هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

اخه مال منم همینه! ولی یکی تو ردیت گفته بود باید نسخه های قدیمی تر دانلود بشه. فکر کنم ورژن شما, ورژن خوبه س برای این کار. حالا باز دقیق نمی دونم.بازم ممنون داداش

مثل کنسول wii
تو هک نرم افزاری و با فلش بازی میکنی
باید یه سری فایل هک روش نصب شه بهش میگن iso
بعد تو برنامه ها اجرا بازی مثل نئوگاما
اگر iso سری ۲۰ نوشته بود همه بازیا رو اجرا میکرد از دم

اگر iso سری ۲۱ و ۲۲ به اسم ۰۰۷ بود
خیلی از بازیا اجرا نمیکرد
مثلا کالاف دیوتی ها ، مثل کالاف دیوتی مدرن وار ۳ و ....

با اینکه نسخه روز بودن اما انگار باگ داشتن

• Like
Reactions: EVIL4baz
اون تبدیل دسته ps2 به usb که ریخته تو بازار حتی خدمات کامپیوتریا دارن

چیزی که من دیدم طرف پورت سوکت جا دسته ps2 در آورده بود مادگی usb گذاشته بود ، دسته ها usb کامپیوتر میزد قشنگ کار میکرد
( دسته به پورت usb خود‌ کنسول نمیخورد ، پورت جا دسته عوض کرده بود با usb )

حالا اگر تبدیلی باشه دسته usb به ps2 بخوره هم خوبه
قبلا تبدیل ps/2 همون موس و کیبورد ها کامپیوتر به ps2 دیده بودم

من چنتا دسته usb سیم دار کامپیوتر درجه ۱ آک دارم
اگر بشه وصل کرد به ps2 محشر میشه

این دسته ها کامپیوتر از این دسته فیک ها ps2 که الان تو بازار میدن ۴۰ تا ۵۰ هزار بهتره

من کلی کلیپ دیدم تو یوتیوب و .... از آپگرید مثلا xbox originl سی پیوشو به ۲۰۰۰ گیگاهرتز رسوند
یا دیدم که اورکلاک کردم ps2

می‌شه ساخت اصلا کار سختی نیست نیاز به یه میکروکنترلر با درگاه یواس‌بیhost و کتابخونه های hid داره ولی من درحال حاضر وقت ندارم شاید بعدا روش کار کنم

• Like
Reactions: che-jaleb
df90b33b727873a8ac90deeb296eeb89.jpg

• Like
Reactions: amin200200
این ورژن 1468 هست که من باهاش شات گرفتم
آقا درسته، اون کاربر ردیت هم درست می گفت که باید ورژن های قدیمی تر رو داشته باشی برای گرفتن اسکرین شات. الان من با همین نسخه یه تصویر از صفحه ابتدایی GOW2 گرفتم،
115568
ولی روی یه بازی دیگه وقتی GSM رو فعال می کنم، کلا بعد از رنگ به رنگ شدن صفحه ، صرفا با یه صفحه سیاه مواجه میشم و شاهد اجرای بازی نیستم. شما از تمامی بازیای PS2 با همین روش می تونی اسکرین شات بگیری؟

• Like
روی بازی Test Drive Unlimited هم با همین ورژن نمیشه هیچ اسکرین شاتی گرفت و کنسول گیر می کنه. به نظر که کلا با یه سری از بازی ها سازگار نیست، مگر اینکه توی تنظیمات GSM بری گزینه ها رو دستکاری کنی.

• Like
روی بازی Test Drive Unlimited هم با همین ورژن نمیشه هیچ اسکرین شاتی گرفت و کنسول گیر می کنه. به نظر که کلا با یه سری از بازی ها سازگار نیست، مگر اینکه توی تنظیمات GSM بری گزینه ها رو دستکاری کنی.

داداش زیاد خودتو اذیت نکن
اینطوری خسته و کلافه میشی
کنسول نسل ۶ ه و پلتفرمی که رو کنسوله زیاد نمیشه بهش منابع داد و دستگاری کرد و برنامه روش نصب کرد و دسترسی کامل داشت

خیلی دردسر داره

من با opl و فلش خیلی از بازیا رو ps2 و اکثرا اجرا نمیشدن
این کپی خور فلشی و ..... در اصل یه کار راه اندازن

یادمه بالا ۱۰ سال پیش یه فایلی اومد برا wii که پورت usb نسخه ۲.۰ رو آپدیت میکرد به ۲.۲
تو همین فرومم تاپیک آوزششم هست
این مزیت بزرگی بود که اون پلتفرم یا مینی سیستم عامل کنسول دسترسی کامل پذیره و میشه آپدیتش کرد

اما همون wii ام الان نمیشه براش یه هوم برو ساخت چون اون پلتفرم خیلی قدیمی شده و منابع و موتور ها بازی سازی و ...‌‌ جدید ساپورت نمیکنه‌

من وقتی فهمیدم ps2 کپی خور فلشی کردن با فلش بازی اجرا میکنه شوکه شدم باورم نمیشد هنوزم نمیشد
واقعا کار شاخی انجام دادن هکرا

اما این چیزا رو به زور خوردن به ps2 و صد البته معلومه مشکلاتی تو اجرا خواهد داشت
سعی کن خودتو خسته و عصبی نکنی

آخرین ویرایش:
داداش زیاد خودتو اذیت نکن
اینطوری خسته و کلافه میشی
کنسول نسل ۶ ه و پلتفرمی که رو کنسوله زیاد نمیشه بهش منابع داد و دستگاری کرد و برنامه روش نصب کرد و دسترسی کامل داشت

خیلی دردسر داره

من با opl و فلش خیلی از بازیا رو ps2 و اکثرا اجرا نمیشدن
این کپی خور فلشی و ..... در اصل یه کار راه اندازن

یادمه بالا ۱۰ سال پیش یه فایلی اومد برا wii که پورت usb نسخه ۲.۰ رو آپدیت میکرد به ۲.۲
تو همین فرومم تاپیک آوزششم هست
این مزیت بزرگی بود که اون پلتفرم یا مینی سیستم عامل کنسول دسترسی کامل پذیره و میشه آپدیتش کرد

اما همون wii ام الان نمیشه براش یه هوم برو ساخت چون اون پلتفرم خیلی قدیمی شده و منابع و موتور ها بازی سازی و ...‌‌ جدید ساپورت نمیکنه‌

من وقتی فهمیدم ps2 کپی خور فلشی کردن با فلش بازی اجرا میکنه شوکه شدم باورم نمیشد هنوزم نمیشد
واقعا کار شاخی انجام دادن هکرا
حق با شماست داداش
باید بیخیال شد! به هر حال همین که بازی کپی با فلش اجرا میشه، خودش خیلی عه حقیقتا.
بازم ممنون از همگی

حق با شماست داداش
باید بیخیال شد! به هر حال همین که بازی کپی با فلش اجرا میشه، خودش خیلی عه حقیقتا.
بازم ممنون از همگی

فدات داداش
فقط از بازی کردن با ps2 لذت ببر و حالشو ببر

حتی کنسولی مثل xbox original که سیستم عاملش windows ce ه و هارد دیسک داخلی ۸ گیگابایتی داشت
کامل هک شد ، حتی میشد روش ویندوز ۹۸ و xp نصب کرد
اما بازم تو اجرا‌ بازی هکی به مشکل میخورد
مثلا خودم تو farcry مشکل داشتم سیو ها میپرید
و .....

من سال ها دنبال هک ps2 بودم
تاپیک کپی خور نرم افزاری ps2 هم خودم استارترشم
کسی نمیدونست تغییر ریجن بازی ps2چی هست من برنامه و نحوه اجراشو گذاشتم
آموزش اجرا بازی ها هوم برو psp رو ps2 گذاشتم
آموزش رایت بازی رو dvd9 با یه برنامه گذاشتم کلی ها کارشون راه افتاد
و .......
اما بخاطر محدودیت ها ps2 و‌خیلی دردسر کشیدم کم کم بیخیالش شدم و ps2 فروختم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند