هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

البته که بدبختی اینجاست که hungry ghosts کلا تو ژاپن منتشر شده و زبانش ژاپنی عه:-h
هر چند اگه سرچ کنی یه بابایی تو gamefaq رفته همه چیز بازی رو به انگلیسی ترجمه کرده تا مثل راهنما یه دستت یه گوشی باشه و یه دستت به دسته ps2:p

• Like
Reactions: H.K.Z05
ماشا... شما که همه چی رو بازی کردی دیگه، underrated زیادی نمونده واست!
اینا چی؟ بازیشون کردی؟
darkwatch
killer7
zone of the enders 2nd runner (سرچ کنی "بازی zoe2" یه مطلب جالب راجب گیم پلی ش تو بازی مگ هست)
extermination
flatout 2 (بالغ بر n بار بازی شده)
NOLFE هم باید یه روز تست بشه
serious sam next encounter فک کنم دلیل خوبی برای روشن کردن ps2 و گیم کیوب باشه :)

• Like
من بازی گرن توریسمو 4 رو تموم کردم الان رفتم سراغش دیدم بازی اجرا میشه ولی سیو رو نمیاره.مموری سوم خودمو رو زدم به دستگاه سیو رو اورد ولی وقتی میرم توی home گیر میکنه مشکل از چیه؟

• Like
Reactions: EVIL4baz
حتما عناوینی که گفتی رو تجربه میکنم (همین امروز XD) پس واجب شد بعد یک سال دوباره ps2 رو روشن کنم
داش ps2 رو به نظرم برای یه نسل نساختن، برای n نسل ساختن. موندم اصلا کی این همه بازی رو توی خود نسل شش هضم کرده، آخه تعداد بازیهاش خیلی زیاده
من بازی گرن توریسمو 4 رو تموم کردم الان رفتم سراغش دیدم بازی اجرا میشه ولی سیو رو نمیاره.مموری سوم خودمو رو زدم به دستگاه سیو رو اورد ولی وقتی میرم توی home گیر میکنه مشکل از چیه؟
اینو نمی دونم

• Like
ماشا... شما که همه چی رو بازی کردی دیگه، underrated زیادی نمونده واست!
اینا چی؟ بازیشون کردی؟
darkwatch
killer7
zone of the enders 2nd runner (سرچ کنی "بازی zoe2" یه مطلب جالب راجب گیم پلی ش تو بازی مگ هست)
extermination
flatout 2 (بالغ بر n بار بازی شده)
NOLFE هم باید یه روز تست بشه
serious sam next encounter فک کنم دلیل خوبی برای روشن کردن ps2 و گیم کیوب باشه :)
dark watch ,serious sam next enconter,flatout رو هم بازی کردم xdddddd

• Like
Reactions: EVIL4baz
ولی zoe2 رو بازی کن که شدید اکشن شاخیه. هزار بار تمومش کردم و شدید لذت بردم ، البته که الان یه نسخه ریمستر هم اومده ازش. برای killer7 هم همچنین

XD نه اینو بازی نکردم.میشه درموردش توضیح بدی ؟ ظاهرا بازی ترسناکه؟
آره، گویچی سودا هم یه دستی داشته توش تا جایی که یادمه. من که یه روز تست اش می کنم. به نظرم چیز خفنی میاد. فعلا وقت تجربه ش رو ندارم.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or