همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
من تازه به این تاپیک سر میزنم چون نمی خواستم قبل از تموم شدن سریال بیام.

حالا یه سوال: اونطور که از پایان سریال بوش میاد اپیزود 5 در کار هست یا نه؟ ؟ آخه داشتیم باهاش زندگی میکردیم :((
این طور که در مصاحبه هاشون گفتن 5 و 6 در کارهست...

ترجمش در مجموع خوبه ولی بعضی جاهام سوتی های واقعا احمقانه ای داده.
بالاخره یکی اینجا ما رو دریافت ! :دی
من کلا با زیرنویس انگلیسی میبینم همه چی رو ، ولی بعضی جاها که جمله های جالب میدن میزنم زیرنویس فارسی ببینم زیرنویس فارسیه در چه سطحیه ،چی نوشته طرف . خیلی وسواس دارم روی زیرنویس ، و کلا تا حالا یک زیرنویس فارسی بدون نقص دیدم ، اونم زیرنویس فارسی سریال 24 بود که ماله گروهه R&S یا یه همچین چیزی بود ! :دی
واقعا عالی ترجمه شده بود و من اگه یه جا معنیه کلمه ای رو نمیفهمیدم ،بجای Babylon میزدم زیرنویس فارسیش رو نگاه میکردم ، و این کاملا برام قابل استناد بود . حتی جملاتی که حالت ضرب المثل داشتن و معناشون کنایی بود و اینا هم عالی ترجمه شده بود . یا جایی که یارو حرفه تمسخر آمیز میزد اینا هم تمسخر آمیز ترجمه میکردن و . . .
حتی جالب بود که جاهایی مثله Deleted Scenes که خوده فیلم زیرنویس انگلیسی نداشت رو اینا زیرنویس فارسی کرده بودن ! حتی کانال صوتی صحبت های کارگردان و اینا هم زیرنویسه جدا داشت ! :cool: واقعا کارشون عالی بود .

تایید شدش همون 5و6 هست ولی امیدوارم بازم ادامه داشته باشه
امیدنداشته باش ! هرچی آب ببندن توش به گند کشیده میشه ، و اگه اینم بخوان بیشتر از اینی که هست کش بدن مطمئن باش روزی میرسه که حالت از هرچی مربوط به لاسته بهم بخوره !
هرچیزی توی اوج تموم شه هم برای خودش بهتره هم برای طرفداراش (البته اگه بشه وضعیت کنونی ِ لاست رو "اوج" نامید . . . )

امیدنداشته باش ! هرچی آب ببندن توش به گند کشیده میشه ، و اگه اینم بخوان بیشتر از اینی که هست کش بدن مطمئن باش روزی میرسه که حالت از هرچی مربوط به لاسته بهم بخوره !
هرچیزی توی اوج تموم شه هم برای خودش بهتره هم برای طرفداراش (البته اگه بشه وضعیت کنونی ِ لاست رو "اوج" نامید . . . )

داستان جوری هست که بشه خیلی کشش داد و از جذابیتشم کم نشه! فقط باید اینا توانایی رو داشته باشن یا اصلا بخوان...!!
میشه بگی چرا الان تو "اوج" نیست؟یا ممکنه نباشه؟! اینکه به نظرت خز شده؟:) (تحلیل های قشنگ قشنگ؟:دی)

میشه بگی چرا الان تو "اوج" نیست؟یا ممکنه نباشه؟! اینکه به نظرت خز شده؟:) (تحلیل های قشنگ قشنگ؟:biggrin1:)
امین من نظر وحید رو نمیدونم ولی به نظر خودم سیزنهای 2 و 3 (البته به جز اپیزودهای اول سیزن 3) و همین طور چند اپیزود آخر سیزن 1 اوج این سریال بودن. یه حس خیلی جالبی اون موقع توی سریال بود که توی سیزن 4 کمرنگ شده بود. حداقلش این بود که برای هرچیزی یه دلیلی میتونست وجود داشته باشه ولی توی سیزن 4 اومدن کار رو خراب کردن و سریال کاملآ تخیلی شد و دیگه بدون دلیل میشه هر کاری توش کرد. مثل همون دود سیاه که حالا میتونن هرکاری میخوان باهاش بکنن و نگران دلیل نباشن.
از طرف دیگه رابطه ای که با شخصیتها داشتم توی سیزن 4 خیلی کمتر شد. من یکی که نمیتونستم به اندازه سیزنهای قبلی باهاشون احساس نزدیکی کنم !
از همه مهمتر شخصیتی مثل جان لاک که خیلی دوستش داشتم , هرچی جلوتر رفتیم از اون حالت مرموز و جالب خارج شد و شبیه یه پیرمرد غرغروی نصیحت کن شد !
خلاصه دوست دارم توی سیزن 5 یه کم بیشتر به جزیره برسن و انقدر داستان فرعی درست نکنن که آدم الکی گیج بشه. (درسته که کل جذابیت LOST به همین گیج شدن هست ولی دیگه داره بیش از حد میشه)

امین من نظر وحید رو نمیدونم ولی به نظر خودم سیزنهای 2 و 3 (البته به جز اپیزودهای اول سیزن 3) و همین طور چند اپیزود آخر سیزن 1 اوج این سریال بودن. یه حس خیلی جالبی اون موقع توی سریال بود که توی سیزن 4 کمرنگ شده بود. حداقلش این بود که برای هرچیزی یه دلیلی میتونست وجود داشته باشه ولی توی سیزن 4 اومدن کار رو خراب کردن و سریال کاملآ تخیلی شد و دیگه بدون دلیل میشه هر کاری توش کرد. مثل همون دود سیاه که حالا میتونن هرکاری میخوان باهاش بکنن و نگران دلیل نباشن.
از طرف دیگه رابطه ای که با شخصیتها داشتم توی سیزن 4 خیلی کمتر شد. من یکی که نمیتونستم به اندازه سیزنهای قبلی باهاشون احساس نزدیکی کنم !
از همه مهمتر شخصیتی مثل جان لاک که خیلی دوستش داشتم , هرچی جلوتر رفتیم از اون حالت مرموز و جالب خارج شد و شبیه یه پیرمرد غرغروی نصیحت کن شد !
خلاصه دوست دارم توی سیزن 5 یه کم بیشتر به جزیره برسن و انقدر داستان فرعی درست نکنن که آدم الکی گیج بشه. (درسته که کل جذابیت LOST به همین گیج شدن هست ولی دیگه داره بیش از حد میشه)
کاملا موافقم:(

لاست از معدود سریالاییه که کیفیتش تو همه سیزناش در یه سطح بوده ولی با فرمول متفاوت.برعکس بعضی سریالای دیگه مثه PB کیفیت سیزناش بالا پایین نشده.حالا اینکه اوج سریال کجا بوده تا پایانش مشخص نمی شه و اینکه بخوایم آخر سیزن 1 یا سیزن های 2 و 3 رو اوجش بگیریم به چیز شخصیه.به نظر من سیزن 4 استادانه ترین ساختار رو داشت ولی مثلا سیزن 1 از نظر ارتباط با کاراکتر بهترین بود.این عوض کردن فرمول ساخت تو هر سیزن به نظر من یکی از نکات مثبت سریاله.

سلام
من با اردلان موافقم...!
اریا این چیزایی که گفتی چیزی نیست که نظر همه باشه دیدی اردلان یه نظر دیگه داشت که منم دقیقا همین نظر رو دارم!
در کل اینا میخواستن سیزنهاش یکنواخت نباشه واسه همینم بود که مثلا تو 4 ش نوع روایت گری سریال عوض شد شاید خیلی ها خوششون نیاد ولی از طرفی خیلی ها هم خوششون اومد...!
در مورد شخصیت جان لاک کاملا باهات موافقم اولاش خیلی خوشم اومده بود ازش ولی هر چی جلوتر میرفت لجم میگرفت!

اصلا بو سیزن 4 افت نداشته فقط فرقش با سیزن 1 اینه که سیزن 1 مسائل مطرح میشن و افراد مختلف رو معرفی میکنه مثلا 5 دقیقه ی اخرین اپیزود سیزن 4 واقعا ادم اشکش میخاد در بیاد خیلی عالی بود

میشه بگی چرا الان تو "اوج" نیست؟
من این حرفو نزدم آقا خوشگله :دی

لاست از معدود سریالاییه که کیفیتش تو همه سیزناش در یه سطح بوده ولی با فرمول متفاوت.
همونطور که فرمودی یه چیزه شخصیه ، ولی من بشدت با این جمله ت مخالفم.
به نظر من لاست از سیزن اول شروع به اوج گرفتن کرد، تا اواخر سیزن 2 ، و کل سیزن 3 که واقعا به نظره من از هرلحاظ اوج سریال بود.
سیزن 4 بشدت به نظرم گند زدن به همه چیز ، من اصلا دوست نداشتم همه چیز اینقدر تخیلی بشه ، تا جایی که الان اگه مثلا الان boon خدابیامرز رو دوباره نشون بدن زنده س، هیچ کس تعجب نمیکنه :)
من انتظار داشتم مثل قضیه ی نیروی مغناطیسی جزیره ، برای همه چیز یک دلیل منطقی و قابل توجیه داشته باشن ، حتی اون دود . ولی سیزن 4 که اومد فهمیدم دیگه نباید منتظر دلیل منطقی برای چیزی باشم و نویسنده ها هرکاری دلشون بخواد میکنن !
و اگر بخوان بیشتر ادامه ش بدن ، دارن نشون میدن که برای هیچ چیز برنامه ندارن و مثله این بچه ها که مشقه فرداشون رو شب میشینن مینویسن ، همه ی سیزن ها روی هوا ساخته میشن.

/

همونطور که فرمودی یه چیزه شخصیه ، ولی من بشدت با این جمله ت مخالفم.
به نظر من لاست از سیزن اول شروع به اوج گرفتن کرد، تا اواخر سیزن 2 ، و کل سیزن 3 که واقعا به نظره من از هرلحاظ اوج سریال بود.
سیزن 4 بشدت به نظرم گند زدن به همه چیز ، من اصلا دوست نداشتم همه چیز اینقدر تخیلی بشه ، تا جایی که الان اگه مثلا الان boon خدابیامرز رو دوباره نشون بدن زنده س، هیچ کس تعجب نمیکنه :)
من انتظار داشتم مثل قضیه ی نیروی مغناطیسی جزیره ، برای همه چیز یک دلیل منطقی و قابل توجیه داشته باشن ، حتی اون دود . ولی سیزن 4 که اومد فهمیدم دیگه نباید منتظر دلیل منطقی برای چیزی باشم و نویسنده ها هرکاری دلشون بخواد میکنن !
و اگر بخوان بیشتر ادامه ش بدن ، دارن نشون میدن که برای هیچ چیز برنامه ندارن و مثله این بچه ها که مشقه فرداشون رو شب میشینن مینویسن ، همه ی سیزن ها روی هوا ساخته میشن.
مطمئن باش نویسنده های سریال بیشتر از هر کس دیگه ای از تعداد بیننده و توقعات بالای سریال آگاهن و من شخصا تا حد زیادی به ادامه این سریال امید دارم و فکر می کنم این قضیه ی اعتصاب فیلمنامه نویسان هم تا حد زیادی زمان در اختیارشون گذاشته تا ساختار فیلمو محکم نگه دارن.در مورد سیزن 4 هم من هیچ مشکلی باهاش نداشتم.اسطوره شناسیه لاست جزو تخیلات اغراق شده اییه که برام کاملا قابل هضم بوده.

من این حرفو نزدم آقا خوشگله :biggrin1:
خودت داری میگی سیزن 4 ش خوب نبود و گند زدن این میشه تو اوج بودن یا نبودن؟!:)

حتی اون دود . ولی سیزن 4 که اومد فهمیدم دیگه نباید منتظر دلیل منطقی برای چیزی باشم و نویسنده ها هرکاری دلشون بخواد میکنن !
تا سیزن 3 همه چیز عادی پیشرفت رفت ولی تو سیزن 4 به نظرت باید جزیره رو چطور واقعی نشون میدادن که این همه اتفاقات جزیره توجیح بشه؟!

آخرین ویرایش:
عمرا ! مگه میشه سریال به این باحالیو پیچیدگی رو رو هوا نوشته باشن!!

راستی چه جالب counter سیزن 5 رو یه سر بزنید 108 روز مونده ! 108 رو دیدم فکر کردم سر کاریه بعد دیدم 11 ساعتم مونده گفتم این 108 از اون 108 ها نیس

سلام
من باهات مخالفم وحید.هنوز معلوم نیست که موضوع لاست تخیلی باشه.قضیه اون بلک اسموک هم هنوز مشخص نشده که بخوایم درباره منطقی بودن یا نبودنش نظر بدیم.اصلا هنوز ماهیتش مجهوله!
من یه حدسی درباره تو میزنم وحید اینکه لاست زده شدی و البته اینو که میدونستم ولی لاست زدگیتو گردن نویسنده ها ننداز گردن خودمون بنداز که داریم خز میکنیم قضیه رو(البته خز شده) من که خودم میخوام کمتر بیام اینجا و فروم لاستم رو هم کم کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or