سلام عزیز .من زیاد وارد نیستم ولی این حالتی رو که گفتی واسه من پیش نمیاد.از بازی که میام تو داشبورد کینکتم ثابته و تکون نمیخوره.سلام دوستان من فکر می کنم که کینکتم یه مشکلی پیدا کرده بعد هر بار که از بازی خارج میشیو وارد داشبورد میشی کینکت دوباره میزنه starting up... و یه بار هم پایین بالا میشه لطفا کمک کنید من قبلا ها زیاد به این توجه نمی کردم ببینم مال شما هم اینجوریه؟؟؟...
سلام .. یه سوال فنی داشتم
مدتی میشه اصلا از کینکت استفاده نمیکنم ... قصد دارم بقروشمش ولی از اون طرف هم میگم شاید بازی های خوبی در اینده براش بیاد ... ولی اگه قراره اینطوری جلو بره بازیهاش که دیگه بفروشمش ...
ممنون میشهم کمکم کنید بدونم بازی های واقعا خفنی قراره بیاد براش یا نه ؟!
راهنمایی نمی خواد که... تو بازار قیمتش 250 تومنه... که رو پکش هم یه بازی رایگان اورجینال هستش... پلمپ بگیر.میشه یه سری راهنمایی واسه خرید کینکت بذارید....
سلام دوستان من فکر می کنم که کینکتم یه مشکلی پیدا کرده بعد هر بار که از بازی خارج میشیو وارد داشبورد میشی کینکت دوباره میزنه starting up... و یه بار هم پایین بالا میشه لطفا کمک کنید من قبلا ها زیاد به این توجه نمی کردم ببینم مال شما هم اینجوریه؟؟؟...
من میخواستم با ps3 بخرم بعد کینکت رو دیدم دو دل شودم.به نظر شما کینکت بهتره یا موو؟
بعد تلویزون 32 این دارم.می ارزه بفروشمش 42 بگیرم؟
بفرمایید:سلام دوستان من دستگاهم ارکید هست و میخوام از دبی یه کینکت بخرم و میخواستم بدونم که باید مدل خاصیش رو بخرم یا چیزی اضاف بر اون هم بخرم؟با ترانس باشه یا بی ترانس؟
خلاصه مطلب کلا واسم توضیح بدین که دستگاهی که میخرم چه چیزی همراهش باشه که رو ارکید جواب بده
با تشکر
عزیز برو تو داشبورد و به قسمت Setting بعد برو تو Kinect و در قسمت Kinect ID تمام مراحل رو انجام بده و بلافاصله وارد بازی شو!سلام دوستان
من تازه کینکت و اسلیم خریدم. بازی گربه چکمه پوش رو که بازی می کنم، مراحلش رو ذخیره نمی کنه و میگه باید به Live وصل شی. کسی این مشکل رو داره؟ چطوری حل می شه؟؟!