هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

Image result for The Getaway (video game)

دوستان چنتا از گیم های خوب PS2 رو میتونید معرفی کنید؟گیم هایی که کمتر شناخته شده باشن بهمراه تعدادی گیم بیش از حد خشن؟:Rose::Rose::Rose:
headhunter امتحان کن بازی خوبیه اگه چیز دیگه ای یادم امد بهت میگم
کی تجربه این بازیو داره؟چطوره؟لامصب 5.14 گیگه!
من خیلی کوچک بودم یبار بازی کردم یادم نیست ولی بازی های 50cent خوبن ولی حواست باشه دو نسخه یکی ps2 یکی مال نسل بعدش بازی فانیه

من خیلی کوچک بودم یبار بازی کردم یادم نیست ولی بازی های 50cent خوبن ولی حواست باشه دو نسخه یکی ps2 یکی مال نسل بعدش بازی فانیه
خیلی ممنون

• Like
Reactions: JohnnySilverhand
خیلی ممنون
اگه از 50 cent خوشت آمد قسمت دومش (همون نسخه نسل بعد) هم میتونی دان کنی اونم خوبه این ویدیو ببین

بعد soul reaver 2 هست عناوین دیگه سریش (legacy of kain) هست خودم فقط soul reaver 2 تا یجایی رفتم headhunter هم همین سر headhunter لنزم خراب شد=(( اویل کدورونیکا هم هست که نسخه ps2ش خیلی کمیابه چند صفحه پیش یکی لینکش گذاشته بود

اگه از 50 cent خوشت آمد قسمت دومش (همون نسخه نسل بعد) هم میتونی دان کنی اونم خوبه این ویدیو ببین

بعد soul reaver 2 هست عناوین دیگه سریش (legacy of kain) هست خودم فقط soul reaver 2 تا یجایی رفتم headhunter هم همین سر headhunter لنزم خراب شد=(( اویل کدورونیکا هم هست که نسخه ps2ش خیلی کمیابه چند صفحه پیش یکی لینکش گذاشته بود
خیلی ممنون ترجیح میدم همون نسخه ps2 رو بازی کنم بدلیل حضور g unit و...
soul reaver 2 رو بازی کردم هد هانتر هم دارم دان میکنم.اوخ.اون کد ورونیکا رو هم دارم

• Like
Reactions: JohnnySilverhand
جلل خالق!!!!
آقا شاید باورت نشه، چه اتفاقی!!!!!!!! دقیقا دیروز داشتم اینو با ps2 بازی میکردم
وباید بگم خوب رو ps2 پیاده سازی شده، چون نشونه گیری خودکار هم داره ، نشونه گیری راحته. فقط یکم احساس می کنی که داری خسته میشه بعد یه 1 ساعت. بهتره رو pc بازی کنیم اینو کلا. از شوترهای خفن raven عه که نمیشه از ساخته هاش به راحتی گذشت

• Like
Reactions: H.K.Z05

هد هانتر تجربه ش برا من واجبه. باید یه روز رفت سمت ش. زیادی underrated عه این بازی. ولی به عنوان یه انتخاب خیییلی عجیب من hungry ghosts رو پشنهاد می کنم (اون لوگوی time splitters منو برد به دوران دور و جذاب نسل ششم، لعنتی future perfect ش شدید معرکه بود، مخصوصا با xbox original)

دوستان چنتا از گیم های خوب PS2 رو میتونید معرفی کنید؟گیم هایی که کمتر شناخته شده باشن بهمراه تعدادی گیم بیش از حد خشن؟:Rose::Rose::Rose:
اینا رو یه چند تا سرچ بزن ببین
cold winter
twin calibur
hungry ghost
katamari damacy (شدید اعتیاد آور و همچنان جذابه )

• Like
Reactions: H.K.Z05

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or