Ali_Reza
Loyal Member
درسته اشتباه از من بودفیک؟
من دانلود کردم ، زیرنویس ـش رو هم گرفتم و کاملا همخوانی داره ، از خود abc هم ظبط شده
جریان چیه؟![]()
آخرین ویرایش:
درسته اشتباه از من بودفیک؟
من دانلود کردم ، زیرنویس ـش رو هم گرفتم و کاملا همخوانی داره ، از خود abc هم ظبط شده
جریان چیه؟![]()
اون پسره فکر کنم جیکوب باشه ! اصلا معلوم نیست چی به چیه ! موندم چجوری میخوان سر و تهش کنن تو 14 قسمت دیگه !
پنجشنبه ها . ساعت 8 شب به وقت آمریکا . کانال ABC ولی بچه های اینجا همه سریال رو دانلود میکنند .بچه ، اینارو چه کانالی و چه ساعتی نشون ميده؟ ميشه يکی برام پی ام کنه؟!
من فکر میکنم آرون باشه! چون خیلی شبیه کلیره.
فقط یک سوال برام پیش اومده :
چرا دود سیاه دیگه نمیتونه تغییر شکل بده و تا آخر به همین شکل میمونه ؟:confused:

1.مگه تو فصل 5 جیکوب کیت رو ندیده بود؟پس چرا اسمش رو صخره نبود؟یا کیت خیلی مهمتره یا هیچی نیست!
یه چیز دیگه:مگه بن نبود که گفته بود:باید جسد لاک رو هم بیارین؟همین باعث شد که جیکوب بمیره!مگه بن واسه جیکوب کار نمیکرد؟چرا جیکوب چیزی گفت که باعث مرگ خودش بشه؟!:confused:البته شاید یه دلیل دیگم داشته باشه:لاک هم مثل سعید زنده بشه!چه شود!
هیچ کس به این توجه کرد :
آخر سر توی غار عدد های که بغل اسم افراد کاندیدا نوشته شده بود همون عدد هایی بود که اینا تو دریچه تو کامپیوتر وارد میکردند
احتمالا به این دلیله که لاک مرده و اون فقط میتونه به ادم های زنده تغییر قیافه بده
مگه کریستین ( پدر جک ) زنده بود که دود سیاه مثل اون شد ؟ اتفاقا من به قیافه ی آدمای مرده در میاد . اما نمیدونم چرا دیگه نمیتونه تغییر قیافه بده ؟
مگه کریستین ( پدر جک ) زنده بود که دود سیاه مثل اون شد ؟ اتفاقا من به قیافه ی آدمای مرده در میاد . اما نمیدونم چرا دیگه نمیتونه تغییر قیافه بده ؟