همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
من میخواستم صبر کنم تا سیزن فاینیل بیاد تا توی خماری نمونم اما خوب النفس اقوی. به نظرم تماشا کردن این سریال جز برای فوت وقت کار بیهوده ایه و حتی برای فوت وقت هم کار بیهوده ای هست.

سریال باحالیه . خاص بودن هم بیخیال !

یادش بخیر اون اولا مدرسه نمی رفتم میشستم اینو میدیم :دی
حال میکنم باهات، دقیقا این خاطره برای منم پیش اومده:biggrin1::biggrin1:

من میخواستم صبر کنم تا سیزن فاینیل بیاد تا توی خماری نمونم اما خوب النفس اقوی. به نظرم تماشا کردن این سریال جز برای فوت وقت کار بیهوده ایه و حتی برای فوت وقت هم کار بیهوده ای هست.
ولی نظر من اینه،کسی رو خدا توی این سالها بوجود اورده باشه از این نعمت بهره مند نشه-
اومدنش با نبودنش هیچ فرقی نداره واقعا برای من جزوی از زندگیمه با خیلی چیزا عوضش نمیکنم

من موقعی که این سریال رو ندیده بودم داشتم وقتم رو حروم میکردم-خدایش 1001 درس به ما داد(البته توی سیزن 1تا 4 بیشتر بود سیزن 5 داشت امتحان میگرفت:biggrin1:)
--
بهرحال هر کسی نظری داره

این فصل کی شروع میشه و کی تموم؟

حال میکنم باهات، دقیقا این خاطره برای منم پیش اومده:biggrin1::biggrin1:

ولی نظر من اینه،کسی رو خدا توی این سالها بوجود اورده باشه از این نعمت بهره مند نشه-
اومدنش با نبودنش هیچ فرقی نداره واقعا برای من جزوی از زندگیمه با خیلی چیزا عوضش نمیکنم

من موقعی که این سریال رو ندیده بودم داشتم وقتم رو حروم میکردم-خدایش 1001 درس به ما داد(البته توی سیزن 1تا 4 بیشتر بود سیزن 5 داشت امتحان میگرفت:biggrin1:)
--
بهرحال هر کسی نظری داره

این فصل کی شروع میشه و کی تموم؟

شروع که 83 روز و 23 ساعت
تمام شدنشم من نمیدونم

آخرین ویرایش:
بینم . کسی نیست بیاد بگه ماها چرا مخمون برا این سریال آبگوشت شد ؟؟

یا حداقل بگیم چی شد آشنا شدیم با این سریال و شروع کردیم به دیدنش ؟!

//

بینم . کسی نیست بیاد بگه ماها چرا مخمون برا این سریال آبگوشت شد ؟؟

یا حداقل بگیم چی شد آشنا شدیم با این سریال و شروع کردیم به دیدنش ؟!

//
این سوال رو مثل سوالهایی که تو فیلم پیش میاد و نمیفهمیم -باید با خودمون به گور ببریم:biggrin1:
اون دنیا اگه طلبید از خدا میپرسیم- اگه نطلبید هم به شیطون میگیم راهنمایی کنه:biggrin1:

مهم این نیست که چرا دیدیم-
مهم اینه که دیدیم-موقع مرگ فرشتش اومد گفت قسمت اخر LOST چی شد- باید جواب بدی کشکی کشکی نیست که:biggrin1:

2 تا فصل اول لاست و فصل اول هیروز زیر نویس فارسی بود . گفتیم ببینیم کی به چیه !!

این شدیم !!
مال ما هم یکجور دیگه بود-4 سال پیش میرفتیم توی یک واحدی دیوی دی میفروخت یارو(مثل مغازه بود)
یک دختره اومد گفت سریال LOST رو داری!!
منم اومدیم کم نیاریم 1 فصلش رو گرفتیم-:biggrin1:بعد دیگه ندیدیمش تا 2 سال پیش که از حمید رضا MANIX معروف گرفتیم
و عملا عملی شدیم:biggrin1:(در کل خوش میگذره)

آخرین ویرایش:
این سوال رو مثل سوالهایی که تو فیلم پیش میاد و نمیفهمیم -باید با خودمون به گور ببریم:biggrin1:
اون دنیا اگه طلبید از خدا میپرسیم- اگه نطلبید هم به شیطون میگیم راهنمایی کنه:biggrin1:

مهم این نیست که چرا دیدیم-
مهم اینه که دیدیم-موقع مرگ فرشتش اومد گفت قسمت اخر LOST چی شد- باید جواب بدی کشکی کشکی نیست که:biggrin1:
بابا بیخیال !!

من یادمه از یه بابایی دی وی دی می خریدم . یادمه توی لیست سریال هاش . 2 تا فصل اول لاست و فصل اول هیروز زیر نویس فارسی بود . گفتیم ببینیم کی به چیه !!

این شدیم !!

//

میگم این اسم اپیزود جدید خیلی چیزها رو میگه. اسمش هست LAX فرودگاه بین المللی لوس آنجلس. شاید منظورش اینه که بمبه کار کرده و همه چی برگشته سر جای خودش؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or