XboxLiveVirus
کاربر سایت
من یه 3 4 ماه نایک میرفتم واقعا قوی شدم ولی ولش کردم اگه سراغ بازی ترینینگ میری ولش نکندوستان بازی My Body Coach 3 بهتر هستش یا Nike Kinect Training ؟؟
من یه 3 4 ماه نایک میرفتم واقعا قوی شدم ولی ولش کردم اگه سراغ بازی ترینینگ میری ولش نکندوستان بازی My Body Coach 3 بهتر هستش یا Nike Kinect Training ؟؟
ميزنيش تو برق!!! بعد هم به xbox وصلش ميكني!!! خب حالا جاهاي تخصصينصب کینکت رو یکی به من توضیح بده
ممنون:bighug:
ممنون بابت پاسخ دوست عزیز:bighug:ميزنيش تو برق!!! بعد هم به xbox وصلش ميكني!!! خب حالا جاهاي تخصصي
وقتي اينكار ها رو كردي برو تو settings توي بخش kinect نوشته kinect configuration (فكر كنم) حالا به هر حال همچين چيزي هست ميري داخل همون چند تا كار ازت ميخواد كه خودت ميفهمي اخرش هم بايد يه كاغذ كه توي kinect sport داخل جعبه كينكت هست رو بياري تا كينكت ببنيتش
THATS IT! ENJOY!
سلام رفتبودم بازی کینکت بگیرم فروشنده داشت به یکی می گفت کینکت نمی تونه بدن افراد چاق رو اسکن کنه و تشخیص بده ، واسم سوال پیش اومد این حرف درسته?
بستگی داره که چه انتظاراتی داشته باشیسلام، یه سوال:
من 4 سال پیش Xbox360 Elite خریدم، اونموقع هنوز مایکروسافت روی کنسول های بازیش کینکت نمیذاشت، میخواستم ببینم الان ارزش 300/000 تومن رو داره یا نه؟!
بخرم یا نخرم؟؟!!
لطفاً دلیل هم بگین!
با تشکر
سلام دوست عزیز ارتباط تصویری با skype رو کینکت 2 یا همون کینکت Xboxone داره کلا این قابلیت در Xboxone هستشدوستان سوال داشتم آیا از کینکت برای ارتباط تصویری مانند skype می توان استفاده کرد آیا کسی استفاده کرده تا حالا