هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

خیلی هم عالی. آره، کابل کامپوننت که عالیه، اما من که کابل معمولی دارم.
من که عاشق مقایسه ام، ولی مسئله اینه که بنده با ps2 نتونستم تا حالا اسکرین شات بگیرم. چون به واسطه IGS یا in game screenshot باید بشه این کارو کرد، اما من هر چی زور زدم نشد! چون بازی که تا دلت بخواد دارم، از 2000 تا 2010 هر چی متناسب با سلیقه م بود رو تقریبا بازی کردم (به جز jrpg یا rpg ها ، چون به سبک من نمی خوره!). چون 2010 هم motor storm و یه silent hill خوشگل داشت این کنسول + سایفون فیلتر پورت شده

من کامپوننت دارم از بازی اسکرین شات می‌گیرم و amin200200 هم با PS4 اش از همون صحنه اسکرین شات بگیره
از IGS توی PS4 هم می‌شه استفاده کرد( توضیح می‌دم)
بهتره بازی های با کیفیت رو امتحان کنیم که قابلیت progressives scan دارن مثلا god of war 2 می‌تونه گزینه خوبی باشه. یا بازی Shadow of the Colossus

• Like
Reactions: EVIL4baz
من کامپوننت دارم از بازی اسکرین شات می‌گیرم و amin200200 هم با PS4 اش از همون صحنه اسکرین شات بگیره
بهتره بازی های با کیفیت رو امتحان کنیم که قابلیت progressives scan دارن مثلا god of war 2 می‌تونه گزینه خوبی باشه. یا بازی Shadow of the Colossus
بسیار هم عالی
اگه توضیح بدید که چطور میشه با خود PS2 اسکرین شات گرفت که عالیه، هر چند کابل کامپوننت تو بساط نیست. ولی مطمئنید که با خود ps2 شدنی عه؟ چون با OPL من نتونستم کاری بکنم.

• Like
Reactions: daryooshaghayi
یکی از بازیا خاطره انگیز ps2 برا من
اونم با دوربین eyetoy

دوربین eyetoy خیلی بیشتر از دوربین ps3 و ps4 قبول دارم
حتی بیشتر از کینکت دوسش دارم

40084088_255010978483714_7755782378193590320_n.jpg

درسته من با دسته PS3 که هم بی‌سیمه و هم باکیفیت تر ساخته شده روی PS2 بازی می‌کنم البته بعضی وقتا هم با دسته اصلی کنسول. این قابلیت خیلی خوبیه به Opl اضافه شده. دانگل بلوتوث می‌زنی به یو‌اس‌بی و با دسته ها بی‌سیم بازی می‌کنی. یه حالتی هم داره که مولتی تپ رو شبیه سازی می‌کنه اینجوری که با دوتا دسته کنسول و دوتا دسته PS3 یا PS4 چهار نفره بازی می‌کنی. روی کشتی کج من امتحان کردم با مهمونامون نشستیم بازی کردیم کلی حال داد.

در رابطه با رزولوشن باید بگم که اگه شما پنج فیش کامپوننت وصل کنی روی خود کنسول بازی ها HD می‌شن بعضی ها حتی full hd می‌شن ولی چون امولاتور روی PS4 سخت افزار قوی‌تری داره احتمال زیاد کیفیت بازی ها باید بالاتر از خروجی کامپوننت PS2 باشه

شما بی زحمت اگه برات امکان داره بگو چه بازی هایی ( ps2) داری روی کنسولت تا اینجا اسکرین شات بزاریم خودمون مقایسه کنیم

دنبال راهیم که پورت دسته رو کنسول تبدیل به مادگی usb کنم
دسته سیم دار usb بخوره

قبلا عکس کنسول ps2 دیده بودم طرف اینکارو کرده بود الان هرچی میگردم پیدا نمیکنم

بسیار هم عالی
اگه توضیح بدید که چطور میشه با خود PS2 اسکرین شات گرفت که عالیه، هر چند کابل کامپوننت تو بساط نیست. ولی مطمئنید که با خود ps2 شدنی عه؟ چون با OPL من نتونستم کاری بکنم.

بله شدنیه ضمن اینکه باید بگم شما برای شات با کیفیت گرفتن حتمن نیاز به پنج فیش نداری ولی چون IGS با تنظیمات GSM شات می‌گیره شما باید تنظیماتش رو بزاری روی بهترین کیفیت که در این صورت ممکنه روی خروجی سه فیش تصویر نداشته باشی و نتونی ببینی از چی داری اسکرین شات می‌گیرید.

برای اسکرین شات گرفتن باید یه مموری کارت که حداقل ۶۰۰ یا ۷۰۰ کیلو بایت خالی داشته باشه بزنی به اسلات دوم مموری کارت
توی OPL قسمت تنظیمات بازی اونجا که با مثلث میاد می‌رید و GSM رو فعال می‌کنین بعد میاید ترجیها مود ۶ رو روشن می‌کنید بعد سیو می‌کنید
وارد بازی می‌شید و هرجا خواستین شات بگیرید دکمه های L1L2 R1R2 رو نگه می‌دارین و روی DPAD ( جهت ها ) دکمه بالا رو می‌زنی
اگه درست پیش بره OPL از بازی خارج می‌شه، کنسول رو ریست می‌کنین و R1 رو نگه می‌دارین تا وارد یولنچ ( فایل بروزر) بشه حالا فقط یه فلش می‌خواد وصل کنید به یو اس بی و فایل تصویر که توی مموری کارت ذخیره شده رو بریزید توی فلش
همین

این یه اسکرین شات از بازی GTA SA که همین الان گرفتم

2222d9dc743616b3e7de53da0277908a.jpg

دنبال راهیم که پورت دسته رو کنسول تبدیل به مادگی usb کنم
دسته سیم دار usb بخوره

قبلا عکس کنسول ps2 دیده بودم طرف اینکارو کرده بود الان هرچی میگردم پیدا نمیکنم

اگه با الکترونیک و میکروکنترل ها آشنایی داشته باشید یه خورده دردسر داره ولی می‌تونید درست کنید کد هاش تو نت ریخته روش خیلی کار شده

• Like
Reactions: che-jaleb
آره اینا هم عالین.
بله شدنیه ضمن اینکه باید بگم شما برای شات با کیفیت گرفتن حتمن نیاز به پنج فیش نداری ولی چون IGS با تنظیمات GSM شات می‌گیره شما باید تنظیماتش رو بزاری روی بهترین کیفیت که در این صورت ممکنه روی خروجی سه فیش تصویر نداشته باشی و نتونی ببینی از چی داری اسکرین شات می‌گیرید.

برای اسکرین شات گرفتن باید یه مموری کارت که حداقل ۶۰۰ یا ۷۰۰ کیلو بایت خالی داشته باشه بزنی به اسلات دوم مموری کارت
توی OPL قسمت تنظیمات بازی اونجا که با مثلث میاد می‌رید و GSM رو فعال می‌کنین بعد میاید ترجیها مود ۶ رو روشن می‌کنید بعد سیو می‌کنید
وارد بازی می‌شید و هرجا خواستین شات بگیرید دکمه های L1L2 R1R2 رو نگه می‌دارین و روی DPAD ( جهت ها ) دکمه بالا رو می‌زنی
اگه درست پیش بره OPL از بازی خارج می‌شه، کنسول رو ریست می‌کنین و R1 رو نگه می‌دارین تا وارد یولنچ ( فایل بروزر) بشه حالا فقط یه فلش می‌خواد وصل کنید به یو اس بی و فایل تصویر که توی مموری کارت ذخیره شده رو بریزید توی فلش
همین

اگه با الکترونیک و میکروکنترل ها آشنایی داشته باشید یه خورده دردسر داره ولی می‌تونید درست کنید کد هاش تو نت ریخته روش خیلی کار شده
داش من این کارو کرده بودم دقیقا. ولی نشد. یعنی وقتی اون دکمه ها رو میزدم, بازی دورش یه قاب ظاهر میشه (مث همون رنگ به رنگ شدن موقع اجرای بازیا از OPL ) ولی وقنی به رنگ سفید میرسه , کنسول فریز میشه اصطلاحا و بهتره بگم که گیر می کنه و دیکه نمیاد بیرون. ورژن اخر OPL هم از فلش مموری با ulaunchELF اجرا می کنم. تا حالا gow2و کیلزون 1 رو تست کردم هر دو شون. همین مشکلو داشتن. شما ورژن OPL ای که استفاده می کنی رو میفرستی؟

• Like

همین

ممنونم داداش
نه متاسفانه آشنایی ندارم با مقوله الکترونیک
یه زمانی وقتی مدرسه میرفتم راهنمایی اینا علاقه زیادی داشتم
حتی کتاب هایب هم خریدم مثل الکترونیک به زبان ساده ، الکترونیک پایه برا دانش آموزان و ....
و کیت سرهم میکردم
اما خانواده اون زمانا شدیدن مخالفت میکردن و نذاشتن ادامه بدم‌

الانم نقشه این تبدیل پیدا کنم میدم کسی لحیم کنه‌ و بسازه

میگم نظرت درباره اورکلاک و آپگرید ps2 چیه ؟

pz39_screenshot_۲۰۱۹۰۸۲۹-۱۳۰۸۳۱~2.png

آره اینا هم عالین.

داش من این کارو کرده بودم دقیقا. ولی نشد. یعنی وقتی اون دکمه ها رو میزدم, بازی دورش یه قاب ظاهر میشه (مث همون رنگ به رنگ شدن موقع اجرای بازیا از OPL ) ولی وقنی به رنگ سفید میرسه , کنسول فریز میشه اصطلاحا و بهتره بگم که گیر می کنه و دیکه نمیاد بیرون. ورژن اخر OPL هم از فلش مموری با ulaunchELF اجرا می کنم. تا حالا gow2و کیلزون 1 رو تست کردم هر دو شون. همین مشکلو داشتن. شما ورژن OPL ای که استفاده می کنی رو میفرستی؟

بله این رنگ به رنگ شدن همون debug color هست که نباید گیر کنه باید خارج بشه
توی مموری کارت یه فولدر درست کن به اسم OPL ( حروف بزرگ) بعد همه فایلاش رو انتقال بده به مموری کارت بعد از اونجا اجراش کن

Opl 1468
ورژن OPL شما چنده؟

اینم یه شات از GOW2
473cfd18297fc3f34d460cd9a8a9f787.jpg

بله این رنگ به رنگ شدن همون debug color هست که نباید گیر کنه باید خارج بشه
توی مموری کارت یه فولدر درست کن به اسم OPL ( حروف بزرگ) بعد همه فایلاش رو انتقال بده به مموری کارت بعد از اونجا اجراش کن

Opl 1468
ورژن OPL شما چنده؟

اینم یه شات از GOW2
473cfd18297fc3f34d460cd9a8a9f787.jpg
ورژن من این نیست فکر کنم
باشه دمت گرم اون کارم می کنم
ممنون

• Like
ممنونم داداش
نه متاسفانه آشنایی ندارم با مقوله الکترونیک
یه زمانی وقتی مدرسه میرفتم راهنمایی اینا علاقه زیادی داشتم
حتی کتاب هایب هم خریدم مثل الکترونیک به زبان ساده ، الکترونیک پایه برا دانش آموزان و ....
و کیت سرهم میکردم
اما خانواده اون زمانا شدیدن مخالفت میکردن و نذاشتن ادامه بدم‌

الانم نقشه این تبدیل پیدا کنم میدم کسی لحیم کنه‌ و بسازه

میگم نظرت درباره اورکلاک و آپگرید ps2 چیه ؟

pz39_screenshot_۲۰۱۹۰۸۲۹-۱۳۰۸۳۱~2.png

ایده خیلی خوبیه اگه بشه ساختش من اول فک کردم می‌خوای دسته PS2 رو به یواس‌بی تبدیل کنی ولی منظور شما برعکسشه یعنی دسته ای که یو‌اس‌بی هست رو وصل کنی به کنسول. می‌خواید به درگاه یو‌اس‌بی خود کنسول وصل بشه ؟ یا اینکه یه تبدیل بخوره به جای دسته و پشتش دسته کامپیوتر وصل بشه؟
چون روش دوم شدنیه ولی روش اول هم شدنی ولی بیشتر کار داره چون باید روی نرم‌افزار هم کار کرد یه جورایی مثل PADEMU

اورکلاک، آپگرید، بوست... روی سخت افزار اصلی کنسول اصلا ممکن نیست یه چی هست به اسم Planetside 2 که روی اون می‌شه کار کرد

• Like
ایده خیلی خوبیه اگه بشه ساختش من اول فک کردم می‌خوای دسته PS2 رو به یواس‌بی تبدیل کنی ولی منظور شما برعکسشه یعنی دسته ای که یو‌اس‌بی هست رو وصل کنی به کنسول. می‌خواید به درگاه یو‌اس‌بی خود کنسول وصل بشه ؟ یا اینکه یه تبدیل بخوره به جای دسته و پشتش دسته کامپیوتر وصل بشه؟
چون روش دوم شدنیه ولی روش اول هم شدنی ولی بیشتر کار داره چون باید روی نرم‌افزار هم کار کرد یه جورایی مثل PADEMU

اورکلاک، آپگرید، بوست... روی سخت افزار اصلی کنسول اصلا ممکن نیست یه چی هست به اسم Planetside 2 که روی اون می‌شه کار کرد

اون تبدیل دسته ps2 به usb که ریخته تو بازار حتی خدمات کامپیوتریا دارن

چیزی که من دیدم طرف پورت سوکت جا دسته ps2 در آورده بود مادگی usb گذاشته بود ، دسته ها usb کامپیوتر میزد قشنگ کار میکرد
( دسته به پورت usb خود‌ کنسول نمیخورد ، پورت جا دسته عوض کرده بود با usb )

حالا اگر تبدیلی باشه دسته usb به ps2 بخوره هم خوبه
قبلا تبدیل ps/2 همون موس و کیبورد ها کامپیوتر به ps2 دیده بودم

من چنتا دسته usb سیم دار کامپیوتر درجه ۱ آک دارم
اگر بشه وصل کرد به ps2 محشر میشه

این دسته ها کامپیوتر از این دسته فیک ها ps2 که الان تو بازار میدن ۴۰ تا ۵۰ هزار بهتره

من کلی کلیپ دیدم تو یوتیوب و .... از آپگرید مثلا xbox originl سی پیوشو به ۲۰۰۰ گیگاهرتز رسوند
یا دیدم که اورکلاک کردم ps2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or