هوادارن سلطان کنسول ها ((ps2))

Image result for downhill domination

• Like
Reactions: EVIL4baz
دوران بچگی بازی کردم
من خودم بازی نکردم ولی مشخصه خیلی از بازیا رو بازی کردی چرا دوباره نمیری شاهکارایی مثل mgs ریپلی کنی؟
بازی بتمن بیگنز هم خوب بود بچه بودم حال میداد هرچند دیسک خراب بود و نمیتونستی بری جلو

من خودم بازی نکردم ولی مشخصه خیلی از بازیا رو بازی کردی چرا دوباره نمیری شاهکارایی مثل mgs ریپلی کنی؟
بازی بتمن بیگنز هم خوب بود بچه بودم حال میداد هرچند دیسک خراب بود و نمیتونستی بری جلو
خیلی خوشحالم که توی 14 سالگی این همه بازی رو پلی کردم.سری متال گیر ، نسخه سومش رو بچه بودم رفتم پارسال هم دوباره رفتمش خیلی بازی خوبی بود.حالا میخوام سری 2 رو بازی کنم.البته 2 رو روی موبایل با dolphin اجرا کردم و دیسک 1 رو تموم کردم.بتمن بگینز هم تموم کردم

هد هانتر تجربه ش برا من واجبه. باید یه روز رفت سمت ش. زیادی underrated عه این بازی. ولی به عنوان یه انتخاب خیییلی عجیب من hungry ghosts رو پشنهاد می کنم (اون لوگوی time splitters منو برد به دوران دور و جذاب نسل ششم، لعنتی future perfect ش شدید معرکه بود، مخصوصا با xbox original)
آره خیلی آندرریتد بود تنها مشکلش این بود که موشن کپچر نداشت و مخفی کاریش و حتی اکشنش در مقایسه با mgs حرفی برای زدن نداشت من از انیمیشن های بدش گله دارم:D ولی موزیکش وای موزیکش شاهکاره

خیلی خوشحالم که توی 14 سالگی این همه بازی رو پلی کردم.سری متال گیر ، نسخه سومش رو بچه بودم رفتم پارسال هم دوباره رفتمش خیلی بازی خوبی بود.حالا میخوام سری 2 رو بازی کنم.البته 2 رو روی موبایل با dolphin اجرا کردم و دیسک 1 رو تموم کردم.بتمن بگینز هم تموم کردم
منم دقیقا 10 یا 11 سالم بود (البته الان 18م) mgs3 دوبار تموم کردم و دقیقا عین شما پارسال نسخه بهبود یافتش دان کردم که متاسفانه فقط تونستم تا باس the end برم و لنزم خراب شد 2 رو هم تا نصف رفتم و..............mgs2 اصلا نسخه گیم کیوب نداشت عزیز احتمالا mgs twin snakes بازی کردی که میشه ریمیک1 منم 1 اورجینال چندوقت پیش با شبیه ساز ps1 تموم کردم

منم دقیقا 10 یا 11 سالم بود (البته الان 18م) mgs3 دوبار تموم کردم و دقیقا عین شما پارسال نسخه بهبود یافتش دان کردم که متاسفانه فقط تونستم تا باس the end برم و لنزم خراب شد 2 رو هم تا نصف رفتم و..............mgs2 اصلا نسخه گیم کیوب نداشت عزیز احتمالا mgs twin snakes بازی کردی که میشه ریمیک1 منم 1 اورجینال چندوقت پیش با شبیه ساز ps1 تموم کردم
خیلی عالی.من از 10 و 11 سالگی خودم متنفر بودم بخاطر همین توی خودم هم از لحاظ ظاهری هم باطنی تغییرات زیادی ایجاد کردم.ساده ترینش این بود ک من حدفی برای گیم بازی کردن نداشتم.من ی مدت عاشق متال گیر 3 بودم. شب و روزم توی بچگی mgs 3 و second sight بود ک بعدش با crash twinsanity عوضشون کردم.بازی هارو تا آخر میرفتم ولی mgs رو پارسال تموم کردم.آره من اشتباه کردم اون twin snake بود حتما میخوام بازی son of liberty رو تجربه کنم.رو مخ ترین بازی که بازی کردم blood omen 2 و xmen legend 2 بود

آره خیلی آندرریتد بود تنها مشکلش این بود که موشن کپچر نداشت و مخفی کاریش و حتی اکشنش در مقایسه با mgs حرفی برای زدن نداشت من از انیمیشن های بدش گله دارم:D ولی موزیکش وای موزیکش شاهکاره
داش دیگه اون زمان، بازی ها متناسب با استانداردهای دوران خودشون بودن. مثلا من الان دارم کیلزون 1 میزنم با ps2 و تاحالا نرفته بودم سمت ش. باید بگم اتمسفر بازی و بطور کل طراحی محیط و انیمیشن های ریلود عالیه، اما یه سری نقص های عجیب داره که مربوط به دوران خودشه، مثلا وقتی به دشمنا شلیک می کنه هیچ انیمیشنی رو شاهد نیستی و دشمنا هم که ماشا... همه کپی پیستی اند. حتی چک پوینت ها هم بعضی جاها زیاد خوب عمل نمی کنه. ولی در کل بازی خوب و راضی کننده ایه برای من

mgs1 و 2 و 3 رو که اینقدر تموم شون کردم که شمارش از دست م در رفته. فقط یادش بخیر...

همین الان بازی میشیگان رو دارم دان میکنم.بزودی تجربه خودم رو میزارم
همین الان دانلود mercenaries تموم شد :))
mercenaries رو من هم رو ps2 و هم رو xbox تجربه کردم برای چند ساعت فقط که خب مسلما نسخه xbox بهتر بود چون افت فریم محسوس ps2 رو نداشت. گیم پلی ش چیز خاصی نداره. اگر میخوای از بازی لذت ببری فقط برو تو سطح شهر بچرخ! ماموریت هاش بنظرم اصلا جذابیت زیادی ندارند

• Like
Reactions: H.K.Z05
داش دیگه اون زمان، بازی ها متناسب با استانداردهای دوران خودشون بودن. مثلا من الان دارم کیلزون 1 میزنم با ps2 و تاحالا نرفته بودم سمت ش. باید بگم اتمسفر بازی و بطور کل طراحی محیط و انیمیشن های ریلود عالیه، اما یه سری نقص های عجیب داره که مربوط به دوران خودشه، مثلا وقتی به دشمنا شلیک می کنه هیچ انیمیشنی رو شاهد نیستی و دشمنا هم که ماشا... همه کپی پیستی اند. حتی چک پوینت ها هم بعضی جاها زیاد خوب عمل نمی کنه. ولی در کل بازی خوب و راضی کننده ایه برای من
آخه اون موقع که هدهانتر ساختن موشن کپچر وجود داشت و خیلی بهتر از این حرفا بود انیمیشنای هدهانتر چه شخصیت اصلی چه دشمنا نصف MGS1 یا سایفون فیلترم نبود:-" ولی پتانسیل سری بالاس حیف که سگا زبالس و کاری نمیکنه کیلزون خیلی بازیه خوبیه برا زمان خودش بچه بودم بازی میکردم مشکل اصلی بازیش موشن سیکنس شدید و فریم ریت ضایعش چون بازی اول انحصاری PC بود بعد سونی خریدش
mgs1 و 2 و 3 رو که اینقدر تموم شون کردم که شمارش از دست م در رفته. فقط یادش بخیر...
من هنوز در پی تجربه دو نسخه فرعی و 4.5م نسخه گیم بوی هم عالی بود تا یه جاییش رفتم

آخه اون موقع که هدهانتر ساختن موشن کپچر وجود داشت و خیلی بهتر از این حرفا بود انیمیشنای هدهانتر چه شخصیت اصلی چه دشمنا نصف MGS1 یا سایفون فیلترم نبود:-" ولی پتانسیل سری بالاس حیف که سگا زبالس و کاری نمیکنه کیلزون خیلی بازیه خوبیه برا زمان خودش بچه بودم بازی میکردم مشکل اصلی بازیش موشن سیکنس شدید و فریم ریت ضایعش چون بازی اول انحصاری PC بود بعد سونی خریدش

من هنوز در پی تجربه دو نسخه فرعی و 4.5م نسخه گیم بوی هم عالی بود تا یه جاییش رفتم
آره کیلزون بازی اوکی ای عه تا اینجا (فعلا دو مرحله بیشتر رد نکردم). ولی فریم ریت ش مشکل خاصی به وجود نمیاره تو تجربه گیمر. یعنی واسه من که حداقل اینطوری بود. چون نباید انتظار فریم ریت Halo 2 رو داشته باشید، Halo 2 رسما انقلاب بود دوران خودش، بازی ای که برای بار سوم چند وقت پیش با xbox original تمومش کردم و به شدید لذت بردم.
ما هم مث شما خمار همون نسخه های متال گیریم...

• Like
من توی زومیت خوندم ظاهرا متال گیر جدید داره ساخته میشه ولی بدون کوجیما که نمیشه=((
مطمئن باش یه چیزی میشه مثل همین contra ی جدیدشون. یعنی هر چی من از کنترای سه بعدی بدم میاد، اینا دقیقا رفتن سه بعدی معرفی کردن. متال گیر هم نمی شه نظر قطعی داد، اما کونامی رو باید بیخیال شد به نظرم.

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or