کد ورونیکای اصلی نیست ولی بهش ارتباط داره.
اها ممنونکد ورونیکای اصلی نیست ولی بهش ارتباط داره.
کد ورونیکای اصلی نیست ولی بهش ارتباط داره.
اها ممنونکد ورونیکای اصلی نیست ولی بهش ارتباط داره.
والا قیمت ندارم، چون هر کی هر جور عشقش می کشه قیمت می زنه!دوستام من قصد خرید ps2 slim سری ۹۰۰۰۰ دارم
که تمیز باشه
قیمت چه حدوده ؟
در اصل میخوام کپی خور فلشی کنم بازیا ریترو باری کنم روش
مثل gameboy , sega و ........
الان لنزش چنده؟
اگر ic modbo 5.0 بخرم کسی هست برام نصب کنه؟
دوستام من قصد خرید ps2 slim سری ۹۰۰۰۰ دارم
که تمیز باشه
قیمت چه حدوده ؟
در اصل میخوام کپی خور فلشی کنم بازیا ریترو باری کنم روش
مثل gameboy , sega و ........
الان لنزش چنده؟
اگر ic modbo 5.0 بخرم کسی هست برام نصب کنه؟
با استفاده از برنامه sms از روی فلش میتونید فیلم و mp3 اجرا کنید.سلام دوستان چجوری از ps2 10000 به عنوان دستگاه پخش فیلم و موزیک استفاده کنم؟؟؟؟ البته بجز استفاده از لنز رو میگم!
با برنامه WinHiip از اول هارد رو فرمت کن از روی تنظیمات ۴۸ بیت رو انتخاب کن.و یه چیز دیگه....دوستان من یه مدت 200 تا بازی روی هارد انداخته بودم بعد هارد رو فرمت کردم حالا دوباره ریختم بعد 3 ماه opl 2019 نمیخونه هارد رو...فرمتش هم fat 32 کردم البته هارد رو 2013 خریدم یک ترا
با استفاده از برنامه sms از روی فلش میتونید فیلم و mp3 اجرا کنید.
با برنامه WinHiip از اول هارد رو فرمت کن از روی تنظیمات ۴۸ بیت رو انتخاب کن.
سلام دوستان چجوری از ps2 10000 به عنوان دستگاه پخش فیلم و موزیک استفاده کنم؟؟؟؟ البته بجز استفاده از لنز رو میگم!
و یه چیز دیگه....دوستان من یه مدت 200 تا بازی روی هارد انداخته بودم بعد هارد رو فرمت کردم حالا دوباره ریختم بعد 3 ماه opl 2019 نمیخونه هارد رو...فرمتش هم fat 32 کردم البته هارد رو 2013 خریدم یک ترا
اگه مطمعن هستی داخل usb هارد حتمأ بازی کپی شده وداخل opl اجرا نمیشه احتمالأ از سیو opl داخل مموری که باید سیو مربوط به قسمت تنظیمات opl پاک کنی.تا ریسیت بشه و لیست بازیها جدید رو چک کن ..
اگر با نتوورک آدابتور ps2 fat کار میکنی ..برنامهUlaunchelf ps2 اجرا کن برو قسمت hdd روت هارد اصلی ..پوشه +opl اسمش مثبت opl بازکن فایل txt opl پاک کن تا لیست بازیهای جدید پیدا کن ..
برنامه opl اجرا کن لیست جدید بازیها آبدیت میشه..
این فایلا مربوط به ورژن های قدیمی opl هست ایشون از ورژن 2019 استفاده “میکن”
خودم از ورژن جدیدم استفاده کردم همین مشکل داشته..لیست جدید بازی آبدیت نمیکن.. ولی تو hd loader لیست بازیها کامل/.شایدم مشکل از ورژن opl
بده فلشخور کنن خیالتو راحت کنPS2فول پک چیز خوبیه تست کن یه انجمن درباره معرفیش هست یه سرچ بکن فیمتش خوبهسلام
ps2 من scph 90004 هستش از وقتی که خریدم دوتا بازی رو میاره (حدود ۲۰ بازی رو تست کردم) که داخل یکی از این دوبازی نمیشه به بعضی قسمت ها رفت بنظرتون مشکل از چیه ؟
ایا مشکل از مودچیپ هستش ؟
با نصب modbo 5 مشکل حل میشه؟
سلام
ps2 من scph 90004 هستش از وقتی که خریدم دوتا بازی رو میاره (حدود ۲۰ بازی رو تست کردم) که داخل یکی از این دوبازی نمیشه به بعضی قسمت ها رفت بنظرتون مشکل از چیه ؟
ایا مشکل از مودچیپ هستش ؟
با نصب modbo 5 مشکل حل میشه؟