همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
خودت داری میگی سیزن 4 ش خوب نبود و گند زدن این میشه تو اوج بودن یا نبودن؟!
اینو بعدش گفتم :) اون موقع که تو حرفتو زدی من چنین حرفی نزده بودم :دی

هنوز معلوم نیست که موضوع لاست تخیلی باشه.قضیه اون بلک اسموک هم هنوز مشخص نشده که بخوایم درباره منطقی بودن یا نبودنش نظر بدیم.اصلا هنوز ماهیتش مجهوله!
اتفاقا کاملا معلومه ، حتما باید بیان بگن ایها ناس ما داریم سریال تخیلی میسازیم که معلوم بشه ؟
دود سیاه هیچ توجیه منطقی یی نمیتونه داشته باشه ، فقط همون تیریپه نانو بودنش بود که اونم توسط نویسنده ها رد شد.
تازه دود یک مثاله ،
اینکه کسی که از جزیره بره نمیتونه خودکشی کنه !، اینکه دزموند میتونست آینده رو ببینه ، این قدرت های مسخره ی اون پسره مایکل ، اون مسخره بازی های جان لاک با اون گـِله سرشور :دی ، روح بازی های این پسر جدیده ! ، قضیه ی اعداد 4-8-. . . . ، و . . .

من یه حدسی درباره تو میزنم وحید اینکه لاست زده شدی و البته اینو که میدونستم
نوچ ، بشدت تکذیب میشه ! این چیزا منو از اول آزار میدادن و دلیل اینکه صدام در نمیومد این بود که دنبال توجیه منطقی بودم. الان این بحثا رو میکنم ولی جدا لاست رو دوست دارم و از دیدنش خیلی لذت میبرم . ولی از اون لاسته آرمانیه من خیلی دور شده ...
مثلا اون دود سیاه رو اینجوری برای خودم فکر میکردم ، که درخت ها بمب گذاری شدن و در مواقع خطر به ترتیب منفجر میشن ، و یک دود سیاه تو هوا پراکنده میشه که اثر انفجار ها میتونه باشه ، و مثلا طناب هایی که از تو زمین در میان افراد رو داخل چاله ها میکشن و مجموعه ی همه ی اینا، ما رو گول میزنه تا فکر کنیم دود سیاه یک هیولاس.
یا وقتی مایکل نتونست خودکشی کنه گفتم خوب اتفاقی بود ، بعد طرف خودش شلیک کرد ، و سلاح گیر کرد ، گفتم خوب کلته دیگه گیر میکنه، باز دوباره اون مرتیکه keamy طرفش شلیک کرد باز کلتش گیر کرد . دیگه اتفاقی تا چه حد ؟
عدد ها رو فکر میکردم خیالات ذهنیه هارلیه ، تیریپ Beautiful Mind و اینا ، همه جا الکی اون عدد ها رو میبینه در صورتی که واقعی نیستن ، که بعد دیدم نه واقعا همه جا هستن و فقط هارلی نیست که این عددا رو میبینه.
و . . .

نویسنده هر شانسی برای توجیه منطقی داشتن رو خیلی راحت دور ریختن .

و اما
عمرا ! مگه میشه سریال به این باحالیو پیچیدگی رو رو هوا نوشته باشن!!
آره میشه . و یکی از عوامل موثر توی پیچیدگیش هم همین رو هوا بودنشه . دیگه روی هوا بودن تا چه حد که برای پایانه سیزن 4 سه تا پایان در نظر گرفته بودن که هرکدوم لو رفت اون یک رو بذارن !!!!!!!!
یعنی از اونجایی که آخر سیزن 3 اون تابوت رو میبینیم ، تا آخر سیزن 4 خود نویسنده ها هم مطمئن نبودن کی توی تابوته !!
دیگه این موضوعات رو همه میدونن که چمیدونم جک قرار بوده بمیره ، کیت قرار بوده رهبر باشه ، بنجامین بازیگر مهمان بوده ، بعد از بازیش خوششون اومده کل همه چی رو بهم زدن تا برا این نقش بتراشن ، ساویر قرار بوده فلان باشه و . . .
فقط فکر کنید بازیگر هنری گیل خوب بازی نمیکرد . الان بنجامینی در کار نبود و چقدر لاست با اینی که الان هست تفاوت داشت.
یا فکر کنید بازیگر نقش مستر اکو ساحل زده نمیشد . پس دود سیاه هم نمیکشتش و باز هم الان لاست کلی با اینی که هست فرق داشت.
یا مثلا دود سیاه رو توی pilot های سریال ببینید . اونجا که سایه ش روی کابین خلبان میفته . کاملا مشخصه که اون موقع اصلا چیزی به نام دود سیاه توی ذهن نویسنده ها نبوده و اون سایه ، سایه ی یک جونور بود .

یا . . .

آخرین ویرایش:
من نمی دونم شما چرا انقدر دنبال توجیه منطقی می گردین تو این فیلم.من از اولم همینطور که سیزنا جلو می رفت احساس می کردم که تخیل فیلم به مراتب داره بیشتر می شه و از اینکه یه سری اتفاقات توجیه ناپذیر در سیزن 4 افتاد تعجب نکردم و همونطورم که گفتم برام قابل هضم بود(که البته این سیزن آخر هم به خاطر کم بودن اپیزود به یه سیزن سوال ساز تبدیل شد) از اولم حدس می زدم که سریال با این اتفاقاتی که تو جزیره میفته نمی تونه واقعگراییشو تا آخر حفظ کنه برای همین زده نشدم و البته نکته منفی هم نمی دونم چون اصولا لاست نمی تونه یک سریال واقعگرا باشه و واقعگرایی هم دلیل بر برتری نیست.اما قبول دارم که در سیزن 4 کمبود احساس می شد که باعث فشردگی و سنگین شدن بیش از حد شده. که اونم به خاطر اعتصاب بود.کلا از ابتدا نگاه می کنم به سریال هیچ جوره نمی تونم یه فیلم واقعگرا ببینمش.بعدم بذارین سریال تموم شه بعد بگین رو هوا بود.
مث.لا اون دود سیاه رو اینجوری برای خودم فکر میکردم ، که درخت ها بمب گذاری شدن و در مواقع خطر به ترتیب منفجر میشن ، و یک دود سیاه تو هوا پراکنده میشه که اثر انفجار ها میتونه باشه ، و مثلا طناب هایی که از تو زمین در میان افراد رو داخل چاله ها میکشن و مجموعه ی همه ی اینا، ما رو گول میزنه تا فکر کنیم دود سیاه یک هیولاس.
:eek:
تلقین هم خوب چیزیه;)
دیگه این موضوعات رو همه میدونن که چمیدونم جک قرار بوده بمیره ، کیت قرار بوده رهبر باشه ، بنجامین بازیگر مهمان بوده ، بعد از بازیش خوششون اومده کل همه چی رو بهم زدن تا برا این نقش بتراشن ، ساویر قرار بوده فلان باشه و . . .
فقط فکر کنید بازیگر هنری گیل خوب بازی نمیکرد . الان بنجامینی در کار نبود و چقدر لاست با اینی که الان هست تفاوت داشت.
یا فکر کنید بازیگر نقش مستر اکو ساحل زده نمیشد . پس دود سیاه هم نمیکشتش و باز هم الان لاست کلی با اینی که هست فرق داشت.
یا مثلا دود سیاه رو توی pilot های سریال ببینید . اونجا که سایه ش روی کابین خلبان میفته . کاملا مشخصه که اون موقع اصلا چیزی به نام دود سیاه توی ذهن نویسنده ها نبوده و اون سایه ، سایه ی یک جونور بود .
اینا که عیب نیست.خیلی ایده ها به مرور شکل می گیرن و تکمیل می شن.

آخرین ویرایش:
به نظر من لاست برای اتفاقایی که افتاده باشه دلایل فلسفی داشته باشه چون اگه شخصیت لاک رو در سیزن های اول دقت میکردین یک فرد فلسفی و logical به نظر میرسید و تقریبا فکر میکردید که لاک یه چیزی بیشتر در مورد جزیره میدونه
در ضمن ما نباید زود قضاوت کنیم چون خیلی از معما ها و نشونه هایی رو میبینیم تو قسمت های مختلف ولی رابطه شونو درک نمیکنیم مثلا هیچ متوجه شدید وقتی انا لوسیا تو خاطراتش وارد پارکینگ اداره پلیس که میشه و تصویر رو از بالا که نشون میده شماره ماشین های پارک شده 15 16 23 42 ؟؟؟ ولی هیچ رابطه ای پیدا نمیکنید که خوب حالا که چی ؟؟
اصلا به نظر من زیاد لاست رو با دقت نگاه نکنید چون تعداد سوالاتون بیشتر میشه;)
یا رابطه ی بابای جک با افرادی که سوار هواپیما میشن رو نمیتونید تصور کنید که چه طور میشه دنیا اینقدر کوچیک باشه که اکثر شخصیتها رو بابای جک دیده( البته در مورد بابای جک کلا مبحث جدایی داره که باشه برای بعد)

-------------------------------------
شاید قبلا توی همین تاپیک اعلام شده باشه اما با وجود حجیم بودن صفحات دیگه نمیتونستم از اول نگاه بندازم. دقت کردین که شرکت هوایی توی سریال خودش یه سایت داره ؟؟؟ خب حالا اینو بگیم از رو واقعیت بود. اما جلوی پرواز شماره 815 نوشته ALERT . برام خیلی جالب بود.

http://www.oceanic-air.com/trackresults.htm

اینم ببینین. البته شایدم هم فیک باشه.

http://www.oceanic-air.com/home.htm
شماره های تعداد سرنشینان. 4 8 15 16 23 42

سلام
وحید نگفتی اگه تخیلی نمیشد چطور میخواستن این همه اتفاقات جزیره رو توجیح کنن؟!
به نظر من اگه تخیلی نمیشد و همه چیز عادی و به قولی علمی پیش میرفت یه سریال میشد مثل خیلی از فیلم های هالییودی که می افتن تو یه جزیره و بعد مدتی نجات پیدا میکردن اون وقت دیگه این همه محبوبیت واسه لاست بوجود نمیومد...!

اره سیزن 4 میشه 4 دی وی دی
---------------
بچه ها این عکسو ببینید نظرتون چیه؟
اون یکی که مشکوکه متعلق به سکانسی می باشد که دزموند در حال فرار از دریچه می باشد.یاروی توی عکس پنی نیست.
who the hell is she?
http://home.blarg.net/~wayule/graphics/lost_desmondphoto.jpg

آخرین ویرایش:
اره سیزن 4 میشه 4 دی وی دی
---------------
بچه ها این عکسو ببینید نظرتون چیه؟
اون یکی که مشکوکه متعلق به سکانسی می باشد که دزموند در حال فرار از دریچه می باشد.یاروی توی عکس پنی نیست.
who the hell is she?
http://home.blarg.net/~wayule/graphics/lost_desmondphoto.jpg
What The Hell Is That !! ?? :دی
این یعنی چی !
Fake نیست ! ؟

----------------------------
پست ایشون اگر مشکل داشت شما هم نباید دوباره نقل قول میکردید.
کورش

Last edited by a moderator:
اینا که عیب نیست.خیلی ایده ها به مرور شکل می گیرن و تکمیل می شن.
نمیدونم اردلان (؟!) جان ، شاید شما اسمش رو بذاری تکمیل ایده ها ، منم اسمه این کاره شما رو میذارم ماسمالیه گندکاریه عوامله لاست با عرض معذرت .
اینکه از بازیگر خوشت بیاد بخوای براش نقش طراحی کنی دقیقا مثله اون باباییه که "دَر" میخره ، میره میگه آقا برای این "دَر" ـم خونه بساز . حالا دیگه چه برسه که این قضیه نه قبل از شروع فیلم، بلکه وسط سیزن ها باشه.

وحید نگفتی اگه تخیلی نمیشد چطور میخواستن این همه اتفاقات جزیره رو توجیح کنن؟!
امین یوطوری میگی انگار مثلا من نشستم برای اینا حوادثه مضخرف طراحی کردم ، بعد حالا اینا مونده باشن توی منطقی توجیه کردنه این وقایع ! یا مثلا من مجبورشون کردم وقتی ازشون میپرسن اون دوده تیریپه نانو تکنولوژیه ، بگن نه .

به نظر من اگه تخیلی نمیشد و همه چیز عادی و به قولی علمی پیش میرفت یه سریال میشد مثل خیلی از فیلم های هالییودی که می افتن تو یه جزیره و بعد مدتی نجات پیدا میکردن اون وقت دیگه این همه محبوبیت واسه لاست بوجود نمیومد...!
اولا نه خوب تا سیزن 2 و 3 که تقریبا همه چیز منطقی پیش میرفت هم لاست همینقدر طرفدار داشت ، و حتی بیشتر .
ثانیا کی گفته این فیلما که یکی میفته تو جزیره ونجات پیدا میکنه طرفدار نداره و محبوب نیست ؟ Cast Away رو دیدی مثلا ؟

و اماااا
مطمئن باش نویسنده های سریال بیشتر از هر کس دیگه ای از تعداد بیننده و توقعات بالای سریال آگاهن
بد نیست به تعداد بیننده های سیزن های لاست یه نگاهی بندازیم :
سیزن 1 ، 16.1 میلیون نفر
سیزن 2 ، 15.5 میلیون نفر
سیزن 3 ، 14.6 میلیون نفر
سیزن 4 ، 13.4 میلیون نفر
و اسمه از دست دادنه 2.7 میلیون بیننده ، پسرفته . البته شاید شما اسمشو بذاری شکلگیری و تکمیل بیننده ها :) :دی

یک آمار دیگه هم بد نیست بدونید . همون سیزن 4 که **ـمی تخیلی ترین سیزن لاست بود ،
the fourth season premiere of Lost saw an increase from the previous episode to 16.1 million viewers, though by the eighth episode, viewers had decreased to a series low of 11.461 million.

شاید شما اسمش رو بذاری تکمیل ایده ها ، منم اسمه این کاره شما رو میذارم ماسمالیه گندکاریه عوامله لاست با عرض معذرت .
این تنها فیلمی نیست که براش یه سری تغییر پیش اومده..چندتا فیلم دیگم هست که وسط ساخت ایده ها تغییر کرده و در نهایت باعث بهتر شدن کیفیت ساختاریه فیلم شده.البته منم اطلاعی ندارم که آیا واقعا نویسنده ها از اول, پایان سریالو در نظر گرفتن یا نه ولی اینکه بعضی چیزا اون وسط تغییر کرده رو نکته منفی نمی دونم.یعنی به معنای رو هوا بودن سریال نیست.
بد نیست به تعداد بیننده های سیزن های لاست یه نگاهی بندازیم :
سیزن 1 ، 16.1 میلیون نفر
سیزن 2 ، 15.5 میلیون نفر
سیزن 3 ، 14.6 میلیون نفر
سیزن 4 ، 13.4 میلیون نفر
البته به اینم توجه داشته باش که نسبت به خیلی سریالای دیگه ای که همزمان پخش شدن تعداد بیننده هاش بیشتر بود و البته آماری هم که گذاشتی من متن کاملشو می ذارم که نکاتی نوشته که نشون دهنده ی محبوبیت بالای سریاله: (سیزن 4 هم که 13تا اپیزود بیشتر نبود حالا از 8 به بعد کم شد. و البته اینو قبول دارم که درسته لاست در حال حاضر بین اکثر top 100 ها و حتی top 10 ها دیده می شه ولی تا وقتی تموم نشه نمی شه نظر قطعی دربارش داد گرچه که گفتم به پایانش امید دارم.)
For its first season, Lost averaged 16 million viewers, ranking 14th in viewership among prime-time shows, and 15th among the eighteen to forty-nine year old demographic. Its second season fared equally well: again, Lost ranked 14th in viewership, with an average of 15.5 million viewers. However, it improved its rating with eighteen to forty-nine year olds, ranking 8th. The second season premiere was even more viewed than the first, pulling in over 23 million viewers and setting a series record. The third season premiere brought in 18.8 million viewers. The seventh episode of the series, back from a three-month hiatus, saw a drop to 14.5 million. Over the course of the spring season, ratings would plunge to as low as 11 million viewers before recovering to near 14 million for the season finale. The ratings drop was partially explained when Nielsen released DVR ratings, showing Lost as the most recorded series on television. However, despite overall ratings losses, Lost still won its hour in the crucial 18–49 demographic and put out the highest 18–49 numbers in the 10pm time slot ahead of any show on any network that season. The fourth season premiere of Lost saw an increase from the previous episode to 16.1 million viewers, though by the eighth episode, viewers had decreased to a series low of 11.461 million. A survey of twenty countries by Informa Telecoms and Media in 2006 concluded that Lost was the second most popular TV show in those countries, after CSI:Miami
Cast Away
البته همونطور که امین گفت یه سری فیلم چرت هم با سوژه نزدیک هست ولی Cast Away استثنا بود(گرچه که اینم چیز خاصی غیر بازیه تام هنکس نداشت.)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or