katamari رو بازی کردم دقیقا اعتیاد آورهاینا رو یه چند تا سرچ بزن ببین
cold winter
twin calibur
hungry ghost
katamari damacy (شدید اعتیاد آور و همچنان جذابه )
داش ps2 رو به نظرم برای یه نسل نساختن، برای n نسل ساختن. موندم اصلا کی این همه بازی رو توی خود نسل شش هضم کرده، آخه تعداد بازیهاش خیلی زیادهحتما عناوینی که گفتی رو تجربه میکنم (همین امروز XD) پس واجب شد بعد یک سال دوباره ps2 رو روشن کنم
اینو نمی دونممن بازی گرن توریسمو 4 رو تموم کردم الان رفتم سراغش دیدم بازی اجرا میشه ولی سیو رو نمیاره.مموری سوم خودمو رو زدم به دستگاه سیو رو اورد ولی وقتی میرم توی home گیر میکنه مشکل از چیه؟
dark watch ,serious sam next enconter,flatout رو هم بازی کردم xddddddماشا... شما که همه چی رو بازی کردی دیگه، underrated زیادی نمونده واست!
اینا چی؟ بازیشون کردی؟
darkwatch
killer7
zone of the enders 2nd runner (سرچ کنی "بازی zoe2" یه مطلب جالب راجب گیم پلی ش تو بازی مگ هست)
extermination
flatout 2 (بالغ بر n بار بازی شده)
NOLFE هم باید یه روز تست بشه
serious sam next encounter فک کنم دلیل خوبی برای روشن کردن ps2 و گیم کیوب باشه
XD نه اینو بازی نکردم.میشه درموردش توضیح بدی ؟ ظاهرا بازی ترسناکه؟ماشا... خوب پس چی مونده که بازی نکردی؟! فک کنم michigan چیز خاصی باشه، نگو بازی کردی که ناراحت می شم
اوکی.سعی میکنم خودم تجربش کنم نقدش رو بزارم اینجاآره، گویچی سودا هم یه دستی داشته توش تا جایی که یادمه. من که یه روز تست اش می کنم. به نظرم چیز خفنی میاد. فعلا وقت تجربه ش رو ندارم.