هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

arcade-fliperama-game-collection-volume-2-playstation-2-D_NQ_NP_1096-MLB4732005042_072013-F.jpg

منم با PS4ام بازی های PS2 رو بازی میکنم :p:p

سونی امولاتور PS2 روی سیستم PS4 پیاده کرده ولی تا الان نخواسته ازش رونمایی کنه. من روی PS4 هایی که کپی خور کردم بازی PS2 اجرا کردم برام جالب بود. امولاتورهایی که روی ویندوز یا اندروید هست به صورت مهندسی معکوس ساخته شدن و بعضی بازی ها رو نمی‌تونه درست اجرا کنه یعنی مشکل گرافیکی دارن ولی امولاتوری که روی PS4 هست رو خود سونی درست کرده یعنی اورجیناله و خیلی خوب کار می‌کنه.
جالب اینجاس که امولاتورهایی که برای سگا و میکرو و کلا همه همبرو هایی که برای ps2 ساخته شدن روی سیستم PS4 کار می‌کنه و مثلا اگه شما امولاتور سگا برای ps2 داشته باشی می‌تونی روی امولاتور ps2 پلی 4 اجراش کنی، امولاتور روی امولاتور خیلی جالب بود برام

x_x>:D<
حیفه :D پول دسته آک ps4 اندازه ۲ تا ps2 سری اسلیم دست دومه
داداش فدای سرت . ولی چیزیش نمیشه که ( دیکه تو این سن یه جوری با دسته بازی میکنم که آب تو دلش تکون نخوره ) . ولی حس خوبی داره بازی های PS2 رو روی PS4 اجرا میکنی و به قول دوستمون جالبه . ( فقط تنها شانسی که داشتم این بود که PS4ام ورژن 5.05 بودش ;);) )

داداش فدای سرت . ولی چیزیش نمیشه که ( دیکه تو این سن یه جوری با دسته بازی میکنم که آب تو دلش تکون نخوره ) . ولی حس خوبی داره بازی های PS2 رو روی PS4 اجرا میکنی و به قول دوستمون جالبه . ( فقط تنها شانسی که داشتم این بود که PS4ام ورژن 5.05 بودش ;);) )

پلی ۴ فت من دسته اش بعد از چند‌ماه خراب شد اشکال پیدا کرد
چند‌ جا هم بردم تعمیر نفهمیدن چشه
بی دلیل مشکل داشت
اون زمان مجبور شدم دوباره دسته آکشو خریدم ۱۶۵ هزار
الان که ۵۰۰ به بالا شده

دسته ها xbox کلا سگ جونن

• Like
Reactions: amin200200
دسته ها xbox کلا سگ جونن
با این حرفت به شدت موافقم چون خودمم 360 دارم و همینطور دانگل مخصوص pc که خودم ساختمش و روی pc از دسته 360 استفاده میکنم ولی دسته PS4 رو خیلی دوست دارم و یه جورایی DS4 دوست داشتنی تره :)):)):))

• Like
Reactions: che-jaleb
داداش با خود PS2 هم میشه کاری کنی که دسته PS4 باهاش سازگار بشه، آخرین ورژن OPL این قضیه رو ممکن کرده و حتی دسته PS3 هم میشه وصل کنی به PS2 و باهاش عناوین دلخواه رو تجربه کنی. البته خب رو ps4 مسلما فکر کنم رزولوشن هم کم و بیش تغییر می کنه اینطور که شنیدم

داداش با خود PS2 هم میشه کاری کنی که دسته PS4 باهاش سازگار بشه، آخرین ورژن OPL این قضیه رو ممکن کرده و حتی دسته PS3 هم میشه وصل کنی به PS2 و باهاش عناوین دلخواه رو تجربه کنی. البته خب رو ps4 مسلما فکر کنم رزولوشن هم کم و بیش تغییر می کنه اینطور که شنیدم

درسته من با دسته PS3 که هم بی‌سیمه و هم باکیفیت تر ساخته شده روی PS2 بازی می‌کنم البته بعضی وقتا هم با دسته اصلی کنسول. این قابلیت خیلی خوبیه به Opl اضافه شده. دانگل بلوتوث می‌زنی به یو‌اس‌بی و با دسته ها بی‌سیم بازی می‌کنی. یه حالتی هم داره که مولتی تپ رو شبیه سازی می‌کنه اینجوری که با دوتا دسته کنسول و دوتا دسته PS3 یا PS4 چهار نفره بازی می‌کنی. روی کشتی کج من امتحان کردم با مهمونامون نشستیم بازی کردیم کلی حال داد.

در رابطه با رزولوشن باید بگم که اگه شما پنج فیش کامپوننت وصل کنی روی خود کنسول بازی ها HD می‌شن بعضی ها حتی full hd می‌شن ولی چون امولاتور روی PS4 سخت افزار قوی‌تری داره احتمال زیاد کیفیت بازی ها باید بالاتر از خروجی کامپوننت PS2 باشه

شما بی زحمت اگه برات امکان داره بگو چه بازی هایی ( ps2) داری روی کنسولت تا اینجا اسکرین شات بزاریم خودمون مقایسه کنیم

درسته من با دسته PS3 که هم بی‌سیمه و هم باکیفیت تر ساخته شده روی PS2 بازی می‌کنم البته بعضی وقتا هم با دسته اصلی کنسول. این قابلیت خیلی خوبیه به Opl اضافه شده. دانگل بلوتوث می‌زنی به یو‌اس‌بی و با دسته ها بی‌سیم بازی می‌کنی. یه حالتی هم داره که مولتی تپ رو شبیه سازی می‌کنه اینجوری که با دوتا دسته کنسول و دوتا دسته PS3 یا PS4 چهار نفره بازی می‌کنی. روی کشتی کج من امتحان کردم با مهمونامون نشستیم بازی کردیم کلی حال داد.

در رابطه با رزولوشن باید بگم که اگه شما پنج فیش کامپوننت وصل کنی روی خود کنسول بازی ها HD می‌شن بعضی ها حتی full hd می‌شن ولی چون امولاتور روی PS4 سخت افزار قوی‌تری داره احتمال زیاد کیفیت بازی ها باید بالاتر از خروجی کامپوننت PS2 باشه

شما بی زحمت اگه برات امکان داره بگو چه بازی هایی ( ps2) داری روی کنسولت تا اینجا اسکرین شات بزاریم خودمون مقایسه کنیم
خیلی هم عالی. آره، کابل کامپوننت که عالیه، اما من که کابل معمولی دارم.
من که عاشق مقایسه ام، ولی مسئله اینه که بنده با ps2 نتونستم تا حالا اسکرین شات بگیرم. چون به واسطه IGS یا in game screenshot باید بشه این کارو کرد، اما من هر چی زور زدم نشد! چون بازی که تا دلت بخواد دارم، از 2000 تا 2010 هر چی متناسب با سلیقه م بود رو تقریبا بازی کردم (به جز jrpg یا rpg ها ، چون به سبک من نمی خوره!). چون 2010 هم motor storm و یه silent hill خوشگل داشت این کنسول + سایفون فیلتر پورت شده

• Like
Reactions: che-jaleb

شما خودت به چه عناوینی دسترسی داری؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or