همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
بینم . کسی نیست بیاد بگه ماها چرا مخمون برا این سریال آبگوشت شد ؟؟

یا حداقل بگیم چی شد آشنا شدیم با این سریال و شروع کردیم به دیدنش ؟!

//

بینم . کسی نیست بیاد بگه ماها چرا مخمون برا این سریال آبگوشت شد ؟؟

یا حداقل بگیم چی شد آشنا شدیم با این سریال و شروع کردیم به دیدنش ؟!

//
این سوال رو مثل سوالهایی که تو فیلم پیش میاد و نمیفهمیم -باید با خودمون به گور ببریم:biggrin1:
اون دنیا اگه طلبید از خدا میپرسیم- اگه نطلبید هم به شیطون میگیم راهنمایی کنه:biggrin1:

مهم این نیست که چرا دیدیم-
مهم اینه که دیدیم-موقع مرگ فرشتش اومد گفت قسمت اخر LOST چی شد- باید جواب بدی کشکی کشکی نیست که:biggrin1:

2 تا فصل اول لاست و فصل اول هیروز زیر نویس فارسی بود . گفتیم ببینیم کی به چیه !!

این شدیم !!
مال ما هم یکجور دیگه بود-4 سال پیش میرفتیم توی یک واحدی دیوی دی میفروخت یارو(مثل مغازه بود)
یک دختره اومد گفت سریال LOST رو داری!!
منم اومدیم کم نیاریم 1 فصلش رو گرفتیم-:biggrin1:بعد دیگه ندیدیمش تا 2 سال پیش که از حمید رضا MANIX معروف گرفتیم
و عملا عملی شدیم:biggrin1:(در کل خوش میگذره)

آخرین ویرایش:
این سوال رو مثل سوالهایی که تو فیلم پیش میاد و نمیفهمیم -باید با خودمون به گور ببریم:biggrin1:
اون دنیا اگه طلبید از خدا میپرسیم- اگه نطلبید هم به شیطون میگیم راهنمایی کنه:biggrin1:

مهم این نیست که چرا دیدیم-
مهم اینه که دیدیم-موقع مرگ فرشتش اومد گفت قسمت اخر LOST چی شد- باید جواب بدی کشکی کشکی نیست که:biggrin1:
بابا بیخیال !!

من یادمه از یه بابایی دی وی دی می خریدم . یادمه توی لیست سریال هاش . 2 تا فصل اول لاست و فصل اول هیروز زیر نویس فارسی بود . گفتیم ببینیم کی به چیه !!

این شدیم !!

//

میگم این اسم اپیزود جدید خیلی چیزها رو میگه. اسمش هست LAX فرودگاه بین المللی لوس آنجلس. شاید منظورش اینه که بمبه کار کرده و همه چی برگشته سر جای خودش؟

منم حدسم اینه که بمب کار میکنه و همه چیز به روال خودش برمیگرده !
نخیر !! اگه اونجوری باشه می خوان یه فصل بدن بیرون فقط به سوالای باقی مونده جواب بدن ؟!

و باز هم یه سری چرندیات به اندرونی مغزمون دخول خواهند داد !!

باشد که رستگار شویم !! :دی

//

خو تبریک میگم فصل جدید 2 فوریه شروع میشه- این یک ماه رو باید تو خماریش بمونی:(
Season 6, Episode 1: LA X

Original Air Date—2 February 2010

----------
پ.ن:2تا تاپیک مونده بود تا بره زیر خاکها-هواستون کجاست این جزیره گم بشه، پیدا نمیشه ها:biggrin1:

من که هیچی یادم نمیاد:دی

من نیز همین مشکل رو دارم خیلی از جزئیات رو فراموش کردم :biggrin1:
اخه بین فصل ها یه کم فاصله زیاده ما هم که حسابی ذهنمون مشغول موندیم چی کار کنیم! کاش قبل از اینکه فصل 6 بیاد یه خلاصه ای چیزی ار فصول قبلی بدن بیرون ما پیرمردها هم کارمون را بیفته :biggrin1:

من نیز همین مشکل رو دارم خیلی از جزئیات رو فراموش کردم :biggrin1:
اخه بین فصل ها یه کم فاصله زیاده ما هم که حسابی ذهنمون مشغول موندیم چی کار کنیم! کاش قبل از اینکه فصل 6 بیاد یه خلاصه ای چیزی ار فصول قبلی بدن بیرون ما پیرمردها هم کارمون را بیفته :biggrin1:

من که وقتی dvd هارو واسه دوستم رایت میکردم 5 تا فصلو دوباره دیدم.
دو موضوع میخوام مطرح کنم.اساتید نظر بدن.
تا حالا توجه کردین که چنتا از شخصیت های لاست،اسمشون با ج شروع میشه؟!
جک شپرد-جیمز فورد-جولیت-جین کوان-جان لاک(همون جرمی بنسام)...این نکته شاید تا اینجا چندان مهم نباشه اما وقتی پای جیکوب به وسط میاد...
و نکته ی مهمتر اینکه تو فصل 5 معلوم میشه جیکوب تک تک این افراد رو +کیت،دیده.یعنی امکان
داره جیکوب با یکی از اینا نسبت خانوادگی داشته باشه؟
تو فصل 5،بنجامین به یه کسی که یادم نیست میگه:همه ی اون لیست هارو جیکوب به ما میداده. اما مگه تو اول فصل3 خود بن نبوده که به اتان و گودوین میگه در عرض 3 روز از همه ی مسافرا لیست میخام؟تو اون زمان کم هم که جیکوب نمیتونسته بهش دستور داده باشه.یعنی این یه قانونه که هر کی به جزیره میاد باید اسمشو به جیکوب برسونن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or