che-jaleb
کاربر سایت
منم با PS4ام بازی های PS2 رو بازی میکنمالان میدونم ps2 به من بیشتر حال میده تا ps4
الان ps2 , android console و 3ds بیشتر بهم حال میدن
Ps2 از همه هم ارزونتره
منم با PS4ام بازی های PS2 رو بازی میکنم
منم با PS4ام بازی های PS2 رو بازی میکنم
داداش فدای سرت . ولی چیزیش نمیشه که ( دیکه تو این سن یه جوری با دسته بازی میکنم که آب تو دلش تکون نخوره ) . ولی حس خوبی داره بازی های PS2 رو روی PS4 اجرا میکنی و به قول دوستمون جالبه . ( فقط تنها شانسی که داشتم این بود که PS4ام ورژن 5.05 بودش )
حیفه پول دسته آک ps4 اندازه ۲ تا ps2 سری اسلیم دست دومه
داداش فدای سرت . ولی چیزیش نمیشه که ( دیکه تو این سن یه جوری با دسته بازی میکنم که آب تو دلش تکون نخوره ) . ولی حس خوبی داره بازی های PS2 رو روی PS4 اجرا میکنی و به قول دوستمون جالبه . ( فقط تنها شانسی که داشتم این بود که PS4ام ورژن 5.05 بودش )
با این حرفت به شدت موافقم چون خودمم 360 دارم و همینطور دانگل مخصوص pc که خودم ساختمش و روی pc از دسته 360 استفاده میکنم ولی دسته PS4 رو خیلی دوست دارم و یه جورایی DS4 دوست داشتنی ترهدسته ها xbox کلا سگ جونن
داداش با خود PS2 هم میشه کاری کنی که دسته PS4 باهاش سازگار بشه، آخرین ورژن OPL این قضیه رو ممکن کرده و حتی دسته PS3 هم میشه وصل کنی به PS2 و باهاش عناوین دلخواه رو تجربه کنی. البته خب رو ps4 مسلما فکر کنم رزولوشن هم کم و بیش تغییر می کنه اینطور که شنیدمداداش فدای سرت . ولی چیزیش نمیشه که ( دیکه تو این سن یه جوری با دسته بازی میکنم که آب تو دلش تکون نخوره ) . ولی حس خوبی داره بازی های PS2 رو روی PS4 اجرا میکنی و به قول دوستمون جالبه . ( فقط تنها شانسی که داشتم این بود که PS4ام ورژن 5.05 بودش )
داداش با خود PS2 هم میشه کاری کنی که دسته PS4 باهاش سازگار بشه، آخرین ورژن OPL این قضیه رو ممکن کرده و حتی دسته PS3 هم میشه وصل کنی به PS2 و باهاش عناوین دلخواه رو تجربه کنی. البته خب رو ps4 مسلما فکر کنم رزولوشن هم کم و بیش تغییر می کنه اینطور که شنیدم
خیلی هم عالی. آره، کابل کامپوننت که عالیه، اما من که کابل معمولی دارم.درسته من با دسته PS3 که هم بیسیمه و هم باکیفیت تر ساخته شده روی PS2 بازی میکنم البته بعضی وقتا هم با دسته اصلی کنسول. این قابلیت خیلی خوبیه به Opl اضافه شده. دانگل بلوتوث میزنی به یواسبی و با دسته ها بیسیم بازی میکنی. یه حالتی هم داره که مولتی تپ رو شبیه سازی میکنه اینجوری که با دوتا دسته کنسول و دوتا دسته PS3 یا PS4 چهار نفره بازی میکنی. روی کشتی کج من امتحان کردم با مهمونامون نشستیم بازی کردیم کلی حال داد.
در رابطه با رزولوشن باید بگم که اگه شما پنج فیش کامپوننت وصل کنی روی خود کنسول بازی ها HD میشن بعضی ها حتی full hd میشن ولی چون امولاتور روی PS4 سخت افزار قویتری داره احتمال زیاد کیفیت بازی ها باید بالاتر از خروجی کامپوننت PS2 باشه
شما بی زحمت اگه برات امکان داره بگو چه بازی هایی ( ps2) داری روی کنسولت تا اینجا اسکرین شات بزاریم خودمون مقایسه کنیم
درسته من با دسته PS3 که هم بیسیمه و هم باکیفیت تر ساخته شده روی PS2 بازی میکنم البته بعضی وقتا هم با دسته اصلی کنسول. این قابلیت خیلی خوبیه به Opl اضافه شده. دانگل بلوتوث میزنی به یواسبی و با دسته ها بیسیم بازی میکنی. یه حالتی هم داره که مولتی تپ رو شبیه سازی میکنه اینجوری که با دوتا دسته کنسول و دوتا دسته PS3 یا PS4 چهار نفره بازی میکنی. روی کشتی کج من امتحان کردم با مهمونامون نشستیم بازی کردیم کلی حال داد.
در رابطه با رزولوشن باید بگم که اگه شما پنج فیش کامپوننت وصل کنی روی خود کنسول بازی ها HD میشن بعضی ها حتی full hd میشن ولی چون امولاتور روی PS4 سخت افزار قویتری داره احتمال زیاد کیفیت بازی ها باید بالاتر از خروجی کامپوننت PS2 باشه
شما بی زحمت اگه برات امکان داره بگو چه بازی هایی ( ps2) داری روی کنسولت تا اینجا اسکرین شات بزاریم خودمون مقایسه کنیم
شما خودت به چه عناوینی دسترسی داری؟درسته من با دسته PS3 که هم بیسیمه و هم باکیفیت تر ساخته شده روی PS2 بازی میکنم البته بعضی وقتا هم با دسته اصلی کنسول. این قابلیت خیلی خوبیه به Opl اضافه شده. دانگل بلوتوث میزنی به یواسبی و با دسته ها بیسیم بازی میکنی. یه حالتی هم داره که مولتی تپ رو شبیه سازی میکنه اینجوری که با دوتا دسته کنسول و دوتا دسته PS3 یا PS4 چهار نفره بازی میکنی. روی کشتی کج من امتحان کردم با مهمونامون نشستیم بازی کردیم کلی حال داد.