هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

هــــی ، یادش بخیر :(
دقیق یادمه کلاس دوم بود یه دونه از اون گنده ها گرفتم ، ساخت ژاپن بود ، خیلی خوب بود ، الانم دارمش ولی لنز منز ، دسته و فیش و اینارو نداره ، ولی جدا یه لذتی تو ps2 بازی کردن بود که هنوزم که هنوزه تو ps3 و ps4 احساس نمیشه ، خیلی دوست دارم برگردم به اون موقعه ها :(

هــــی ، یادش بخیر
:(
دقیق یادمه کلاس دوم بود یه دونه از اون گنده ها گرفتم ، ساخت ژاپن بود ، خیلی خوب بود ، الانم دارمش ولی لنز منز ، دسته و فیش و اینارو نداره ، ولی جدا یه لذتی تو ps2 بازی کردن بود که هنوزم که هنوزه تو ps3 و ps4 احساس نمیشه ، خیلی دوست دارم برگردم به اون موقعه ها :(

فدات داداش منم مثل تو سری fat داشتم و بعد ها slim گرفتم و بعد ها فروختمش

اما دیدم هیچی نمیتونه جا ps2 بگیره کنسولا نسل ها جدیدتر فروختم رفتم یه ps2 slim آکبند و یه psp street آکبند خریدم

طرفداران psp

چون psp هم یه ps2 دستی شده اس بنظرم

الان ps2 کپی خور فلشی هم شده بازیا رو از روی فلش اجرا میکنه

http://forum.bazicenter.com/thread92697/

در کنارش شبیه ساز gba . sega gensis . sega master system . nes . snes و ..... هم داره که بازیا این کنسولا با فلش میشه روی ps2 اجرا کرد

به دلیل اینکه بعضی دوستان در رابطه با نشناختن USB توسط PS2 مشکل داشتند این مطلب مفید رو در رابطه با حل این مشکل تو این پست قرار میدم.

به نظر من تنها یک دلیل برای نشناختن USB توسط PS2 وجود داره که File system فلشتون NTFS هست که PS2 این نوع فلش هارو با این فایل سیستم نمیشناسه.

پس فقط باید فایل سیستم فلشتون FAT32 باشه تا توسط PS2 شناسایی بشه. خوب حالا شما باید USB تون رو با فایل سیستم FAT32 فرمت کنید. اما این امکان وجود داره که نشه USB رو با FAT32 فرمت کرد پس شما باید از یک نرم افزار برای فرمت با فایل سیستم FAT32 استفاده کنید. من به شما نرم افزار USB_format_Tool را پیشنهاد میکنم.این برنامه 99% فلش ها یا USB هایی که فرمت نمیشن رو با File system مورد علاقتون فرمت میکنه.برای دانلود این نرم افزار USB_format_Tool از این لینک دانلود کنید .

USB_format_Tool

حالا این برنامه رو پس از دانلود بر روی سیستم خود نصب کنید.حالا پس از نصب برنامشو اجرا کنید فلش خودتون رو وصل کنید(در قسمت Device فلشتون رو انتخاب کنید.) و قسمت File system رو FAT32 کنید و قسمت پایینی هم اسم فلشتون هست و قسمتهای دیگه رو کاری نداشته باشید.و حالا گزینه Start رو بزنید تا فرمت شروع بشه.

نکته:قبل از فرمت یک Back up از اطلاعاتتون بگیرید چون پس از فرمت همه اطلاعات درون فلش پاک میشوند.

در این حالت PS2 حتما USB رو شناسایی میکنه.

ممنون از مطالبی که قرار دادین.منم یه ps2 fat دارم.البته زبون بسته الان لنزش ضعیف شده و تک و توکی بازی پخش میکنه.10 سال برام کار کرد.سال 82 خریدمش 230000تومن که اون موقع پول زیادی بود.الان شده دکور میز تلویزیون قدیمی گوشه اتاق بابام.خیلی گشتم براش لنز گیر بیارم ولی نبود که نبود.:((:((یادش بخیر خرداد 82 قبل از امتحانات مدرسه خریدمش.اون سال دو تا تجدید آوردم.بابام میخواست خفم کنه و دستگاه رو داغون:dخلاصه قربون همون وقتا.گذشت پیر شدیم رفت:((

• Like
Reactions: che-jaleb
چنتا عکس از ps2 خودم :x

ps2 اصلی کلکسیونیم که کپی خور نرم افزاری کردم دیگه بازیا رو از روی فلش اجرا میکنه :bighug: آخرت کنسوله برای خودش :x

44392527352908134832.jpg

10532456692545261831.jpg

دسته اصلی ps2 براش محافظ ژله ای ps3 خریدم روش کشیدم ( گذاشتمش کنار دلم نمیاد ازش استفاده کنم :( )

08140958487003187716.jpg

ps2 خودم :x بقول یکی از دوستان سلطان زیر پام خوابیده :bighug:

48400447429743580951.jpg

اینم دسته شیشه ای نارنجی که به ps2 م وصل کردم

43823457006686092531.jpg

اینم کابل کامپونت ps3 که به ps1 و ps2 هم میخوره و بخصوص کیفیت خروجی تصویر ps2 خیلی بالاتر میبره برای وصل کردن ps2 به lcd حتما باید کابل کامپونت داشت

با این کابل کیفیت تصویر ps2 به HD میرسه حتی چند عنوان تا 1080i میرسه

لیست بازی ها PS2 که با کابل کامپونت HD میشن

List of PlayStation 2 games with HD support - Wikipedia, the free encyclopedia

64252318012517882296.jpg

چنتا از بازیا خودم

84326404236529207246.jpg

دوستانی که میخوان ps2 خودشونو کپی خور نرم افزاری کنن ( اجرا بازیا روی ps2 با فلش مموری ) آموزش راحت و کاربردی کپی خور نرم افزاری تو این تاپیک به صورت مرحله به مرحله و کامل قرار دادم که خودتون تو چند دقیقه تو خونه میتونید ps2 کپی خور نرم افزاری کنید

http://forum.bazicenter.com/thread92697/

مزیت دیگه اجرا بازیا با فلش مموری روی ps2 اینکه که میتونید با اجرا شبیه ساز از روی فلش مموری روی ps2 بازیا سگا جنسیس . میکرو . gba . gbc . سوپر نینتندو و ..... اجرا کنید همه شبیه سازا با کیفیت خوب بازیا رو اجرا میکنن

کلیپ اجرا بازی Call Of Duty: World At War Final Fronts با فلش مموری روی ps2 خودم ( فقط شرمنده دوربین گوشیم ضعیفه فیلم که گرفتم کیفیتش زیاد خوب نیست )

http://www.uploadco.ir/uploads/8itykzb2ba224ypf1p6m.3gp

آقا احسان ممنون از زحماتتون.

من یه خواهش دارم از شما که بیاید بیشتر به PS2 بپردازید! همه اش میبینیم دارین بازی های DS معرفی میکنین!

لطف کنین یه چند تا بازی قدیمی PS2 معرفی کنید تو سبک های مختلف مثل اکشن ادونچر که کمیاب هستن یا کسی ندیده.

میخوام دانلود کنم و بازی کنم.

خیلی ممنون.

آقا احسان ممنون از زحماتتون.

من یه خواهش دارم از شما که بیاید بیشتر به PS2 بپردازید! همه اش میبینیم دارین بازی های DS معرفی میکنین!

لطف کنین یه چند تا بازی قدیمی PS2 معرفی کنید تو سبک های مختلف مثل اکشن ادونچر که کمیاب هستن یا کسی ندیده.

میخوام دانلود کنم و بازی کنم.

خیلی ممنون.

منون عزیز لطف داری

خوب باید تاپیک حمایت بشه تا بشه روش کارکرد ps2 که انقدر تو ایران شناخته شده اس اینتاپیک زدم به زور 21 صفحه به پیش رفت اما ds که انقدر ناشناخته اس تو ایران تاپیک تازه زدم به صفحه 27 رسیده

حمایتی نباشه تاپیک پیش نمیره اکثرا تو بازی سنتر گیمرا نوپان بخاطر همین تازه وسط نسل هفت وارد دنیا گیم شدن و بیشتراشون فقط یع عکس از ps2 دیدن

درباره بررسی بازی ها ds خوب ds کنسول نسل هفتیه خیلی از بازیا جدید براش اومده و هنوز میاد

چشم نقد و بررسی بازی ها ps2 هم میزارم

51FqDFaP6pL.jpg

معرفی و توضيح بازی:همانطور كه می دانيم شركت Ubi Soft كه سازنده اين بازی می باشد در طی يك ماهی كه گذشت بازيهای بسيار زيبا و با كيفيت بالايی را به بازار عرضه كرد ابتدا اين كمپانی بازی XIII را كه از روی يك كتاب كمدی و در سبك اكشن ساخته شده بود را عرضه كرد و بعد از گذشت ۱۰ روز بازی Prince Of Persia را كه سالها بود از ياد رفته بود را به ياد دوستداران اين بازی آورد و هنوز نظر كارشناسان در مورد اين بازی اعلام نشده بود كه بازی ديگری را با نام Beyond Good & Evil را روانه بازار كرده و نظر كارشناسان را به عنوان بهترين بازی فكری سال به سمت خود جذب كرد.

كمپانی Ubi Soft با مهارت و ابتكار ويژه خود توانسته است تا يك دنيای مجازی و در عين حال واقعی را در اين بازي به تصوير بكشد ، جانوران و موجودات گوناگون ، مكانهای مختلف و شهرهای گوناگون كه با گرافيك بالا عرضه شده اند ، مثلا وقتی شما در شهر هستيد ترافيك در بعضی نقاط مشاهده می شود و گاهی به طور اتفاقی با صحنه های تصادف نيز مواجه می شويد و يا به تصوير كشيده شدن انسانهايی كه به محل كار خود می روند كه محيط بازی را طبيعی و متناسب با داستان بازي نشان می دهد،در مورد اتوموبيل های سطح شهر بيشتر از اتوموبيل هايی با مدل و ساختار Hovercraftاستفاده شده است و شما نيز در شخصيتی به نام Jade در بازی حضور داريد و می توانيد از زيبايی های شهر بهره برده و حتی با اتوموبيل خود به پيست های اتوموبيل رانی رفته و توانايی خود را در اين زمينه امتحان كنيد و يا با استفاده از جت اسكی های موجود در دريا به گردش در دور شهر بپردازيد . درست است كه بازی را در سبك فكري-اكشن قرار داده اند اما باز در بازی گونه ديگری به نام RPG وجود دارد كه در واقع نمی توان آن را در سبك خاصی قرار داد و سبك اصلی آن را معين كرد اما با اين وجود می توان يكی از موفقيتهای اصلی اين بازی را در تلفيق اين سبك ها به بهترين شكل ممكن دانست.

شما در صحنه هايی كه بايد با موجودات و جانوران بجنگيد از يك عصايي سحر آميز با نام Dai-Jo استفاده می كنيد و به نابود كردن آن موجودات می پردازيد و در قسمت های ديگر بازی كه بيشتر در حالت ماجراجويانه و فكری است بايد به حل معما های پيچيده و دشوار و انجام ماموريت های مختلف بپردازيد ، شما در صحنه های جنگی نيز می توانيد حركات خاص و خارق العاده ای را انجام دهيد كه از انجام آن حركات در قسمت ماجرايی بازی معذور می باشيد.

beyond-good-and-evil-image482718.jpg

داستان و محيط بازي:همانطور كه گفته شد شما در شخصيتی به نام Jade به انجام بازی می پردازيد‌،Jade در بچگی مورد ظلم و ستم قرار گرفته و از داشتن پدر و مادر محروم بوده است و حال كه بزرگ شده است به عنوان عكاس و خبرنگار به تهيه مقالات و عكس برای مجلات و روزنامه ها می پردازد و از كارهای مهم ديگری كه می كند به بچه های بی سرپرست مانند خودش سر می زند و آنها را مورد لطف و محبت خود قرار می دهد و شما بايد در اين بازی به او كمك كنيد تا او از پس بديها برآمده و خوبيها و زيباييها را كسب بكند،داستان بازی در سياره اي به نام Hillys به وقوع می پيوندد اين سياره ميليون ها سال پيش توسط يك موجود فضايی و سربازان او به تصرف در آمده است اما فرمانداران اين سياره درصدد بيرون راندن دشمن بر می آيند و جنگی شروع می شود و شخص اول داستان Jade درصدد پي بردن به واقعيت اين جنگ و كشف رازهاي پشت پرده بر می آيد و در اين مسير دوستان او و از همه مهمتر عصاي جادويی Dai-Jo او را همراهي می كنند ، او در ابتدا به عضويت يك گروه شرور به نام IRIS در می آيد بدون آنكه از عواقب و نتايج ناگواری كه برای او پيش خواهد آمد باخبر باشد.

آيا Jade در ميان اين همه دروغ و حيله و بدی می تواند مردم اين سياره را آزاد بكند و به رازها و اتفاقات عجيبی كه در پشت پرده رخ می دهد پی ببرد ؟! شما جواب همه اين سولات را در ادامه بازی و در پايان آن خواهيد فهميد.

نقاط قوت و ضعف بازي:اول به نكات فنی بازی می پردازيم ، سازندگان بازی با دقت خاصی كاراكترهای اصلی را بوجود آورده اند و در دقت به نكات و جزييات آنها كاملا مسلط بوده و آنها را به بهترين شكل آفريده اند به صورتی كه كاراكترهای زياد و متفاوت از نظر شكل و قيافه در اطراف شما وجود دارند كه يكی از يكی بهتر ساخته و پردازش شده اند.

گرافيك بازی كه برای يك بازی در سبك ماجرايی با زيبايی تمام و بی نظير ساخته شده است و افكتهايی كه برای صحنه های بازی به كار رفته از بهترين افكتهايی است كه در كل برای بازيهای اين گونه سبك ساخته شده است از همه مهمتر افكتهای به كار رفته برای آبها ، جنگلها و آسمان بازی می باشد كه با دقت هر چه تمام ساخته شده است لازم به ذكر است كه موتور گرافيكی به كار رفته در بازي همان موتوری است كه در ساخت بازی Prince Of Persia به كار رفته است.

صدا و افكت های موجود در بازي نيز كاملا متناسب با شخصيتها و كاراكترهای بازی می باشد و از مهمترين كارهايی كه در افكت های صدا به كار رفته ميتوان به صداهای دور و اطراف شما كه به گوش می رسند اشاره كرد كه اگر كارت صدای شما توانايی ساپورت صداها و افكتها را دارد جذابيت بازی برای شما دوچندان خواهد شد و برای آنكه آن را به بهترين شكل احساش كنيد بايد صدا را به صورت EAX در بياوريد.موزيك های به كار رفته در بازی نيز در سبكی به نام Propaganda می باشد كه با ابتكار خاصی ساخته شده اند.

beyond-good-and-evil-image822488.jpg

بهترين دوران زندگي من با ps2 گذشت باور كنيد اون نسل بالاي 70 درصد بازي ها انحصاري ps2 بود و عجب بازي هايي هم بود
واقعيت اينه كه نسل شش و ps2 دوران طلايي بازي هاي كامپيوتري به حساب مياد يعني تو هر سبكي كه بازي مي خواستيد بهترينش در نسل شش بود
چقدر با اين پلي 2 pes4 بازي كردم چه دوراني با سايلنت هيل (2 3 4 ) و فتال فريم ها داشتيم اصلا سبك horror تو نسل 7 نابود شد چه زندگي با گرن توريسمو ها كرديم و چه عظمتي داشت شادو اف كالوسوس و آيكو هنوز كه هنوزه بازي نديدم كه در استفاده از سلاح هاي سرد گيم پليش به خوبي شادو اف رم باشه
واقعا چه آيپي هاي باعظمتي داشت ps2 كه فراموش شدند

• Like
Reactions: che-jaleb

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or