هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

سلام من یه ps2 دارم ، چند وقتیه بازی هارو اجرا نمیکنه ، میخواستم یه لنز نو بندازم،اگر جای مطمئنی رو میشناسید برای تعویض لنز لطفا بهم معرفی کنید.
جایی باشه که خیالم راحت باشه واقعا لنز نو میندازه.
من تو تهران هستم،(تو پشت شهرداری ، توپخونه ، جای مطمئنی هست؟)
ممنون.

سلام یه جا میشناسم لنز نو و خوب میفروشه اما خودش تعویض نمیکنه فقط قعطات میفروشه

اگر آشنایی داشته باشی تعمیرات بلد باشه خیلی خوب میشه

امروز داشتم تو اینترنت میچرخیدم یه چیز جالب دیدم اجرا بازی روی ps1 با sd و هارد

لینک صفحه هایی که دیدم میزارم خودتون یه نگاهی بندازید

انگار هوم برو هم براش ساختن

Game Compatibility | PSIO

Downloads | PSXDEV

PSIO (Play PS1 games from SD/HDD) Its this Possible on Ps2 play PS1 games from HDD at full speed?

Project PlayStation Input Output aka PSIO - The First PS1 SD Card Hack - Play PS1 Games from SD - PSX-Scene

سلام من یه ps2 دارم ، چند وقتیه بازی هارو اجرا نمیکنه ، میخواستم یه لنز نو بندازم،اگر جای مطمئنی رو میشناسید برای تعویض لنز لطفا بهم معرفی کنید.
جایی باشه که خیالم راحت باشه واقعا لنز نو میندازه.
من تو تهران هستم،(تو پشت شهرداری ، توپخونه ، جای مطمئنی هست؟)
ممنون.

سلام یه جا میشناسم لنز نو و خوب میفروشه اما خودش تعویض نمیکنه فقط قعطات میفروشه

اگر آشنایی داشته باشی تعمیرات بلد باشه خیلی خوب میشه
سلام ، ممنون میشم اگه آدرس و شماره تلفنش رو بدین.برای جواب ممنون.
باز اگر کسی هست که جای مطمئنی رو برای فروش و تعویض لنز میشناسه بهم بگه ممنون میشم.

• Like
Reactions: ehsanservat
لینوکس نسخه 3 اینبار برای PS2 با قابلیت های فوق العاده

این نسخه 3 از لینوکس زنده برای پلی استیشن 2 است . تغییرات در این نسخه عبارتند از: - Bochs (شبیه ساز PC) - لینوکس (رابط کاربری گرافیکی) - فایرفاکس - شدن کلید - p7zip (ابزار خط فرمان) - لنگ - ps2fdisk_0.9-3 - mpg123 - به روز شده در اسکریپت یوتیوب که باید با همه کار می کنند. فیلم ها. - وب کم EyeToy - پشتیبانی از PSTwo v12/v13 /v14 و بالاتر.

این سیستم عامل Linux را از اینجا Kernelloader - Browse /BlackRhino Linux Distribution/Live Linux DVD/PS2 Live Linux DVD v3 at SourceForge.net دانلود کنید.

برای اجرا شما باید نسخه مود چیپدار را دانلود کنیدکه به نظر من مویچیپ دار را دانلود کنید. نکته بعدی شما باید توجه به فرکانس تلویزیونی (PAL,NTSC) داشته باشید .نسخه کوچک و بزرگ دارای ویژگی های مشابه اگر شما فقط می خواهید از آن استفاده کنید. نسخه بزرگ شامل کد منبع، بسته additonal و یک تصویر با FreeDOS برای Bochs شبیه ساز PC می باشد. به هرحال پس از دانلود نسخه مود چیپ دار شما باید ایمیج درون ارشیو را پس از استخراج به درون یک DVD رایت کنید و بدون هیچ مشکلی درون کنسول بگذارید و اجرا کنید.

56058937240908468367.jpg

سلام به دوستان گل بازی سنتر
عزیزان من تازه ps2 خریدم
امروز توپخونه بودم بازی های خوب ps2 اصلا پیدا نمیشه و همش بازی بچه گونه ریخته اونجا
دوستانی که Ps2 دارن یک مردونگی کنند بازی هاشونو به من قرض بدن من کپی کنم بهشون برمیگردونم
من از تهران هستم
منتظر یاری سبزتان هستم
لطفا pm بدید

سلام به دوستان گل بازی سنتر
عزیزان من تازه ps2 خریدم
امروز توپخونه بودم بازی های خوب ps2 اصلا پیدا نمیشه و همش بازی بچه گونه ریخته اونجا
دوستانی که Ps2 دارن یک مردونگی کنند بازی هاشونو به من قرض بدن من کپی کنم بهشون برمیگردونم
من از تهران هستم
منتظر یاری سبزتان هستم
لطفا pm بدید

سلام داداش

کلا بازیا سرکتی تو پشت شهرداری خیلی بدرد نخورن یا کار نمیکنن یا به ps2 فشار میارن

ps2 تنوع بازیشش زیاده خود من بازیایی مثل black . call of duty world at war . killzone و ..... تو پشت شهرداری دیدم و خریدم

یه سری هنوز تو ps2 موندن...
خخخخخخ
آره خوب من پی اس 3 دارم ولی در کنار 2 **** هم نیست! 4 هم که دیگه ******! رو پی اس 3 هم بیشتر شاهکار های پی اس 2 رو بازی میکنم...همونطور که روی پی اس پی هم فقط بازی هیا Ps1 رو بازی میکنم! چون نسل 7 و تا اینا 8 جزو مزخرف ترین نسل هان!

• Like
Reactions: ehsanservat
سلام دوستان
نیاز به کمک دارم
من تازه ps2 slim 9004 خریدم
میخوام FREE MC BOOT PS2 , Open ps2 loader
رو از مموری بالا بیارم
اما هر کاری میکنم browser و config رو صفحه اصلی بالا میاد
و این 2 تا برنامه به صفحه اصلی اضافه نمیشه کلی هم فیلم از یوتیوب دیدم cd boot هم دارم و از روی اون mc boot رو بالا میارم
و قسمت mc figur هم میرم حتی تو تنظیمات osd mc0 هم میرم اما بازم نمیشه
لطفا اگر کسی بلده راهنماییم کنه

سلام دوستان
نیاز به کمک دارم
من تازه ps2 slim 9004 خریدم
میخوام FREE MC BOOT PS2 , Open ps2 loader
رو از مموری بالا بیارم
اما هر کاری میکنم browser و config رو صفحه اصلی بالا میاد
و این 2 تا برنامه به صفحه اصلی اضافه نمیشه کلی هم فیلم از یوتیوب دیدم cd boot هم دارم و از روی اون mc boot رو بالا میارم
و قسمت mc figur هم میرم حتی تو تنظیمات osd mc0 هم میرم اما بازم نمیشه
لطفا اگر کسی بلده راهنماییم کنه
تا اونجا که میدونم رو سری ۹۰۰۰ به بعد نمیشه از رو مموری بوت کرد و باید از رو دیسک بوت کنید کنسول رو.

دوستان میخوام از طریق lan بازی های ps2 رو بیارم
همه کارارو کردم بازی رو هم تو PS2SMB ریختم
همه تنظیمات opl هم کردم
الان یک مشکل دوباره دارم اونم
موقع چک کردن شبکه ارور 300 میده
کسی تا حالا باهاش مواجه شده ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or