این طور که در مصاحبه هاشون گفتن 5 و 6 در کارهست...من تازه به این تاپیک سر میزنم چون نمی خواستم قبل از تموم شدن سریال بیام.
حالا یه سوال: اونطور که از پایان سریال بوش میاد اپیزود 5 در کار هست یا نه؟ ؟ آخه داشتیم باهاش زندگی میکردیم![]()
این طور که در مصاحبه هاشون گفتن 5 و 6 در کارهست...من تازه به این تاپیک سر میزنم چون نمی خواستم قبل از تموم شدن سریال بیام.
حالا یه سوال: اونطور که از پایان سریال بوش میاد اپیزود 5 در کار هست یا نه؟ ؟ آخه داشتیم باهاش زندگی میکردیم![]()
کلا اینجور که بقیه بچه ها می گفتن قراره تا سال 2010 این سریال ادامه داشته باشه که فکر کنم 7سیزن 7 هم در کار باشه !این طور که در مصاحبه هاشون گفتن 5 و 6 در کارهست...
تایید شدش همون 5و6 هست ولی امیدوارم بازم ادامه داشته باشهکلا اینجور که بقیه بچه ها می گفتن قراره تا سال 2010 این سریال ادامه داشته باشه که فکر کنم 7سیزن 7 هم در کار باشه !

بالاخره یکی اینجا ما رو دریافت !ترجمش در مجموع خوبه ولی بعضی جاهام سوتی های واقعا احمقانه ای داده.
واقعا کارشون عالی بود .امیدنداشته باش ! هرچی آب ببندن توش به گند کشیده میشه ، و اگه اینم بخوان بیشتر از اینی که هست کش بدن مطمئن باش روزی میرسه که حالت از هرچی مربوط به لاسته بهم بخوره !تایید شدش همون 5و6 هست ولی امیدوارم بازم ادامه داشته باشه
امیدنداشته باش ! هرچی آب ببندن توش به گند کشیده میشه ، و اگه اینم بخوان بیشتر از اینی که هست کش بدن مطمئن باش روزی میرسه که حالت از هرچی مربوط به لاسته بهم بخوره !
هرچیزی توی اوج تموم شه هم برای خودش بهتره هم برای طرفداراش (البته اگه بشه وضعیت کنونی ِ لاست رو "اوج" نامید . . . )
میشه بگی چرا الان تو "اوج" نیست؟یا ممکنه نباشه؟! اینکه به نظرت خز شده؟(تحلیل های قشنگ قشنگ؟:biggrin1
![]()
کاملا موافقمامین من نظر وحید رو نمیدونم ولی به نظر خودم سیزنهای 2 و 3 (البته به جز اپیزودهای اول سیزن 3) و همین طور چند اپیزود آخر سیزن 1 اوج این سریال بودن. یه حس خیلی جالبی اون موقع توی سریال بود که توی سیزن 4 کمرنگ شده بود. حداقلش این بود که برای هرچیزی یه دلیلی میتونست وجود داشته باشه ولی توی سیزن 4 اومدن کار رو خراب کردن و سریال کاملآ تخیلی شد و دیگه بدون دلیل میشه هر کاری توش کرد. مثل همون دود سیاه که حالا میتونن هرکاری میخوان باهاش بکنن و نگران دلیل نباشن.
از طرف دیگه رابطه ای که با شخصیتها داشتم توی سیزن 4 خیلی کمتر شد. من یکی که نمیتونستم به اندازه سیزنهای قبلی باهاشون احساس نزدیکی کنم !
از همه مهمتر شخصیتی مثل جان لاک که خیلی دوستش داشتم , هرچی جلوتر رفتیم از اون حالت مرموز و جالب خارج شد و شبیه یه پیرمرد غرغروی نصیحت کن شد !
خلاصه دوست دارم توی سیزن 5 یه کم بیشتر به جزیره برسن و انقدر داستان فرعی درست نکنن که آدم الکی گیج بشه. (درسته که کل جذابیت LOST به همین گیج شدن هست ولی دیگه داره بیش از حد میشه)

من این حرفو نزدم آقا خوشگلهمیشه بگی چرا الان تو "اوج" نیست؟
همونطور که فرمودی یه چیزه شخصیه ، ولی من بشدت با این جمله ت مخالفم.لاست از معدود سریالاییه که کیفیتش تو همه سیزناش در یه سطح بوده ولی با فرمول متفاوت.
مطمئن باش نویسنده های سریال بیشتر از هر کس دیگه ای از تعداد بیننده و توقعات بالای سریال آگاهن و من شخصا تا حد زیادی به ادامه این سریال امید دارم و فکر می کنم این قضیه ی اعتصاب فیلمنامه نویسان هم تا حد زیادی زمان در اختیارشون گذاشته تا ساختار فیلمو محکم نگه دارن.در مورد سیزن 4 هم من هیچ مشکلی باهاش نداشتم.اسطوره شناسیه لاست جزو تخیلات اغراق شده اییه که برام کاملا قابل هضم بوده.همونطور که فرمودی یه چیزه شخصیه ، ولی من بشدت با این جمله ت مخالفم.
به نظر من لاست از سیزن اول شروع به اوج گرفتن کرد، تا اواخر سیزن 2 ، و کل سیزن 3 که واقعا به نظره من از هرلحاظ اوج سریال بود.
سیزن 4 بشدت به نظرم گند زدن به همه چیز ، من اصلا دوست نداشتم همه چیز اینقدر تخیلی بشه ، تا جایی که الان اگه مثلا الان boon خدابیامرز رو دوباره نشون بدن زنده س، هیچ کس تعجب نمیکنه
من انتظار داشتم مثل قضیه ی نیروی مغناطیسی جزیره ، برای همه چیز یک دلیل منطقی و قابل توجیه داشته باشن ، حتی اون دود . ولی سیزن 4 که اومد فهمیدم دیگه نباید منتظر دلیل منطقی برای چیزی باشم و نویسنده ها هرکاری دلشون بخواد میکنن !
و اگر بخوان بیشتر ادامه ش بدن ، دارن نشون میدن که برای هیچ چیز برنامه ندارن و مثله این بچه ها که مشقه فرداشون رو شب میشینن مینویسن ، همه ی سیزن ها روی هوا ساخته میشن.
خودت داری میگی سیزن 4 ش خوب نبود و گند زدن این میشه تو اوج بودن یا نبودن؟!من این حرفو نزدم آقا خوشگله :biggrin1:
تا سیزن 3 همه چیز عادی پیشرفت رفت ولی تو سیزن 4 به نظرت باید جزیره رو چطور واقعی نشون میدادن که این همه اتفاقات جزیره توجیح بشه؟!حتی اون دود . ولی سیزن 4 که اومد فهمیدم دیگه نباید منتظر دلیل منطقی برای چیزی باشم و نویسنده ها هرکاری دلشون بخواد میکنن !
سلاممن انتظار داشتم مثل قضیه ی نیروی مغناطیسی جزیره ، برای همه چیز یک دلیل منطقی و قابل توجیه داشته باشن ، حتی اون دود . ولی سیزن 4 که اومد فهمیدم دیگه نباید منتظر دلیل منطقی برای چیزی باشم و نویسنده ها هرکاری دلشون بخواد میکنن !