوژی کنسول ها رو زنده میکنی
واقعا کنسول افسانه ای بود ps2 یادش بخیر
چه بازی هایی (دیگه لازم نیست اسم ببرم )

مرسی محمد جان

هم موافقم هم نه آخه ماجرا اینجاست این روند تولید کنسول ps2 حدود 14 سال تولید شد هم دیگه داریم میرم تو 15 سال هنوز بازی برای ps2 میاد یعنی 3 نسل ( چون این همه ساله که ps2 هنوز تو بازاره و حمایت شده زیاد نوستالژیک نیست اما مثلا گیم کیوب نوستالژیکه چون از دورانش خیلی وقته گذشته )

خود سونی خبر جشن 15 سالگی ps2 داد چند وقت پیش هم اعلام کرده که همه شرکت ها گروه ها و کمپانی ها هر کی میخواد بازی روی ps2 بسازه دیگه رایگانه و هزینه پلتفرم ps2 سونی نمیگیره

این خودش یعنی چند سال دیگه بازی اومدن خودم چنتا بازی اندروید دیدم که برای ps2 کردنش یکیشونو دانلود کردم بازی کردم

بخاطر همین کلی برنامه هک اجرا بازی از روی فلش یهو زیاد شد کلی برنامه کاربردی برای ps2 اومد

آخرین ویرایش:
64252318012517882296.jpg

یادش بخیر کابل کامپوننت.من اون اوایل PS2 رو خریدم این کابل رو چند جا محدود با قیمت خیلی بالا گیر آوردم دیدم خریدش نمیصرفه :دی رفتم نقشه شو گیر آوردم دست ساز ساختم.:دی بعد که رو تی وی خودم تست کردم {هنوز رو به ال سی دی نیاورده بودیم } کیفیت زمین تا زیر زمین :دی فرق کرد. پیشنهاد میکنم هر کی که این کنسول رو داره اگه ورودیهاشو پشتیبانی میکنه تلویزیونشون از این کابل استفاده کنه واقعا تاثیر شگرفی :دی داره.

• Like
Reactions: che-jaleb
64252318012517882296.jpg

یادش بخیر کابل کامپوننت.من اون اوایل PS2 رو خریدم این کابل رو چند جا محدود با قیمت خیلی بالا گیر آوردم دیدم خریدش نمیصرفه :دی رفتم نقشه شو گیر آوردم دست ساز ساختم.:دی بعد که رو تی وی خودم تست کردم {هنوز رو به ال سی دی نیاورده بودیم } کیفیت زمین تا زیر زمین :دی فرق کرد. پیشنهاد میکنم هر کی که این کنسول رو داره اگه ورودیهاشو پشتیبانی میکنه تلویزیونشون از این کابل استفاده کنه واقعا تاثیر شگرفی :دی داره.

از اولم نابغه بودیا :d عکس آواتارتو میبینم نمیدونم چرا یاد چیپستا sis میفتم ( دلیل خاصی نداره ها ) :d

آره خیلی فرق میکنه بخصوص الان بخوای ps2 به lcd اینچ بالا وصل کنی کابل کامپونت لازمه

جالب اینجاست ین کابل هم به ps1 میخوره هم به ps2 میخوره هم به ps3

مقايسه PS2 Fat در برابر PS2 Slim

PS2 Fat

محاسن ps2 fat: يك قابليت بسيار عالي PS2 FAT قابليت نصب هارد ديسك هست و شما ميتونيد كمتر از نصفي از بازيهاي PS2 را از طريق هارد بازي كنيد كه نقش خيلي مهمي نداره با اومدن نرم افزار های مثل opl

2.عمر بيشتر نسبت به PS2 SLIM در بعضي موارد مثل SCPH 10000

معايب ps2 fat:شما براي وصل شدن به اينترنت نياز به كابل شبكه يا Network Adabtor داريد كه الان ديگه خيلي كم گير مياد.

2.گرافيك و Cache و CPU پايينتر نسبت به PS2 SLIM

3. ایجاد شدن خرابی در درایو کشویی این مدل

عكس:

ps2-fat-for-sale-or--630132178.jpg

PS2 Slim

محاسن ps2 slim: شما ديگر در اين نوع پلي استيشن نيازي به networkadabter نداريد چون بصورت يك چيپ داخل مادربورد به كار گذاشته شده است و پشت دستگاه پورت lan وجود دارد.

2.توانايي بهتر در اجراي بازيها

3.گرافيك و Cache و CPU بالاتر نسبت به مدل قبلي خود

4.كوچكتر شدن نسبت به مدل قبلي خود كه جاي بسيار كمي را اشغال ميكند و به راحتي ميتوان انرا حمل كرد

معايب PS2 SLIM: قابليت وصل نشدن هارد كه البته با كمي مهارت ميشه هارد بهش وصل كرد!

عكس:

images

نتيجه گيري: با توجه به شرايط بالا اگه ميخواين پلي استيشن دو بخريد من پيشنهاد ميكنم مدل كوچك يا PS2 SLIM بخريد و حتما توجه كنيد كه تا حد ممكن اخرين سري باشد.

میگم برای وصل کردن هارد به اسلیم آموزش یا منبع درست و مطمئی که جواب بده داری؟

Sent from my AXPAD 7E01 using Tapatalk

فعلا ندارم ولی تو فروم ها خارجی داشتم میگشتم یه سری مطلب دیدم زده بودن اگه هارد آداپتوری وصل کنی اونم فقط یه پار تیشین داشته باشه که بشه بازیا رو تو root ریخت وصل میشه

با استفاده از این ترفند یا دستورالعمل شما میتوانید عکس مورد نظرتان را تبدیل به یک ایکون Save کنید و بازی یا برنامه مورد نظرتان با عکس دلخواه شما در مموری کارت ذخیره شود.

ابتدا عکس خود را اتخاب کنید.حالا با استفاده از برنامه Paint موجود در ویندوز عکس خود را درون برنامه باز کنید حالا از تب بالا بر روی Image کلیک و سپس گزینه ...Attributes را بزنید و حالا سایز انرا در پیکسل 128x128 قرار دهید:

حالا Ok را بزنید تا تغییرات حاصل شود.حالا از تب بالا روی File کلیک و گزینه Save as را بزنید.در این مرحله شما باید مکان و نام و نوع ذخیره عکس را انتخاب کنید.حالا پس از مشخص کردن مکان ذخیره و نام عکس در قسمت Save as type را روی 24-bit قرار دهید.

برنامه paint را ببندید.

حالا شما برای تبدیل عکس BMP به Icon نیاز به برنامه دانلود bmp2icon exe دارید.پس از دانلود این برنامه بازش کنید.حالا در قسمت Input bitmap file عکسی که ویرایش کردید را باید انتخاب کنید.قسمت Output icon file را هم مسیر ذخیره ایکون را مشخص کنید.

حالا گزینه Convert را بزنید تا تبدیل عکس به ایکون شروع شود و در صورت موفقیت در تبدیل با پیغامی روبرو خواهید شد

حالا برنامه PS2SaveBuilder08x را باز کنید که قبلا برای دانلود گذاشته بودم.حال گزینه New File را بزنید

حالا گزینه add button را بزنید و ایکونی که تبدیل کردید را انتخاب کنید

حالا با راست کلیک بر روی ایکون my.icn انرا حذف کنید

در این مرحله بر روی icon.sys دابل کلیک کنید.

حالا در قسمت Line1 نام سیو را که میخواهید در صفحه OSD پلی استیشن مشاهده کنید را بنویسید و Line2 هم همینطور.

(حتما از _ در بین کلمات استفاده کنید در غیر ایتصورت نام ثبت نمیشود.)

حالا در قسمت Icon Files :در این قسمت شما با سه گزینه روبرو خواهید شد:View,Copy,Delete .در هر سه این قسمت نام ایکونی که تبدیل کردید را به طور کامل همراه با پسوند ان بنویسیید

حالا بر روی ok کلیک کنید تا تغییرات را مشاهده کنید

حالا دوباره روی icon.sys دابل کلیک کنید.در قسمت Background شما میتوانید رنگ پشت زمینه را انتخاب کنید

بقیه قسمت ها را هم کاری نداشته باشید.

حالا بدون اینکه سیو کنید فایل icon.sys را به همراه ایکون را با کلیک راست کردن روی انها Extract و در مکان مشخصی ذخیره کنید.

حالا ایکون شما قابل استفاده است و شما میتوانید با ریختن روی مموری کارت انرا مشاهده کنید.

آخرین ویرایش:
سلام من یه ps2 دارم ، چند وقتیه بازی هارو اجرا نمیکنه ، میخواستم یه لنز نو بندازم،اگر جای مطمئنی رو میشناسید برای تعویض لنز لطفا بهم معرفی کنید.
جایی باشه که خیالم راحت باشه واقعا لنز نو میندازه.
من تو تهران هستم،(تو پشت شهرداری ، توپخونه ، جای مطمئنی هست؟)
ممنون.

• Like
Reactions: che-jaleb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or