احسان جان مشکل defrag قضیه دیگه ای هستش. اجرا یا عدم اجرایی که مربوط به فلش یا defragment باشه منظور نیست. بعضی از بازیها به هیچ عنوان با برنامه های فعلی اجرا نمیشن. لیست بازیهای قابل اجرای توسط برنامه ها منظورم نیست (چون این لیست ها نیاز به بروز رسانی دارند). مشکلات سیستمی با defragment حل شدنی هستند اما بازیهای غیر قابل اجرا کاری به این مشکلات سیستمی ندارند. برنامه usbutil هم که برای انتقال بازیها به فلش هستش هم نمی تونه مرجعه خوبی برای لیست بازیهای قابل اجرا یا غیر قابل اجرا باشه. غیر فعال کردن گزینه usb game fragmantation تو تنظیمات opl هم مشکل سیستمی defragmentation رو فقط حل میکنه (و در بعضی موارد ممکنه حین بازی مشکل خودش رو نشون بده چون فایل رو به طور کامل فراخوانی نمی تونه بکنه) نه قابلیت اجرای بازی ها رو یعنی اینکه اون بازی خاص رو کاربر به هر دلیلی نتونسته بدون مشکل سیستمی انتقال بده. سازگاری یا عدم سازگاری بازیها برای اجرا مساله دیگه ای هستش. تغییر ریجن بازی ها برای بعضی از بازیها ممکنه سازگار پذیری رو بیشتر کنه ولی مطلقا ربطی به defragment نداره.
فعلا در حال حاضر بهترین برنامه برای اجرای نرم افزاری بازیها از روی فلش (و حتی با سازگاری بهتر و کامل تر از برنامه HD Loader) همین برنامه OPL هستش. البته در برخی موارد بعضی از نرم افزارهای دیگه مثل PS2ESDL قادر به اجرای بازیهایی از روی فلش هستش که OPL باهاشون مشکل داره. مثلا بازی Jack and Daxter: The Precursor Legacy فکر می کنم بود که با OPL توی بازی حین سیو یا لود بازی (همون اول که بعد از انتخاب مرحله دیگه می خوای وارد بازی بشی) هنگ می کنه (حتی با تنظیمات پیشنهادی ارایه شده از گروه OPL) ولی با PS2ESDL راحت راحت اجرا شد و بازیش کردم!
لودرهای موجود دیگه اکثرا برای HDD هستند و قدیمی اند. اما این دو تا یعنی OPL و PS2ESDL هنوز هم بروز رسانی میشن. البته برای کار با PS2ESDL باید برنامه های خاص خودش رو داشته باشید چون فرمت خاص خودش رو داره.
دانلود PS2ESDL:
نسخه PS2ESDL v0.825
https://www.mediafire.com/?e89s3wvbbs484fb
نسخه PS2ESDL v0.821 که با اینکه قدیمی تره ولی بسیار بهتره!!!
PS2ESDL_0821_OB
دانلود PS2DCDMP برای انتقال بازیها به فلش:
PS2DCDMP_099+Upgrader
بعد از دریافت فایلها محتویات فایل فشرده PS2ESDL_0821_OB رو به فولدری به نام PS2ESDL که خودتون درون فلش باید بسازید بریزید. بعد برنامه PS2DCDMP رو اجرا کنید و بازی مورد نظر رو به فلش انتقال بدین. خود برنامه به طور خودکار بازی رو درون فولدر PS2ESDL خواهد ریخت.
بعد از اتمام کار فایل PS2ESDL_0821_OB.elf رو از طریق FreeMCboot و سپس با uLaunchELF اجرا کنید.در آخر هم در برنامه PS2ESDL بازی موجود در لیست رو انتخاب و اجرا کنید.
سر بازی toy story 3 مستقیم خروجی دادم به فلش مموری اجرا نشد باز این بار خروجی دادم به درایو کامپیوتر بعد ریختم تو فلش مموری راحت کار کرد
دیگه نمیدونم من از لیست خود usb util استفاده میکردم جلوش زده اجرا میشه یا نه
آره تو بازی مدال افتخار وانگراد این ارور error ,the game is fragmented میداد با تغییر ریجن درست شد البته یه جا خوندم opl با بازیا pal مشکل داره
عالیه حتما امتحانش میکنم ( تو اینترنت خیلی از این لودر ها دیدم بعضی هاشون فقط هارد دیسک ساپورت میکنن ) یاد زمان psp افتادم که تازه هک شده بود لودرا مختلف براش اومد
مرسی عزیز حتما امتحانش میکنم نتیجشو میگم
برنامه یو اس بی ادونس چطوره؟ اون لینک صفحه ای که برات فرستادم که با hdd کار میکنه اون چطوره؟ شبیه ساز ps1 ه لیستش محدوده برنامه دیگه نمیشناسی؟
اما شبیه سازاش محشرن وقتی شبیه ساز gba اجرا کردم خودم کف کردم عالی اجرا میکنه شبیه ساز سگا جنسیس و سوپر نینتندو هم همینطور