همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
جین مرد ؟ :confused:اگه سعید بن را کشت پس بنی که تو اینده هستش باید بمیره نه ؟ :confused:( اوایل این قسمت طوری شروع شد که انگار همه ی این اتفاقات افتاده بود اما اخرش ...

جین مرد ؟ :confused:اگه سعید بن را کشت پس بنی که تو اینده هستش باید بمیره نه ؟ :confused:( اوایل این قسمت طوری شروع شد که انگار همه ی این اتفاقات افتاده بود اما اخرش ...
جین برا چی بمیره ؟! فقط یه ضربه خفیف بهش خورد و بیهوش شد :دی
بن هم 100% نمیمیره ! حتمآ جک یا یکی دیگه نجاتش میدن و زنده میمونه چون دستکاری کردن توی زمان گذشته غیرممکنه. یعنی اگه بن در کودکی بمیره , اون بنی که بعدها میبینیم نباید وجود داشته باشه ولی وجود داره ! پس نمیمیره :دی
راستی یه چیز دیگه :
بن چطوری یادش نمونده که 3 سال با جولیت و سایر و جین همسایه بوده ؟! یا چطوری سعید رو در آینده نمیشناسه با اینکه نجاتش داده ؟!

جین برا چی بمیره ؟! فقط یه ضربه خفیف بهش خورد و بیهوش شد :دی
بن هم 100% نمیمیره ! حتمآ جک یا یکی دیگه نجاتش میدن و زنده میمونه چون دستکاری کردن توی زمان گذشته غیرممکنه. یعنی اگه بن در کودکی بمیره , اون بنی که بعدها میبینیم نباید وجود داشته باشه ولی وجود داره ! پس نمیمیره :دی
راستی یه چیز دیگه :
بن چطوری یادش نمونده که 3 سال با جولیت و سایر و جین همسایه بوده ؟! یا چطوری سعید رو در آینده نمیشناسه با اینکه نجاتش داده ؟!
آریا باید مثل همه از جمله خودم بیخیال شیم چون الکی مغز خودمون رو خسته میکنیم. سریال شده در پیتی. اصلا هماهنگی نداره. الان دیگه فقط دارم نگاه میکنم که ببینم آخرش چی میشه.(یعنی اصلا دیگه به دیگر جنبه هاش توجه نمی کنم)

بن یادش نمیاد چون اگه یادتون باشه دزموند هم اون قسمتی که در گذشته براش اتفاق افتاده رو تو خواب میبینه و همینجوری یادش نمیاد
کلا یه موضوعی رو انتخاب کردن که هر کاری بخان میتونن بکنن چون میدونن ما چیزی سرمون نمیشه از این زمان بازیا:biggrin1:
اینجاشو اگه میخاین نخونین چون فکر میکنم حدسم درسته
بن نمرده یعنی داره میمیره بعد کیت احمق میاد نجاتش میده

کیت چرا میاد نجاتش میده؟:دی اخه اون چیکارست این وسط!! یا جین بهوش میاد یا کسی از همون دارما میاد رد میشه میبیننش و بقیش تو عکس بالایی که گزاشتم:دی

امین جان.
پدرم در اومد! من اومدم این لینک های 150mbی رو دانلود کنم که....
اول ماله RS رو امتحان کردم. البته در اصل 98mb بود. تا 86mb دانلود کرد ولی بعد یهو موند وسط کار.:(( بعد لینکه MU رو امتحان کردم. اون هم همین طور!!!!:( دیگه نمی تونم چی بگم.
از FF3 استفاده می کنم و با دانلودر خود browser هم دانلود کردم. اگه راهی هست بگو....

امین جان.
پدرم در اومد! من اومدم این لینک های 150mbی رو دانلود کنم که....
اول ماله RS رو امتحان کردم. البته در اصل 98mb بود. تا 86mb دانلود کرد ولی بعد یهو موند وسط کار.:(( بعد لینکه MU رو امتحان کردم. اون هم همین طور!!!!:( دیگه نمی تونم چی بگم.
از FF3 استفاده می کنم و با دانلودر خود browser هم دانلود کردم. اگه راهی هست بگو....
عزيز من شما براي دانلود كردن همچين حجمي با RS و MU بايد اكانتشو داشته باشين
زياد زحمت براي دانلود كردن اونم بدون اكانت نكشين !

تازه الان اپيزود10 رو ديدم.
ٌ
واو
چه خر تو خري شده! به نظر من ديگه لوس شده. كلا از بعد از سيزن3 يه جوري شده سريال. به نظر من نقطه ي اوجش همون سيزن3 بود. الان ديگه يه كاري كردن كه اصلا هيچي معلوم نيست. در ضمن اصلا معلوم نيست واسه جان و بن(در زمان حال البته) چه اتفاقاتي افتاده. الان هم من نفهميدم چرا جين به Sawyer گزارش كرد كه سعيد اونجاس! جين كه با سعيد رفيق بود كه. ساوير هم كه اصلا معلوم نيست چي كار مي كنه. كلا ديگه مثل سابق جذاب نيست.

بعد يه سوال ديگه:
ٌ
سر كلير و اينا چه بلايي اومد؟ پس كي اين سوالا جواب داده ميشن؟ كسي مي دونه كه توي همين سيزن ـه يا بعدي؟

آخرین ویرایش:

چون هنوز اتفاق نیفتاده بوده :دی
بن مثلا توی سال 2004 جولیت و سایر و اینارو دیده. تا اون زمان (تا سال 2004) هیچ تغییری توی گذشته درست نشده بوده
بعد مثلا توی سال 2007، اینا میرن توی گذشته و بن رو میبینن

حالا اگه دوباره برگردن به زمان حال، این سری دیگه بن باید سایر و جولیت و اینارو بشناسه و یادش باشه که 3 سال باهاشون زندگی کرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or