همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
بابا چه اتفاقی اخر فصل 2 افتاد :eek: .........من تازه دارم فصل 2 رو تموم میکنم باورم نمیشد
مایکل به خاطر پسر ش 2 نفر رو کشت نامرد عوضی .. روحیم خراب شد

بابا چه اتفاقی اخر فصل 2 افتاد :eek: .........من تازه دارم فصل 2 رو تموم میکنم باورم نمیشد
مایکل به خاطر پسر ش 2 نفر رو کشت نامرد عوضی .. روحیم خراب شد

به جلوتر بری که هیچی چیزی باورت نمیشه brother

lost ایرانی فکر کنم همه میشینن دور هم نماز جماعت می خونن:biggrin1:
راستی بعد سقوط هواپیما لباس هیچ زنی پاره نمیشه چون خلاف شرع میشه !:biggrin1:
بعد حتما خرابکار هاش هم نیروهای استکبار جهانی امریکا-انگلیس هستن :biggrin1:
بیاد خنده کنیم :biggrin1:

last suppor
9ceb579pjfxlt0bg1c9v.jpg
عجب عکس جالبیه.... :thinking::biggrin1:

اسکاتلند brother :دی

ها دمت گرم دیدم میگه Brotha:d
ااااخ من کشته مرده این لحجه دزموندم! با این Brotha گفتنش!!! :biggrin1::biggrin1:

ا.ه اوه فکر کن یک عدد پیدا میکنند 3 5 13 19 41 53
آخرش میفهمن کد عملیات یا زهرا بوده:دی:دی:دی
برای حفظ بقای 8 سال خاطرات دفاع مقدس یک جانباز اونجا هر 108 دقیقه یکبار این کد رو وارد میکرده:دی
ایران باید از روی هر چیزی یکی بسازه!

:laughing:
راستی میدونستین که این اعدادی که توی Lost هست (4 8 15 16 23 42) اگه با هم جمع بزنیم میشه 108 ؟ نمیدونم شاید این همه بدونن :biggrin1: ولی من چند ماه پیش کشفش کردم! :biggrin1:

من از فرار از زندان بخاطر اين خوشم امد كه نميتونستم اتفاقي كه ميخواهد بيافته را پيش بيني كنم اينم مثل ان است:biggrin1:

آره باو ! اين خيلي خفن تره ! البته اين 2 سريال كاملا سليقه اي هستن به نظر من لاست خيلي قشنگ تر و جذاب تره .

آره باو ! اين خيلي خفن تره ! البته اين 2 سريال كاملا سليقه اي هستن به نظر من لاست خيلي قشنگ تر و جذاب تره .
موافقم! خیلی سلیقه ای هستن! :biggrin1: چون من دیدم مثلا بعضی میگن که لاست خیلی تخیلیه خوشم نمیاد! یا خیلی ها به خاطر اسم Prison Break طرفش نرفتن،چون فکر میکنن یه سریال کلیشه ای و تکراریه!
من خودم هر دو تا سریال دیدم و از هر دو تاشون خوشم میاد! :biggrin1: (منم از همون کسایی بودم که فکر میکردم Prison Break کلیشه ای هست! :biggrin1:)
ولی به نظر من LOST یه چیز دیگه اس!:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or