همه چیز در مورد Kinect

سلام دوستان من یه الیت خسته دارم مدل فالکون میخوام یه کینکت بگیرم فقط میخوام بدونم قبلش چه آپدیت هایی نیاز هست از نرم افزاری تا سخت افزاری ?

سلام دوستان من یه الیت خسته دارم مدل فالکون میخوام یه کینکت بگیرم فقط میخوام بدونم قبلش چه آپدیت هایی نیاز هست از نرم افزاری تا سخت افزاری ?
کینکت رو که بگیری باید با کابل مخصوص به اکس باکس فت وصل کنی .خودش آپدیت میکنه و شما فقط اوکی بزن ، LT+2 و داشبورد 13599 رو داشته باشی حله چون بازیهای جدید بهش نیاز دارن

دوستان من تازه ایکس باکس گرفتم و چندتا بازیی که با کینکت کردم الان تمام غضروف های دستم وقتی دستن رو تکون میدم صدا میده نمیدونم چون من تازه با این دستگاه کار می کنم اینجوری بعدا خوب میشه یا کلا ضرر داره برای دست الاتم بدجوری دست راستم درد میکنه این بازی ها رو زیاد بازی کردم...
Dart
Tennis
Golf
Gunstringer
Baseball

دوستان من تازه ایکس باکس گرفتم و چندتا بازیی که با کینکت کردم الان تمام غضروف های دستم وقتی دستن رو تکون میدم صدا میده نمیدونم چون من تازه با این دستگاه کار می کنم اینجوری بعدا خوب میشه یا کلا ضرر داره برای دست الاتم بدجوری دست راستم درد میکنه این بازی ها رو زیاد بازی کردم...
Dart
Tennis
Golf
Gunstringer
Baseball

ضرر كه نه
شما خيلي جو گير شدي
مثلا توي تنيس كينكت اسپرت ٢ دستت رو بالا و پايين ببري بازي رو بردي

مگه kinect یک مدل نیست امروز توی توپخانه یک مغازه دار می گفت ۳جوره (ظاهرا ریجن منظورش بود) ولی هر کدوم رو یه قیمتی می داد و می گفت فرق دارند.

مگه kinect یک مدل نیست امروز توی توپخانه یک مغازه دار می گفت ۳جوره (ظاهرا ریجن منظورش بود) ولی هر کدوم رو یه قیمتی می داد و می گفت فرق دارند.
حرف مفت زده شما همون ارزون تر رو بخر، فقط آداپتور رو از روش برنداره.هوا داشته باش.

آقایون شایعه شده کینکت جدید داره میاد حقیقت داره؟؟؟؟؟:-/
همچین چیزی دور از ذهن هست...

---------- نوشته در 05:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:14 PM ارسال شده بود ----------

واسه جیب خودش 3 مدل هست!:دی
همشون مثل هم هستن
حتی میگن فلان پک هست بدون بازی
ماکرو همچین پکی نخواهد زد!
ولی پک های جدیدش اومده که مثلا یه Kinect adventur داره + کد Child of eden + Gun stringer
یه پک هم داره که 2تا بازی اصل Kinect adventure , Kinect joy ride داره
اینا مطمئنن خیلی گرونن! هیچ فرقی هم ندارن
ما که کلا کینکت و ترک کردیم به هرحال:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or