حال میکنم باهات، دقیقا این خاطره برای منم پیش اومده:biggrin1::biggrin1:سریال باحالیه . خاص بودن هم بیخیال !
یادش بخیر اون اولا مدرسه نمی رفتم میشستم اینو میدیم![]()
ولی نظر من اینه،کسی رو خدا توی این سالها بوجود اورده باشه از این نعمت بهره مند نشه-من میخواستم صبر کنم تا سیزن فاینیل بیاد تا توی خماری نمونم اما خوب النفس اقوی. به نظرم تماشا کردن این سریال جز برای فوت وقت کار بیهوده ایه و حتی برای فوت وقت هم کار بیهوده ای هست.
حال میکنم باهات، دقیقا این خاطره برای منم پیش اومده:biggrin1::biggrin1:
ولی نظر من اینه،کسی رو خدا توی این سالها بوجود اورده باشه از این نعمت بهره مند نشه-
اومدنش با نبودنش هیچ فرقی نداره واقعا برای من جزوی از زندگیمه با خیلی چیزا عوضش نمیکنم
من موقعی که این سریال رو ندیده بودم داشتم وقتم رو حروم میکردم-خدایش 1001 درس به ما داد(البته توی سیزن 1تا 4 بیشتر بود سیزن 5 داشت امتحان میگرفت:biggrin1
--
بهرحال هر کسی نظری داره
این فصل کی شروع میشه و کی تموم؟
بابا تایمر هم داریدا- دمتون گرم بخدا:biggrin1:شروع که 83 روز و 23 ساعت
تمام شدنشم من نمیدونم
پس این 160 روزو 5 ساعت دیگه چیه ؟شروع که 83 روز و 23 ساعت
تمام شدنشم من نمیدونم
نه دیگه بابا- هر سال کریسمس میشد 1 ماه بعدش را میفتاد!!!پس این 160 روزو 5 ساعت دیگه چیه ؟
http://www.lost4815162342.com/countdown/
پس این 160 روزو 5 ساعت دیگه چیه ؟
http://www.lost4815162342.com/countdown/
واسه من که الان شد 159 روزو 22 ساعتآخه اینم که الان 82 روز و 23 ساعته
160 روز کجاشه :cheesygri
این سوال رو مثل سوالهایی که تو فیلم پیش میاد و نمیفهمیم -باید با خودمون به گور ببریم:biggrin1:بینم . کسی نیست بیاد بگه ماها چرا مخمون برا این سریال آبگوشت شد ؟؟
یا حداقل بگیم چی شد آشنا شدیم با این سریال و شروع کردیم به دیدنش ؟!
//
مال ما هم یکجور دیگه بود-4 سال پیش میرفتیم توی یک واحدی دیوی دی میفروخت یارو(مثل مغازه بود)2 تا فصل اول لاست و فصل اول هیروز زیر نویس فارسی بود . گفتیم ببینیم کی به چیه !!
این شدیم !!
در کل خوش میگذره)بابا بیخیال !!این سوال رو مثل سوالهایی که تو فیلم پیش میاد و نمیفهمیم -باید با خودمون به گور ببریم:biggrin1:
اون دنیا اگه طلبید از خدا میپرسیم- اگه نطلبید هم به شیطون میگیم راهنمایی کنه:biggrin1:
مهم این نیست که چرا دیدیم-
مهم اینه که دیدیم-موقع مرگ فرشتش اومد گفت قسمت اخر LOST چی شد- باید جواب بدی کشکی کشکی نیست که:biggrin1: