الانم هست ؟؟تاپیک دوم من بود به اسم کپی خور نرم افزاری ps2
الانم هست ؟؟تاپیک دوم من بود به اسم کپی خور نرم افزاری ps2
اینو دیدم اما توش اشاره ای به اجرای چند بازی از فلش نشده
اینو دیدم اما توش اشاره ای به اجرای چند بازی از فلش نشده
دمت گرمبله اما صفحات بعدی ، آموزش ها بعدی اضافه شده
شما تک تک نظرات بخونید
من گوشی اندرویدی ندارم یه گوشی قدیمی نوکیا symbian دارم باهاش زیاد راحت نمیشه تو سایت گشت و نظر گذاشت
تاپیک طرفدارن سلطان کنسول ها هم بنده استارترش هستم خیلی مطالب آموزشی تو صفحات مختلف این تاپیک اضافه کردم
دمت گرم
لینک اون تایپیک رو هم بی زحمت بدین
کلا در روش نرم افزاری، برنامه اجرا کننده روی ps2 به شدت به fragmentation حساسه و جالبی کار هم اینه که حتی با defragment کردن توسط ویندوز هم خیلی جوابگو نخواهد بود و در خیلی ازموارد هم اصلا ویندوز قادر به تشخیص defrag از این دست نخواهد بود. بنابراین دو راه پیشنهاد میشه:دوستان من با نرف افزاری usb util بازی هارو بصورت لیست همشون رو تبدیل میکنم میندازه به فلش ولی نمیدونم چند تاش اجرا نمیشه یا مشکل داره کسی میدونه این قابل حله ؟؟؟؟؟
این ارور رو میده error the game is fragmented
نگاه کن داداشدوستان من با نرف افزاری usb util بازی هارو بصورت لیست همشون رو تبدیل میکنم میندازه به فلش ولی نمیدونم چند تاش اجرا نمیشه یا مشکل داره کسی میدونه این قابل حله ؟؟؟؟؟
دوستان من با نرف افزاری usb util بازی هارو بصورت لیست همشون رو تبدیل میکنم میندازه به فلش ولی نمیدونم چند تاش اجرا نمیشه یا مشکل داره کسی میدونه این قابل حله ؟؟؟؟؟
کلا در روش نرم افزاری، برنامه اجرا کننده روی ps2 به شدت به fragmentation حساسه و جالبی کار هم اینه که حتی با defragment کردن توسط ویندوز هم خیلی جوابگو نخواهد بود و در خیلی ازموارد هم اصلا ویندوز قادر به تشخیص defrag از این دست نخواهد بود. بنابراین دو راه پیشنهاد میشه:
1. استفاده از برنامه های غیر ویندوزی برای defragmentation
2. فرمت کردن فلش و انتقال مجدد بازیها
دمت گرم مورد 1 رو ندونستم اما این مشکل اینجور حل شد برام خروجی برنامه usbutil رو کامپیوتر قرار میدم بعد انتقال میدم فلشکلا در روش نرم افزاری، برنامه اجرا کننده روی ps2 به شدت به fragmentation حساسه و جالبی کار هم اینه که حتی با defragment کردن توسط ویندوز هم خیلی جوابگو نخواهد بود و در خیلی ازموارد هم اصلا ویندوز قادر به تشخیص defrag از این دست نخواهد بود. بنابراین دو راه پیشنهاد میشه:
1. استفاده از برنامه های غیر ویندوزی برای defragmentation
2. فرمت کردن فلش و انتقال مجدد بازیها
دمت گرم نمیدونستم ورژن 2.2 هستکدوم ورژن usbutil رو نصب کردی؟ دو تا ورژن ازش هست برای دانلود. هر دوتاشو نصب و امتحان کن. چون چند سال پیش هم تو سایت های خارجی هم به مشکل fragment اشاره کرده بودن.
USBUTIL_v2.2_rev1.0_EN (English).7z
Download USBUTIL_v2.2_rev1.0_EN (English).7z
USBUtil v2.00 Full [English version].rar
Download USBUtil v2.00 Full [English version].rar