همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
bdgunn

آخه بن کجا مرده که بخواد زنده بشه :دی زحمی شده گلوله رو میخوان در بیارن :دی
خب گیر نده دیگه :biggrin1: با مرده هیچ فرقی نداشت
اگه نمرده بود چرا جان میگه به سرزمین زندگی خوش امدی
از اول هم من به اون صحنه ای که اوایل فیلم جان لاک با دوده تنها میشه مشکوک بودم چون کارای جان لاک عادی نبودن
ولی سوالی که اینجا مطرح میشه و **** میزنه به نظریه من اینه که جان که از هواپیما سقوط میکنه پاش خوب میشه . اونموقع که دود رو ندیده بوده

از اول هم من به اون صحنه ای که اوایل فیلم جان لاک با دوده تنها میشه مشکوک بودم چون کارای جان لاک عادی نبودن
ولی سوالی که اینجا مطرح میشه و **** میزنه به نظریه من اینه که جان که از هواپیما سقوط میکنه پاش خوب میشه . اونموقع که دود رو ندیده بوده
[/QUOTE]
خوب این مسئله به خاطر خاصیت عجیب جزیره است و فقط لاک نیست مثلا rose زن برنارد هم سرطان داشت اما تو جزیره این مسئله متوقف شد و همچنین هر وقت کسی زخمی می شد زود خوب می شد.

يه چيزي خيلي برام عجيبه
اين سريال با اين كه اين همه بيننده داره هنوز بعد از چند سال نتونسته جايزه poeple choice's award رو بگيره.

فرار از زندان، قهرمانان و خيلي از سريال هاي ديگه يك سال بعد از پخش اين جايزه رو بردن...

دوستان عزيز من يه چي بگم :

آقا اينا جريان خالكوبي روي دست جكُ تخل كردنا . هموني كه اون دختره توي جزيره فوكت رو دستش مينويسه . نمي دونم تو يه قسمتش اون زنه قاضيه كه قرار بود ژوليتُ مجازات كنه . خالكوبي روي دست جك خوند كه اگه اشتباه نكنم اين بود : "او در بين ماست ولي از ما نيست" . كه جك بش ميگه . اينجوري نوشته شده ولي اين معني رو نميده . يادتون اومد ؟؟

يه چيزي خيلي برام عجيبه
اين سريال با اين كه اين همه بيننده داره هنوز بعد از چند سال نتونسته جايزه poeple choice's award رو بگيره.

فرار از زندان، قهرمانان و خيلي از سريال هاي ديگه يك سال بعد از پخش اين جايزه رو بردن...
دوست عزیز Lost بدترین سریال قرن 21 ام هست. اصلآ تا حالا باید چند تا تمشک طلایی هم میگرفت ولی معلوم نیست چرا نگرفته. حالا ولش میکنین لطفآ ؟!
اکثر مردم چیزی رو میخوان که راحت الحلقوم باشه. یعنی طرف ببینه و بعدش دیگه بره غذاشو بخوره و بخوابه.
Prison Break و Heroes از این نظر به شدت از Lost (که هر اپیزودش ده ها صفحه بحث میطلبه) جلوتر هستن و از نظر داشتن معما و چالش و ... خیلی از Lost عقب هستن.
در مورد جوایز هم همه چیز گویا هست و طبق گفته IMDb به این ترتیبه :
Lost تا حالا 47 تا جایزه و 143 تا نامزدی داشته.
Heroes تا حالا 22 تا جایزه و 48 تا نامزدی داشته.
Prison Break هم که کلآ 5 تا جایزه و 21 ای نامزدی داشته که اون جایزه محبوب شما یعنی People Choise`s Awards رو هم سال 2006 گرفته یعنی اوائل پخش سریال.
پس لطفآ بی خیال مقایسه اینها بشین چون هرکسی که دو سه تا سیزن از هرکدوم رو دیده باشه میتونه همه چیز رو تشخیص بده.

آقا اينا جريان خالكوبي روي دست جكُ تخل كردنا . هموني كه اون دختره توي جزيره فوكت رو دستش مينويسه . نمي دونم تو يه قسمتش اون زنه قاضيه كه قرار بود ژوليتُ مجازات كنه . خالكوبي روي دست جك خوند كه اگه اشتباه نكنم اين بود : "او در بين ماست ولي از ما نيست" . كه جك بش ميگه . اينجوري نوشته شده ولي اين معني رو نميده . يادتون اومد ؟؟
مشکلش چیه امیر ؟! :دی

من مقایسه نکردم.
در ضمن همه قسمت ها رو دیدم.

در مورد راحت الحلقوم مثال خوبی زدی.. اکثر مردم همین کار رو میکنن! اکثر مردم چی رو نگاه میکنن؟

در مورد چالش و معما خوب بستگی داره کی فیلم رو نگاه کنه..
بعضی وقت ها یه سوال ریاضی برای یه نابغه مثل اون راحت الحلقومه که مثال زدی ولی برای "اکثر" مردم یه معمای خیلی پیچیده..

جوایز مهم نیست!
تعداد بیننده ها هم مهم نیست..
یعنی برای اکثریت هست!

گالیله وقتی گفت زمین گرد ِ خواستن اعدامش کنن!
اکثریت نظرشون یه چیزه دیگه بود!

در ضمن من لاست رو دوست دارم!

رهبر
یعنی جزیره جک رو بعنوان رهبر اون مردم انتخاب کرده بود تا نحجاتشون بده(همه کار کرد:biggrin1:الا اینکه اونا رو نجات بده)-
الانم که جای جک و جان لاک تو این سیزن عوض میشه- و جک خود مختاره ولی جان لاک مرد علم میشه و مردم رو نجات میده(اینطور خوندم):biggrin1:

من مقایسه نکردم.
در ضمن همه قسمت ها رو دیدم.

در مورد راحت الحلقوم مثال خوبی زدی.. اکثر مردم همین کار رو میکنن! اکثر مردم چی رو نگاه میکنن؟

در مورد چالش و معما خوب بستگی داره کی فیلم رو نگاه کنه..
بعضی وقت ها یه سوال ریاضی برای یه نابغه مثل اون راحت الحلقومه که مثال زدی ولی برای "اکثر" مردم یه معمای خیلی پیچیده..

جوایز مهم نیست!
تعداد بیننده ها هم مهم نیست..
یعنی برای اکثریت هست!

در ضمن من لاست رو دوست دارم!
:biggrin1:
اقا اول هدفتو تعیین کن بد بیا پست بده
ما خیلی معما کم داریم برای حلش این پست های نامفهومم بهش اضافه میکنی؟:biggrin1:
راستی گالیله اسمته یا فامیلت؟;)
(ناراحت نشیا دوست من);)

سلام آقایون...
والا من خودم هنوز به فوز عظیم سریال هندی لاست دست پیدا نکردم ولی یه جایی دیدم توی سیزن 3 یا 2 یه جایی هست که یه عالمه عدد داره(احتمال زیاد سیزن سوم بود!اعداد سحرآمیز)بعد گویا این اعداد سحر آمیز(که خوب توی همه جا استفاده میشن!)توی سیزن دوم هم استفاده شده!مثلا توی دقیقه ی چهار و ... یه سری اتفاق میفته(تو دقیقه ی چهار فک کنم پاسخ پازل سیزن قبل رو پیدا میکنن!)
این حرفی که من زدم درسته؟
اگه درسته اون اعداد کدومان؟
و در ضمن اگه میشه بگین توی همون دقایق توی سیزن قبلی چی میشه!
ببخشید که سرچ نکردم!دایل آپ ـه دیگه! :blushing:
و در ضمن اگه از روی باد معده حرف زدم ببخشید!بذارید رو حساب ندونم کاری!
خدایش یک سوالی کردی بابام هم نمیتونه جوابش رو بده:biggrin1:
سوالات واقعا خیلی نامفهوم هستند
مثل معما های سریال لاست واقعا پیچیدن:biggrin1::biggrin1:

اگر شد یک بار درست درمون باز نویسی کن در یک پست جدید تا جوابت رو کامل بدم
(قسمت و سیزن مبربوط رو حتما ذکر کن):smile:

آون اعداد به احتمال زیاد اینا بود-
4 8 15 16 23 42
اعداد صحیح است

اقا تو گوگل میگشتم یک سایت با همین نام پیدا شد
http://www.4815162342.com/

واقعا ملت روی چه چیز هایی فکر میکنندا

الان فصل(سیزن)5 در حال پخشه و تا قسمت(اپیزود) 11 پخش شده-
و 4روز دیگه قسمت جدیدم پخش میشه:biggrin1:

یکمی بر عکس عمل کردی همش 180 درجه جای ما با خودت رو عوض کردی
شما اکثریتی ما گالیله ایما:biggrin1::biggrin1::biggrin1:

جای اینجور بحث ها اینجا نیست-برو توی تاپیک خودش با طرفداران زیادش (یکیش خود من:love:)بشینید دور هم بحث کنید
(من که نمیام):biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or