همه چیز در مورد Kinect

سلام دوستان من مانبتور 22 فول اچ دي دارم ميخوام كينكت بخرم.ميشه باهاش بازي كرد يا بايد مانيتور رو بزرگ تر كنم
به نظرم به مانیتور زیر 32 فکر نکنین.
یه سوال: میشه توی بازی انلاین با کینکت صحبت کرد مثلا تو mw3? چجوری؟
ممنون
بعید می دونم.

نمیدونم مشکلات رو باید اینجا بپرسم یا نه
کینکت من امروز سر پایین چراغش قرمز موند و گوشه پایین سمت راست که تصویر دوربین رو نشون میده همیشه خط خطی و ثابت شده و کلا دیگه کار نمیکنه
کسی میتونه راهنمایی کنه منو
ممنون میشم

سلام.من دو تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدید
1-عکسایی که کینکت میگیره رو کنسول ذخیره میشه دیگه؟(چیزی رو خود کینکت نمیمونه؟)(رفتم مغازه یه بنده خدایی گفت اگر خواستی کینکتو بفروشی حتما باید عکسای روشو پاک کنی!!!!!جوری مطمئن حرف میزد که منم باورم شد:-/)
2-میخوام کینکتمو بدم به یکی باید حتما قبلش کینکتو برگردونم به تنظیمات اولیه یا اینکه نیازی نیست؟(با همون کارتی که عکس لبخند روشه)

دوستان کینکت کمی سرعتش و دقتش پایینه یا کینکت من مشکل داره البته خیلی خیلی کم مثلا موقع دست تکان دادن چند بار خطا میکنه من دوباره باید از اول هی دست تکون بدم مشکل داره به نظرتون

سلام ..... توی برنامه tech show نشون میداد (خودم دیدم در کانال من و توپ) چند نفر داشتن بازی اساسین کرید رو با کینکت بازی می کردن............ کسی دیده ؟ مگر اساسین با کینکت هم میشه

سلام ..... توی برنامه tech show نشون میداد (خودم دیدم در کانال من و توپ) چند نفر داشتن بازی اساسین کرید رو با کینکت بازی می کردن............ کسی دیده ؟ مگر اساسین با کینکت هم میشه
اره.منم تریلرشو دیدم اتزیو بود
اینکه معلومه الکی بود.

چرا می شه ولی اینجوری که شما فکر می کنید نه
مثلا می گه بپر اگه درست بپری اونم می پره ولی اگه درست نپری مثلا می افته

سلام
من چند وقت پیش داشبورد جدید ایکس باکس رو از لایو دانلود کردم و از اون به بعد فقط وقتی وارد بازی می شم کینکتم سرشو بالا پایین می کنه آخه قبلا وقتی ایکس باکسو روشنم می کردم سرشو بالا پایین می کرد.
می خواستم بدونم که برای شما هم اینجوریه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or