همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    429
دوستان LOST دقیقا چه روزی و ساعتی به وقت ایران پخش میشد و میشه؟؟؟

من امید وارم 4 شنبه صبح باشه که دسترسی به اینترنت 2 مگ داشته باشم برای 4 شنبه وگرنه باید چندین روز صبر کنم:((
کسی نبود؟....................

تو که اینئهمه مرام گذاشتیروزش رو هم میگفتی دیگه!!:biggrin1:
سه شنبه 13 بهمن 1388 مغایر با 2 فوریه سال 2010 . :biggrin1: :love:

ممنون رفیق
خدا رو شکر 4 شنبه صبح تا شب به اینتر نت 2 مگ دسترسی دارم میتونم 3 سوت دان کنم-ممنون

آخرین ویرایش:
سلام
من همینجا نظرم را درباره سری جدید می نویسم باشد که درست در بیاد و من کیفور بشوم... آمین
اسپویلر:
جان لاک تقلبی همون جان لاک واقعی هست که از گذشته آمده. شاید هم از آینده . جیکوب هم سمبل خداست که به گفته نیچه به دست بشر فلسفه دان(جان لاک نام یک فیلسوف بوده است) کشته شده است. ۱۰۸ دقیقه سمبل یک سال است. در کتب قدیمی سانسکریت هر سال به ۱۰۸ قسمت که هر قسمت یک ناکشاترا نامیده می شود تقسیم شده است. مجموع آن اعداد ۱۰۸ می شود که می تواند نشان از دوره های مختلف زندگی یک انسان باشد.
این مطب هم همین الان از ویکیپدیا دیدم :
خداوند مرده است جمله مشهور و به شدت نقل قول شده و گاهی بدتفسیر شده فیلسوف آلمانی فریدریش نیچه است.این جمله اولین بار در کتاب دانش شادان وی در قسمت ۱۰۸ (تقلاهای جدید) نقل شده است.

یه Break بریم این وسط. :d
آقایون نمیدونم شما تا حالا امضا من رو دیدید یا نه (قسمت پایین) ولی اگر دیدید و متوجه نشدید پیشنهاد میکنم حتما شماره هفته پیش این مجله کذایی که تا چند ماه پیش داشت به علت آزادی بیان تعطیل میشد رو تهیه کنید و قسمت ویژه نامه سریال های خارجی اون رو بخونید.
نمیدونم واقعا چی باید گفت. فقط میتونم بهتون بگم خودتون ار هر جا که ممکن هست و به هر طریقی این هفته نامه رو تهیه کنید تا حداقل قبل از اومدن قسمت اول Season 6 سرگرم باشید و با خانواده کلی بخندید.
در این ویژه نامه نه تنها به Lost ، بلکه به سریال های دیگری مثل Prison Break ، Friends ، 24 ، Heroes و ... نیز به قول خودشون نگاه آسیب شناسانه کردند.
از گیر دادن به اسم بابای جک ، Christian ، گرفته تا مقایسه احمقانه سریال جومونگ با Lost از مضامین اصلی این شماره از مجله بود.
این در حالیست که این مجله یکی از Top های ایران بوده همیشه ولی با این کار احمقانه ما رو یک مشت آدم عقب مونده که مثل .... چی بگم ، فریب این و اون رو میخورند.
اما چیزی که از همه بیشتر من رو عصبانی کرد این بود که در صفحه مخصوص Lost نوشته بود:"این سریال از آن دسته پدیده هایی است مانند سه گانه ماتریکس که هنگامی که به پایان رسند می فهمید که هیچ چیز برای عرضه نداشته اند."
حالا دیگه خودتون قضاوت کنید.
ولی شدیدا توصیه می کنم این شماره رو تهیه کنید از هر جایی که ممکنه.

یه Break بریم این وسط. :d
آقایون نمیدونم شما تا حالا امضا من رو دیدید یا نه (قسمت پایین) ولی اگر دیدید و متوجه نشدید پیشنهاد میکنم حتما شماره هفته پیش این مجله کذایی که تا چند ماه پیش داشت به علت آزادی بیان تعطیل میشد رو تهیه کنید و قسمت ویژه نامه سریال های خارجی اون رو بخونید.
نمیدونم واقعا چی باید گفت. فقط میتونم بهتون بگم خودتون ار هر جا که ممکن هست و به هر طریقی این هفته نامه رو تهیه کنید تا حداقل قبل از اومدن قسمت اول Season 6 سرگرم باشید و با خانواده کلی بخندید.
در این ویژه نامه نه تنها به Lost ، بلکه به سریال های دیگری مثل Prison Break ، Friends ، 24 ، Heroes و ... نیز به قول خودشون نگاه آسیب شناسانه کردند.
از گیر دادن به اسم بابای جک ، Christian ، گرفته تا مقایسه احمقانه سریال جومونگ با Lost از مضامین اصلی این شماره از مجله بود.
این در حالیست که این مجله یکی از Top های ایران بوده همیشه ولی با این کار احمقانه ما رو یک مشت آدم عقب مونده که مثل .... چی بگم ، فریب این و اون رو میخورند.
اما چیزی که از همه بیشتر من رو عصبانی کرد این بود که در صفحه مخصوص Lost نوشته بود:"این سریال از آن دسته پدیده هایی است مانند سه گانه ماتریکس که هنگامی که به پایان رسند می فهمید که هیچ چیز برای عرضه نداشته اند."
حالا دیگه خودتون قضاوت کنید.
ولی شدیدا توصیه می کنم این شماره رو تهیه کنید از هر جایی که ممکنه.
یکسری افراد مثل تو گول این عکسا رو میخورند و میرند این اشغال نامه رو میخرند!
این مجله واقعا گول زننده ترین مجله زندگیمه!دست میزاره روی نقطه ضعف جوونا و پول رو از تو جیبشون میکشه بیرون!همیشه جلدای جنجالی و مطالب کذایی داشته.

شما مثل من و دوستام میتونی این مجله رو تحریم کنی و بری دعا کنی تعطیل شه چون لیاقت نداره و دزدی بیش نیست.

یکسری افراد مثل تو گول این عکسا رو میخورند و میرند این اشغال نامه رو میخرند!
این مجله واقعا گول زننده ترین مجله زندگیمه!دست میزاره روی نقطه ضعف جوونا و پول رو از تو جیبشون میکشه بیرون!همیشه جلدای جنجالی و مطالب کذایی داشته.

شما مثل من و دوستام میتونی این مجله رو تحریم کنی و بری دعا کنی تعطیل شه چون لیاقت نداره و دزدی بیش نیست.
البته من نمیخرم چون کلا از این سبک مجلات متنفرم. ولی چیزی که برای من جالب بود این بود که یکی از منتقد های لاست همین طه رسولی خودمون بود که این همه با اسم و رسم برای خودش بدست آورده و نکته بعدی از میان هزاران نکته این بود که حسن عباسی که مثلا خودش رو استاد دانشگاه نامیده اومده و یک انتقاد ها و حرف های مسخره ای زده که اصلا با عقل جور در نمیاد.
ولی کلا برای خنده خوبه بریم بخونیمش. :d
جان لاک تقلبی همون جان لاک واقعی هست که از گذشته آمده.
نمیشه که. :d
جان لاک تقلبی همون یارو بود که اول سمت آخر با جیکوب صحبت کرد دیگه. که آخرشم موقعی که بن به جیکوب حمله می کنه می گه که بهت گفته بودم یک روزنه ای در حلقه پیدا می کنم و می کشمت.. :d
حالا شاید من درست متوجه حرف شما نشدم. :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or