54M113
کاربر سایت
من فکر میکنم آرون باشه! چون خیلی شبیه کلیره.
منم منظورم همین بود خیلی های معتقد ان آرون همون جیکوب هست !
من فکر میکنم آرون باشه! چون خیلی شبیه کلیره.
فقط یک سوال برام پیش اومده :
چرا دود سیاه دیگه نمیتونه تغییر شکل بده و تا آخر به همین شکل میمونه ؟:confused:

1.مگه تو فصل 5 جیکوب کیت رو ندیده بود؟پس چرا اسمش رو صخره نبود؟یا کیت خیلی مهمتره یا هیچی نیست!
یه چیز دیگه:مگه بن نبود که گفته بود:باید جسد لاک رو هم بیارین؟همین باعث شد که جیکوب بمیره!مگه بن واسه جیکوب کار نمیکرد؟چرا جیکوب چیزی گفت که باعث مرگ خودش بشه؟!:confused:البته شاید یه دلیل دیگم داشته باشه:لاک هم مثل سعید زنده بشه!چه شود!
هیچ کس به این توجه کرد :
آخر سر توی غار عدد های که بغل اسم افراد کاندیدا نوشته شده بود همون عدد هایی بود که اینا تو دریچه تو کامپیوتر وارد میکردند
احتمالا به این دلیله که لاک مرده و اون فقط میتونه به ادم های زنده تغییر قیافه بده
مگه کریستین ( پدر جک ) زنده بود که دود سیاه مثل اون شد ؟ اتفاقا من به قیافه ی آدمای مرده در میاد . اما نمیدونم چرا دیگه نمیتونه تغییر قیافه بده ؟
مگه کریستین ( پدر جک ) زنده بود که دود سیاه مثل اون شد ؟ اتفاقا من به قیافه ی آدمای مرده در میاد . اما نمیدونم چرا دیگه نمیتونه تغییر قیافه بده ؟
اصلا اونو یادم رفته بود . ولی شاید دوده شبیه کریستین نشده باشه . ولی باز از یه طرف کریستین با کلیر می گرده !
یعنی کریستین زنده بود ؟ :confused: یا اینکه چه کسی کریستین شده بود ؟ به احتمال 100 % دود سیاه بود !:biggrin1:نه کریستین مرده . شک نکن
یک چیز دیگم درباره اون اسما بود . اینکه وقتی جان لاک مرد دود سیاه روی اسمش خط کشید . یعنی اینکه بقیه افرادی هم که اسمشون اونجا نوشته بود و خط خورده بود بوسیله دود سیاه کشته شدن ؟:confused:
به نظر من فاینال ویلان دود سیاه نیست میتونه جک یا سایور باشه نظر شما چیه ؟ ( فاینال ویلان = شخصیت منفی نهایی )