کینکت رو که بگیری باید با کابل مخصوص به اکس باکس فت وصل کنی .خودش آپدیت میکنه و شما فقط اوکی بزن ، LT+2 و داشبورد 13599 رو داشته باشی حله چون بازیهای جدید بهش نیاز دارنسلام دوستان من یه الیت خسته دارم مدل فالکون میخوام یه کینکت بگیرم فقط میخوام بدونم قبلش چه آپدیت هایی نیاز هست از نرم افزاری تا سخت افزاری ?
ناتال اسم رمز کینکت قبل از عرضه بوده.مثل ویندوز ویستا که اسم رمزش لانگ هورن بوده.میگم این ناتال با کینکت چه فرقی داره؟همون کینکنته یا نه؟من کنجکاوم.خواهشا جواب بدین:-b
دوستان من تازه ایکس باکس گرفتم و چندتا بازیی که با کینکت کردم الان تمام غضروف های دستم وقتی دستن رو تکون میدم صدا میده نمیدونم چون من تازه با این دستگاه کار می کنم اینجوری بعدا خوب میشه یا کلا ضرر داره برای دست الاتم بدجوری دست راستم درد میکنه این بازی ها رو زیاد بازی کردم...
Dart
Tennis
Golf
Gunstringer
Baseball
آقایون شایعه شده کینکت جدید داره میاد حقیقت داره؟؟؟؟؟
حرف مفت زده شما همون ارزون تر رو بخر، فقط آداپتور رو از روش برنداره.هوا داشته باش.مگه kinect یک مدل نیست امروز توی توپخانه یک مغازه دار می گفت ۳جوره (ظاهرا ریجن منظورش بود) ولی هر کدوم رو یه قیمتی می داد و می گفت فرق دارند.
همچین چیزی دور از ذهن هست...آقایون شایعه شده کینکت جدید داره میاد حقیقت داره؟؟؟؟؟
واسه جیب خودش 3 مدل هست!مگه kinect یک مدل نیست امروز توی توپخانه یک مغازه دار می گفت ۳جوره (ظاهرا ریجن منظورش بود) ولی هر کدوم رو یه قیمتی می داد و می گفت فرق دارند.