همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    429
دوستان مجله همشهری جوان این هفته یه ویژه نامه در مورد سریالای خارجی رفت (131 صفحه برگه گلاسه فقط 400 تومان)
برای سریال لاست حدود 8 صفحه نوشتن و نقدهای مختلف من که خیلی حال کردم هر کی نخونه نصف عمرش بر فناست
فقط قردا رو مهلت دارید بخریدا
یه مقاله داشت که جیزره و افراد توش رو تشبیه کرده بود به جامعه جهانی من که خیلی باهاش حال کردم دلم میخواست همش رو اینجا تایپ کنم ولی خیلی زیاده و متاسفانه وقت ندارم
اگه بخونیدش نظرتون درباره چیزه سطحی که تو سریال میبیند کلا عوض میشه و میبینید در عمق این سریال چه مفاهیمی بکار رفته
حتی تمام رابطه های عاشقانه هم از یه الگوی نژادی و چگونگی آینده بشری تبعیت میکنه:eek:

دوستان مجله همشهری جوان این هفته یه ویژه نامه در مورد سریالای خارجی رفت (131 صفحه برگه گلاسه فقط 400 تومان)
برای سریال لاست حدود 8 صفحه نوشتن و نقدهای مختلف من که خیلی حال کردم هر کی نخونه نصف عمرش بر فناست
فقط قردا رو مهلت دارید بخریدا
یه مقاله داشت که جیزره و افراد توش رو تشبیه کرده بود به جامعه جهانی من که خیلی باهاش حال کردم دلم میخواست همش رو اینجا تایپ کنم ولی خیلی زیاده و متاسفانه وقت ندارم
اگه بخونیدش نظرتون درباره چیزه سطحی که تو سریال میبیند کلا عوض میشه و میبینید در عمق این سریال چه مفاهیمی بکار رفته
حتی تمام رابطه های عاشقانه هم از یه الگوی نژادی و چگونگی آینده بشری تبعیت میکنه:eek:

من این مجله رو گرفتم واقعا بعضی از نظرات و نقد هاش مضخرف بود از جمله نظرات این دکتر عباسی که واقعا نمیدونم این تشبیه ها رو چه جوری بدست اورد از جمله این که جک نمادی از کشور امریکا و سویر نمادی از لمپن ها که برای به دست اوردن کیت نمادی از کشور کانادا تلاش میکنند:eek::confused:
از این بدتر مصاحبه با یه جامعه شناس تو صفحات اخر مجله بود که گفته مردم از دیدن مسائل وصحنه های جنسی تو این سریال ها بیشتر از فیلم های پو*رنو لذت می برن و درسته که تو این سریال ها خود عمل رو نشون نمیدن اما به دلیل این که این سریا لها داستان دارند مردم خود رو به جای ان شخصیت میزارن و با استفاده از قوه ی تخیل تا اخر ان حرکت می رن:biggrin1:
خود مجله هم تو نقدهایی که داشت سریال هارو دارای داستان سطحی و پوچ-شخصیت ها وقهرمان های توخالی-القا کننده زندگی امریکایی و.....بود که خیلی کم به نقاط قوت این سریال ها اشاره کرده بود مثلا در مورد لاست گفته بود که مانند 3 گانه ماتریس به غیر از ظاهر سرگرم کننده چیزی برای ارائه نداره:eek:
این مجله مثل همه رسانه های ایرانی سعی داشت که بگه این تهاجم فرهنگیه وبه جز ظاهر سرگرم کننده چیز دیگه ای نداره

من این مجله رو گرفتم واقعا بعضی از نظرات و نقد هاش مضخرف بود از جمله نظرات این دکتر عباسی که واقعا نمیدونم این تشبیه ها رو چه جوری بدست اورد از جمله این که جک نمادی از کشور امریکا و سویر نمادی از لمپن ها که برای به دست اوردن کیت نمادی از کشور کانادا تلاش میکنند:eek::confused:
از این بدتر مصاحبه با یه جامعه شناس تو صفحات اخر مجله بود که گفته مردم از دیدن مسائل وصحنه های جنسی تو این سریال ها بیشتر از فیلم های پو*رنو لذت می برن و درسته که تو این سریال ها خود عمل رو نشون نمیدن اما به دلیل این که این سریا لها داستان دارند مردم خود رو به جای ان شخصیت میزارن و با استفاده از قوه ی تخیل تا اخر ان حرکت می رن:biggrin1:
خود مجله هم تو نقدهایی که داشت سریال هارو دارای داستان سطحی و پوچ-شخصیت ها وقهرمان های توخالی-القا کننده زندگی امریکایی و.....بود که خیلی کم به نقاط قوت این سریال ها اشاره کرده بود مثلا در مورد لاست گفته بود که مانند 3 گانه ماتریس به غیر از ظاهر سرگرم کننده چیزی برای ارائه نداره:eek:
این مجله مثل همه رسانه های ایرانی سعی داشت که بگه این تهاجم فرهنگیه وبه جز ظاهر سرگرم کننده چیز دیگه ای نداره
ببینید این حرف شما رو
قبول دارم بعضی از کارشناساش یکم زیادی تند رفته بودن:evil: و بعضی جاها بعضی نفرات که حتی یه فصل سریال هم کامل ندیده بودن نظر داده بودن:evil:
ولی اون نظریه تشبیهی:biggrin1: به ملیتها غیر قابل انکاره که واقعیت نداره الان تو اغلب فیلما و سریالا داره به بیننده القا میشه که یهود نژاد برتره و آینده زمین برای یهودیاست
یکم افراط توش بود ولی حقایقی هم میشه از توش در آورد
مثلا چرا از اون همه بچه ای که تو سریال میتونستن به دنیا بیان فقط آرون(که اسمش برگرفته از همون هارون خودمون هستش) به دنیا میاد (یعنی به دنیا اومدن بچه رو تو این جزیره جهانی نماد تداوم نسل گرفته)
یا شطرنج جک و بن رو نماد جنگ یهود و مسیحیت برای اداره جزیره یا همون جهان خودمون
یه سعید جراح به عنوان نماینده مسلمونا چرا باید مسئول شکنجه توسط جک که مسیحیه و دست آویز ترور قرار بگیره توسط بن که یه یهودیه
و این جمله که سعید جراح که با شانون رابطه برقرار میکنه گفته بود که در پس زمینه القا میشه که مسلمونا حق ندارن با آنگولا ساکسونها نسلی به وجود بیارن مگر با افراد هرزه و لمپن این جامعه
بعضی واقعیت هارو باید قبول کرد
البته بعضی از کارشناساش واقعا مضخرف گقته بودن ولی اون تشبیه به جزیره جهانی واقعا معرکه بود
ولی از بخش نقدیش بگذریم بخش اطلاعاتیش جالب بود مثل نقشه و اطلاعات ایسگاه های دارما

آخرین ویرایش:
آخه این منتقد های ایرانی اندازه حیوانات 4 پا حالیشون نیست واسه من سریال خارجی نقد میکنن..
Lmao....LMFAO
خدایش!!!الان ما نقاد های بهتری هستیم رو سریال-من یکی شرط میبندم-از اون یابویی که نقدر و نوشته هم بیشتر LOST دیدم هم بیشتر ازش خوندم و میدونم چیه!

-اینا یکدور میشینن میبینن قلم میگیرن دستشون مینویسن! خدایش خندم میگیره یک ایرانیه که همه چیش ،فرهنگش ضرقیه بیاد یک سریال غربی نقد کنه!
بخدا این نقدر و مضخرفات رو بدن به jj و نویسنده ها!میگن ما اصلا همچین چیزی نمخواستیم بگیم:laughing::biggrin1:
فقط اومده نقدی بنویسده یکسری رو خوشحال کنه:دی

---------------------------------
الان داشتم صفحات اول رو میخوندم!یکسری نوشته بودن تو فروم P T چندین صفحه رفتن جلو(40 صفحه)اینجا صفحه 1 بود و سال 2006
الان دیدم اونا 114 صفحه و 1706 پست داشتن!

خدایش بکس خودمون خیلی فنی ترن!از معدود فرومهایی هستیم که خیلی کارای فرهنگی میکنیم و فعالیما:دی:دی

آخرین ویرایش:
حالا خودشون يه لاست بسازن ببينيم چي ميشه ! فكر كنم كُمدي بشه ! فقط موندم آدم ها چجوري ميخوان به هم ديگه كمك كنن ! در هر صورت نامحرم هستن ديگه :biggrin1: يه جا نوشته بود تا الان 20 قسمتش هم آماده شده ! حالا زياد ارزش بحث نداره :biggrin1:

اين Season 6 چرا نمياد مرديم ! آخر 5 خيلي جالب و جذاب تموم شد و به شدت مارا در كف فرو برد :biggrin1:

حالا خودشون يه لاست بسازن ببينيم چي ميشه ! فكر كنم كُمدي بشه ! فقط موندم آدم ها چجوري ميخوان به هم ديگه كمك كنن ! در هر صورت نامحرم هستن ديگه :biggrin1: يه جا نوشته بود تا الان 20 قسمتش هم آماده شده ! حالا زياد ارزش بحث نداره :biggrin1:

اين Season 6 چرا نمياد مرديم ! آخر 5 خيلي جالب و جذاب تموم شد و به شدت مارا در كف فرو برد :biggrin1:
14 ژانویه ایم
فقط چند هفته تا 2 فوریه مونده!تو میتونی !صبر کن پسر:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or