همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
فیک؟
من دانلود کردم ، زیرنویس ـش رو هم گرفتم و کاملا همخوانی داره ، از خود abc هم ظبط شده:دی
جریان چیه؟:دی
درسته اشتباه از من بود :دی ممنون. ولی فکر کنم فایلی که باید اکسترکت کنین ویروسی هست. حداقل آنتی ویروس من که همیشه آپدیت هست اینجوری تشخیص داد!

آخرین ویرایش:
اپیزود 4 فوق العاده بود. یکی از بهترین قسمتهایی که تا حالا از LOST دیدم. (در صورتی که این تخیلی بودن رو فراموش کنید دیگه:دی)
بسیار هم پیچیده بود و کلی نکات جدید توش داشت. باید یکی دو بار دیگه ببینم...:thinking:

خب منم این قسمتو دیدم . بازم انواع و اقسام ماجراهای جدید رو پیش رومون قرار داد و به سوالانت کمی پاسخ !:biggrin1:

فقط یک سوال برام پیش اومده :

چرا دود سیاه دیگه نمیتونه تغییر شکل بده و تا آخر به همین شکل میمونه ؟:confused:

فقط یک سوال برام پیش اومده :
چرا دود سیاه دیگه نمیتونه تغییر شکل بده و تا آخر به همین شکل میمونه ؟:confused:

احتمالا به این دلیله که لاک مرده و اون فقط میتونه به ادم های زنده تغییر قیافه بده

هیچ کس به این توجه کرد :
آخر سر توی غار عدد های که بغل اسم افراد کاندیدا نوشته شده بود همون عدد هایی بود که اینا تو دریچه تو کامپیوتر وارد میکردند

:eek:
1.مگه تو فصل 5 جیکوب کیت رو ندیده بود؟پس چرا اسمش رو صخره نبود؟یا کیت خیلی مهمتره یا هیچی نیست!
یه چیز دیگه:مگه بن نبود که گفته بود:باید جسد لاک رو هم بیارین؟همین باعث شد که جیکوب بمیره!مگه بن واسه جیکوب کار نمیکرد؟چرا جیکوب چیزی گفت که باعث مرگ خودش بشه؟!:confused:البته شاید یه دلیل دیگم داشته باشه:لاک هم مثل سعید زنده بشه!چه شود!

:eek:
1.مگه تو فصل 5 جیکوب کیت رو ندیده بود؟پس چرا اسمش رو صخره نبود؟یا کیت خیلی مهمتره یا هیچی نیست!
یه چیز دیگه:مگه بن نبود که گفته بود:باید جسد لاک رو هم بیارین؟همین باعث شد که جیکوب بمیره!مگه بن واسه جیکوب کار نمیکرد؟چرا جیکوب چیزی گفت که باعث مرگ خودش بشه؟!:confused:البته شاید یه دلیل دیگم داشته باشه:لاک هم مثل سعید زنده بشه!چه شود!

خوب شاید نقش هموار سازی برای اون 6 نفر بوده باشه. یا هم ممکنه نقش نهایی رو ایفا کنه. اون 6 تا رو باید تو دریچه میزدی . شاید کیت همون کلیدی که دزموند داشت باشه یا چیزی شبیه این.

هیچ کس به این توجه کرد :
آخر سر توی غار عدد های که بغل اسم افراد کاندیدا نوشته شده بود همون عدد هایی بود که اینا تو دریچه تو کامپیوتر وارد میکردند
آره خیلی جالب بود.
4. جان لاک
8. هوگو
15. جیمز
16. سعید
23. جک
42. کوآن (به نظرم باید سان باشه!)

نکته خیلی جالب این بود که کیت اصلا نبود! من فکر میکنم کیت آخرش بمیره!

احتمالا به این دلیله که لاک مرده و اون فقط میتونه به ادم های زنده تغییر قیافه بده

مگه کریستین ( پدر جک ) زنده بود که دود سیاه مثل اون شد ؟ اتفاقا من به قیافه ی آدمای مرده در میاد . اما نمیدونم چرا دیگه نمیتونه تغییر قیافه بده ؟

مگه کریستین ( پدر جک ) زنده بود که دود سیاه مثل اون شد ؟ اتفاقا من به قیافه ی آدمای مرده در میاد . اما نمیدونم چرا دیگه نمیتونه تغییر قیافه بده ؟

اصلا اونو یادم رفته بود . ولی شاید دوده شبیه کریستین نشده باشه . ولی باز از یه طرف کریستین با کلیر می گرده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or