بابا چه اتفاقی اخر فصل 2 افتاد.........من تازه دارم فصل 2 رو تموم میکنم باورم نمیشد
مایکل به خاطر پسر ش 2 نفر رو کشت نامرد عوضی .. روحیم خراب شد
کچله -تو چشه:biggrin1:پرژکتور به این میگن:cheesygriجالبه همه نگاه ها به جان لاک هست !!!!
هیچ وقت در زندگیت..........................من اول سریال باورم نمیشد مایکل قاتل بشه نا مرد الان می خوام سر به تنش نباشه
عجب عکس جالبیه.... :thinking::biggrin1:last suppor
![]()
اسکاتلند brother![]()
ااااخ من کشته مرده این لحجه دزموندم! با این Brotha گفتنش!!! :biggrin1::biggrin1:ها دمت گرم دیدم میگه Brotha:d
ا.ه اوه فکر کن یک عدد پیدا میکنند 3 5 13 19 41 53
آخرش میفهمن کد عملیات یا زهرا بوده
برای حفظ بقای 8 سال خاطرات دفاع مقدس یک جانباز اونجا هر 108 دقیقه یکبار این کد رو وارد میکرده
ایران باید از روی هر چیزی یکی بسازه!
اگه قشنگتر از اون نباشه بدتر هم نیست.بجه ها نظرتون درباره سريال لاست چيه من فرار از زندان را ديدم خيلي ازش خوشم امد اين به اندازه ان قشنگ است:biggrin1:
اگه قشنگتر از اون نباشه بدتر هم نیست.
به نظر من که این بهتره.
من از فرار از زندان بخاطر اين خوشم امد كه نميتونستم اتفاقي كه ميخواهد بيافته را پيش بيني كنم اينم مثل ان است:biggrin1:
موافقم! خیلی سلیقه ای هستن! :biggrin1: چون من دیدم مثلا بعضی میگن که لاست خیلی تخیلیه خوشم نمیاد! یا خیلی ها به خاطر اسم Prison Break طرفش نرفتن،چون فکر میکنن یه سریال کلیشه ای و تکراریه!آره باو ! اين خيلي خفن تره ! البته اين 2 سريال كاملا سليقه اي هستن به نظر من لاست خيلي قشنگ تر و جذاب تره .