هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

baroque.jpg

Wii این قیمتا نیست کسی ام نمیخره
این قیمتا یه مشت دلال متوهم و چنظ شخص که اونا دیدم جوگیر شدنه

خودم wii سال ۲۰۱۲ ی آخرین سری که جعبه wii u ی هست داشتم
استفاده نشده در حد
فول پک فول لوازم با آک فرق نداشت
باندل ۲ بازی wii party و wii sport
کپی خور نشده بازی نشده
آداپتور اورجینال ۲۲۰ ولت
ویموت موشن پلاس داخلی
بازی just dance ۴ قاب و دفترچه دار اورجینال
۲ تا باتری شارژی و شارژر باتری
تبدیل تصویر اورجینال نینتندو
و ـ..ـــ
۴ ماه و نیم طول کشید بفروشم ۴۰۰ هزار تومن ، تازگی فروختم
هیچکس نمیخرید ( زیاد به قیمتا آدما متوهم ) دقت نکن
کپی خور کردنشم خودت میتونی تو خونه با دانلود چنتا فایل و نصبش از روی sd card انجام بدی

همین تازگیا دوستم خرید کپی ، لوازم کامل ۳۰۰ هزار

من از ps2 سری فت متنفرم خودم ۱۹ سال پیش خریدم
انقدر اذیتم کرد مجانی هم بهم بدن قبول نمیکنم
فقط slim خوبه ، همون موقع slim اومد خریدم هم سری ۷۰۰۰۰ هم ۹۰۰۰۰

اونم سری ۹۰۰۰۰ سگ جونتره
درسته سری ۷۰۰۰۰ خوبه و ژاپنی ، حتی از نظر برد و مدار دستگاه و حتی خاصه مثل لگو چرخشی ps
اما یه عیب بزرگ دارن شدیدن از نظر لنز ضعیفن و لنز میسوزونن

از نظر عملکرد و سگ جونی سری ۹۰۰۰۰ من بالا ۱۰ سال داشتم محشر بود

درباره دسته ، تو عکس دیدم دسته usb کامپیوتر وصل کرده
منم چنتا دسته usb کامپیوتر اورجینال قدیمی درجه ۱ استفاده نشده دارم
شوک و آنالوگ دار
منم ۱۱ ساله ps2 slim 90000 دارم لنزش یکم ایراد پیدا کرده.

از اون لحاظ اره دیسک اورجینال واقعأ کم گیر میومد سریع اول10000 واقعأ افتضاح بود.کپی خورم نباشه بدتر ..سیاست سونی این که چندین کنسول بیرون میده با شماره ساختهای مختلف که سود کن ..حتی تو ps4 به این صورت...خرابی زیاد داشته سریع های اول..
وای من یدونشو دارم. بعد یک سال نمیدونم چرا بازی gt4 رو نمیاره.کپی شده هم نیست!هک شده

• Like
Reactions: che-jaleb
بخاطر همینه از ps2 فت متنفرم
مجانی هم بدن نمیگیرم
بازی ها اورجینالمو سال ها نگه داشتم تا آخرین سری بازی هامو سال ۹۳ تو فروم پرشین تولز آگهی کردم ، آیدی حمید تامکت ازم خرید

پلی ۱ سری اول خراب میشد حتی سری ۱۰۰۰ ش ذوب میشد پلاستیک بخش لنز
و .....
پلی ۲ فت مشکل دار
پلی ۳ فت میسوخت چراغ زرد
پلی ۴ فت هم همینطور

جلو خودم یکی پلی ۴ فت آکبند پلمپ اومد بخره ، کنسول آک روشن نمیشد
فیلماش تو یوتوب هست.پلی ۴ فت وقتی داغ میکنه و خاموش میشه ، دوباره روشنش کنی فنش : بووم

من یکم فاصله گرفتم از کنسول...حالا دلایلش بیشتر شخصی ان چون من خیلی گیم بازی میکردم.همین الان ۱۰۲ تا بازی PS4 دارم.این اواخر تفریحم شده بود اینکه از ps2 بعنوان موزیک پلیر با دیسک استفاده کنم...واقعا دپرس شدم

وای من یدونشو دارم. بعد یک سال نمیدونم چرا بازی gt4 رو نمیاره.کپی شده هم نیست!هک شده

همون یه مدل کافیه هر گیمری کلا از گیم متنفر کنه‌
من اوریج بازی میکردم
آدم حساسی تو استفاده از کنسولم ، خیلی مراقب کنسولم

بدبختم کرد بیچاره ام کرد
۳۵ بار ددادم تعمیرش کنن
( یه کلوپی آشنا بود تو تعمیرات حرفه ای بود جلو‌ خودم تعمیر میکرد و قیمتش بخاطر آشنایی با پدرم کم میگرفت )

بار آخر اومدم ببرم تعمیر , تابستون بود و هوا‌ گرم ، رفتم تو کوچه دیگه اعصابم خورد شد کوبیدمش رو آسفالت
جفت پا پریدم روش ، بعد شوتش کردم تو جوب

۳ بار حدودا فقط فنش سوخت دادم تعمیر ، در کشوییش خراب میشد همش گیر میکرد
هی رگباری لنزش خراب میشد ، اونم با بازی اوریج
و ......

فیلماش تو یوتوب هست.پلی ۴ فت وقتی داغ میکنه و خاموش میشه ، دوباره روشنش کنی فنش : بووم

آره درسته
Ps4 ها فت ، مشکل دور فن دارن
سوختن فن
صفحه آبی مرگ
روشن نشدن کنسول
و .....

کلا سونی سری اول کنسول هاش بدرد نمیخوره
چه ps1 ، چه. Ps2 و ......

همین ps1 ها ژاپنی فت ، از نظر لنز و خرابی وصعشون بده
Ps one ها اسلیم چینی کمتر خرابی داشتن

از نظر ساپورت بازی و نسل ، سونی بهترینه
ولی تو ساخت کنسول ضعیف عمل میکنه

من یکم فاصله گرفتم از کنسول...حالا دلایلش بیشتر شخصی ان چون من خیلی گیم بازی میکردم.همین الان ۱۰۲ تا بازی PS4 دارم.این اواخر تفریحم شده بود اینکه از ps2 بعنوان موزیک پلیر با دیسک استفاده کنم...واقعا دپرس شدم

این حالت همه دارن
سن میره بالا ، شرایط فکری و عقلی عوض میشه
مشکلات زیاد میشه
و ......

و بازیا تکراری شدن واقعا

خود آیدی بن شده که بیشتر دیده شده و همین تاپیک خودم استارترشم
آیدی ehsanservat
اگر تاریخچه فعالیت هامو ببینی برا اون آیدیم ، میبینی که یه بار چند ماه فعال نبودم بخاطر خروج از کشور

یا یه ۱ سال خورده ای فعال نبودم چون گیم گذاشته بودم کنار کلا
اما نمیشه گذاشت کنار کامل , تنها سرگرمی ماست

ولی الان بعد از مدت ها فعالم و تا حدودی برگشتم
ولی نگاه میکنم و فکر میکنم چی واقعا سرمو گرم میکنه و شاید لحظه ای شادم کنه
بازیا xbox one و ps4 و ..... نیستن
بخاطر همین طرف نینتندو رفتم چون بازیاش شادن و رنکارنگ و فانتزی و ...

الان میدونم ps2 به من بیشتر حال میده تا ps4
الان ps2 , android console و 3ds بیشتر بهم حال میدن
Ps2 از همه هم ارزونتره

اره میاد هار

خوب دوست من دو روش برای بازی ریختن روی هارد هست. یکی اینه که هارد رو از کنسول خارج کنی و به کامپیوتر وصل کنی و با برنامه winhiip بازی روش نصب کنی. روش دوم هم هارد داخل کنسول هست و با کابل شبکه بازی بریزی. شما برای شروع اول باید آخرین ورژن opl رو کپی کنی توی مموری کارتت می‌تونی از لینکی که گذاشتم بگیری چون opl جدید نسبت به مدل های قبلی که دوستان گذاشتن خیلی فرق کرده و بهتر شده و اگه opl شما قدیمی باشه ممکنه بازی هارو نیاره

[APP] OPL Daily Builds (New BETA Releases) - PS2-HOME.com - PS2 Homebrew and Tools

بعد یه سوال، هارد از قبل توش بازی بوده؟ یعنی قبلا برای ps2 فرمت و آماده شده؟ اگه هاردتون آماده نیست باید حتما یه بار با برنامه winhiip فرمت بشه. هاردت چند گیگه؟

آی دی تلگرام من ( playstation_1234 ) هست ولی من ترجیه میدم همینجا کمکت کنم که اگه کسی هم مشکل شما رو داشت بتونه از مطالب استفاده کنه

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: deadkin
آره هست
میتونی بگردی پک آمادشو دانلود کنی

من خودم بازیا چند کنسول با شبیه ساز اجرا کردم رو ps2
بازیا میکرو ، snes , سگا جنسیس ، سگا مستر سیستم , سگا گیم گیر ، نئوجئو ، گیم بوی ،گیم بوی کالر ، گیم بوی ادونس ، mame ، آمیگا ، کمودور ۶۴ و ......

پک ها آماده هم خریده بودم که رو dvd بودن بدون نیاز به راه اندازی فلش اجرا میشن مثل بقیه بازیا

پک بازیا nes و snes و gba تو یه دیسک بود
پک gameboy و گیم بوی کالذ و گیم بوی ادونس تو یه دیسک
از فروشگاه ۳گام خریدم البته الان عوض شده کارش
هر پک ۲۵۰۰ خریدم

۹ ماه پیش هم برا دوستم ۱۰۰ تا بازی ps2 سفارش دادیم ۴۰ هزار تومن کلا
فروشگاه تک ، تو مشهد
حداقل خرید ۱۰۰ بازی بدون تکرار بود

تازگیا قیمت گرفتم گفت دارم ولی ۹۰۰

اگه ممکنه لینک دانلود بده من گشتم پیدا نکردم ممنون

• Like
Reactions: che-jaleb
خوب توقعت از ps2 و سخت افزارش و خروجی تصویرش زیاده

این مبدلا hdmi خروجیشون مثل کامپونته
اگر مبدل hdmi خوبی باشه سازگاری بهتری با tv ها روز داره و تو واید بهتره
نه داش اتفاقا تو
خوب دوست من دو روش برای بازی ریختن روی هارد هست. یکی اینه که هارد رو از کنسول خارج کنی و به کامپیوتر وصل کنی و با برنامه winhiip بازی روش نصب کنی. روش دوم هم هارد داخل کنسول هست و با کابل شبکه بازی بریزی. شما برای شروع اول باید آخرین ورژن opl رو کپی کنی توی مموری کارتت می‌تونی از لینکی که گذاشتم بگیری چون opl جدید نسبت به مدل های قبلی که دوستان گذاشتن خیلی فرق کرده و بهتر شده و اگه opl شما قدیمی باشه ممکنه بازی هارو نیاره

[APP] OPL Daily Builds (New BETA Releases) - PS2-HOME.com - PS2 Homebrew and Tools

بعد یه سوال، هارد از قبل توش بازی بوده؟ یعنی قبلا برای ps2 فرمت و آماده شده؟ اگه هاردتون آماده نیست باید حتما یه بار با برنامه winhiip فرمت بشه. هاردت چند گیگه؟

آی دی تلگرام من ( playstation_1234 ) هست ولی من ترجیه میدم همینجا کمکت کنم که اگه کسی هم مشکل شما رو داشت بتونه از مطالب استفاده کنه
ممنون از کمکت لطف می کنی از طریقه winhiip بگی ودر ضمن از قبل بازی داخلش بود وایت که چگونه بردارم بازیا رو حالا من OP که گفتیم رو نصب کنم اول

عزیز لینک منقضی شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or