اقا من یه چیزو بگم
اسم من بیخودی evil4baz نیست!
بنده شاید evil 4 رو صرفا روی ps2 یا pc بازی کرده باشم، اما مجموعا 25 بار تمومش کردم!!
درباره ps2 صحبتی باقی نمی مونه، بازی روون اجرا میشه، کوچکترین نقصی نداره و سیستم کنترل اش هم عالیه
اما مسئله درباره pc یکم عجیبه!! در واقع ما با دو نسخه pc طرفیم که یکی 2007 اومده و کلا با موس قابل بازی نیست و یکی ultimate hd که با موس قابل بازیه و یه سری جزئیات ریزش تو زمینه گرافیک ، بهبود پیدا کرده. اما یه مشکلی که وجود داره اینه که نسخه ultimate hd به طرز فوق العاده عجیبی افت فریم داره (توجه داشته باشید ، این نسخه زمانی تست شده که بنده با pc ام می توسنتم بازی هایی مثل thief 2014 و یا crysis 3 و hitman absolution رو با کیفیت متوسط و بدون هیچ مشکلی اجرا کنم!!!!). بدتر اینکه این قضیه ای که با موس قابل بازی شدنه، زده کارو خراب کرده، نمی دونم چرا، اما شخصا هر بازی ای رو می تونم نشونه گیری ش رو با موس روون بدونم بجز Resident evil 4 !!! انگار لعنتی رو یه جور ساختن که بدون موس شدیدا راحت تره (هر چی نباشه ، ناسلامت بازی برای بار اول رو کنسول طراحی شده و ژاپنی ها هم که در حالت عادی علاقه ای به پلتفرم pc نداشتند. این الآنه که monster hunter و dmc5 رو pc میاد و کاربرا مثل سابق شاکی نیستن. شما مثلا برو mgs2 رو با pc بازی کن... حالت بهم می خوره!!!!) . و واقعا هم بدون موس بازی راحت تر هست و من شخصا نسخه 2007 رو روی پلتفرم pc خیلی جذاب تر و روان تر می دونم ( هر چند این نسخه 2007 اش هم یه جور ساختن که صرفا بری با دسته بازیش کنی. چون تمام دکمه هایی که بازی بهت میگه فشار بدی ، کلا 1 ، 2 ،3 یا 4 اند. دقیقا یادمه من خودم اون دوران که تازه نسخه 2007 رو برای pc خریدم، رفتم به سرعت بعدش یک دسته هم خریداری کردم. یعنی قشنگ مشخصه قصد سازنده ها این بوده که برین سراغ دسته!!!! البته که اگه یه کوچولو سخت گیر نباشیم، این نسخه 2007 با کیبورد راحت قابل بازیه و زیاد مشکلی توی اجراش ندارین).
درباره outbreak هم بحث سلیقه ایه. آخه بازی رو میشد توی دوران خودش آنلاین بازی کرد. اما مسئله اینجاست که اون دوران، اینترنت الان یه چیزی شبیه رویا بود!!!!