rod
کاربر سایت
خسته نباشی!! اومده 3 روزه! زیرنویسش بالا گزاشتن دیگه...
لینک 150 mb اگه داری بزاری ممنون میشم:blushing:
خسته نباشی!! اومده 3 روزه! زیرنویسش بالا گزاشتن دیگه...
RSلینک 150 mb اگه داری بزاری ممنون میشم:blushing:
پس سعی کن سیزن بعدی رو نبینی احسان
پ.ن:من که میدونم 4 چشمی میبینش![]()
جین مرد ؟ :confused:اگه سعید بن را کشت پس بنی که تو اینده هستش باید بمیره نه ؟ :confusedاوایل این قسمت طوری شروع شد که انگار همه ی این اتفاقات افتاده بود اما اخرش ...
آریا باید مثل همه از جمله خودم بیخیال شیم چون الکی مغز خودمون رو خسته میکنیم. سریال شده در پیتی. اصلا هماهنگی نداره. الان دیگه فقط دارم نگاه میکنم که ببینم آخرش چی میشه.(یعنی اصلا دیگه به دیگر جنبه هاش توجه نمی کنم)راستی یه چیز دیگه :جین برا چی بمیره ؟! فقط یه ضربه خفیف بهش خورد و بیهوش شد
بن هم 100% نمیمیره ! حتمآ جک یا یکی دیگه نجاتش میدن و زنده میمونه چون دستکاری کردن توی زمان گذشته غیرممکنه. یعنی اگه بن در کودکی بمیره , اون بنی که بعدها میبینیم نباید وجود داشته باشه ولی وجود داره ! پس نمیمیره
بن چطوری یادش نمونده که 3 سال با جولیت و سایر و جین همسایه بوده ؟! یا چطوری سعید رو در آینده نمیشناسه با اینکه نجاتش داده ؟!
بعد لینکه MU رو امتحان کردم. اون هم همین طور!!!!
دیگه نمی تونم چی بگم.عزيز من شما براي دانلود كردن همچين حجمي با RS و MU بايد اكانتشو داشته باشينامین جان.
پدرم در اومد! من اومدم این لینک های 150mbی رو دانلود کنم که....
اول ماله RS رو امتحان کردم. البته در اصل 98mb بود. تا 86mb دانلود کرد ولی بعد یهو موند وسط کار.بعد لینکه MU رو امتحان کردم. اون هم همین طور!!!!
دیگه نمی تونم چی بگم.
از FF3 استفاده می کنم و با دانلودر خود browser هم دانلود کردم. اگه راهی هست بگو....
بن چطوری یادش نمونده که 3 سال با جولیت و سایر و جین همسایه بوده ؟! یا چطوری سعید رو در آینده نمیشناسه با اینکه نجاتش داده ؟!