نه تو یعنی هیچ نظری درباره اینی که من بالا نوشتم نداری؟ اصلا خوندیش؟ واقعا سوال برات پیش نیومد؟
پ.ن![]()
![]()
خب مثلا چه سوالی واسم پیش بیاد؟
!!
خب همه دارن بر میگردن دیگه:cheesygri
خب همه دارن بر میگردن دیگه:cheesygri
نه تو یعنی هیچ نظری درباره اینی که من بالا نوشتم نداری؟ اصلا خوندیش؟ واقعا سوال برات پیش نیومد؟
پ.ن![]()
![]()
کوروش و مجتبی بهتون پیشنهاد میکنم توی این تاپیک زیاد نیاین ! با اینکه همه سعی میکنن چیزی رو اسپویل نکنن ولی توی هر صفحه پستهایی هست که با خوندنش ممکنه یه قسمتی از داستان لو بره
حاجی بزار تا اخر سیزن 4 بری بعد احتمالا تو هم ضد Freckles میشیمیبینم که یه جو ضد Freckles راه انداختید برای خودتون یه چیزایی میگید.:biggrin1:
اختیارات مدیریتی اینجا بدرد میخوره. از این به بعد اگه علیه Freckles صحبت کنید با خودم طرف هستید.: بن :biggrin1:biggrin1
حاجی بزار تا اخر سیزن 4 بری بعد احتمالا تو هم ضد Freckles میشیالبته شاید!!
من خودم ضدش نیستم ولی به اندازه ای که اولا خوشم میومد ازش خوشم نمیاد...
اوه اوه!فکر نمیکنم هر اتفاقی بیافته Freckles بتونه در حد مایکل منفور بشه برای من. رسما از ریختش حالم بهم میخوره. البته بن و چارلی و کلیر هم تو نوبت هستند که ازشون متفر بشم ولی خوب مایکل انصافا چیز دیگه ایه.
این لباس اول فصل 3 کاملا برازنده Freckles ه .حسابی خانوم شده.:biggrin1:
اوه اوه!اقا بحث مایکل رو نکن
بشین تا اخر سیزن 4 ببین بعد بیا لیست تنفرت رو بگو:cheesygri
همین طور در مورد بنجامین!!بنجامین عشقه میفهمی خودت...
ای بابابازم تا اخر سیزن 4 برو
کلا تو سیزن 4 شناخت کامل از همه پیدا میکنیعجیبه شدیدا بشک افتادم. البته Freckles بعیده بیاد پایین ولی باور نمیکنم مایکل بتونه نظرم رو عوض کنه. بن هم زیاد شناخت ندارم ازش ولی خوب تاحالا .....
کوروش جان اصلا به شک نیوفت امین اشتباه میکنه.کیت یهو عوض نمیشه.به منم همینو گفتن من تا آخر سیزن 4 منتظر بودم کیت یه کار اشتباه بکنه یا یهو شخصیت پنهانشو! نشون بده اما نه کیت همون بود که بود.عجیبه شدیدا بشک افتادم. البته Freckles بعیده بیاد پایین ولی باور نمیکنم مایکل بتونه نظرم رو عوض کنه. بن هم زیاد شناخت ندارم ازش ولی خوب تاحالا .....
در اینکه مهربون و شجاعه شکی نیست!ولی در کل نمیدونم چرا بعضیا از کیت بدشون میاد.هر کاری کرده بخاطر عشق کرده و منم جاش بودم اینکارو میکردم.میدونم که میگم...کیت به نظر من یکی از بهترین آدماس.هم شخصیت خوبی داره و هم شجاعه و هم مهربونه...
حاج خانوم مهسا السلطنه منظور من کیت نبود! کیت که عوض نمیشه منظور من کسه دیگه ای بود که دیگه نمیگم که مزش واسه کوروش جان از بین نرهکوروش جان اصلا به شک نیوفت امین اشتباه میکنه.کیت یهو عوض نمیشه.به منم همینو گفتن من تا آخر سیزن 4 منتظر بودم کیت یه کار اشتباه بکنه یا یهو شخصیت پنهانشو! نشون بده اما نه کیت همون بود که بود.
دیگه چی؟خوب وقتی جفتشون دوست داشتنی بودن چیکار کنه؟:biggrin1:

هوم؟! پس چرا وقتی بن با اون کچله داشت صحبت میکرد گفت برو به ویدمور پیغام من رو برسون بعد سعید طرف رو کشت؟!اما من یه نظری دام من میگم مردن نادیا کار خود بن هست.همه این کارا رو کرد تا سعید رو وارد برنامه های خودش کنه
آخه میدونی چرا اینو میگم؟ چون موقعی که سعید به بن گفت این جنگ منم هست بن یه خنده خبیثانه کرد انگار که به نتیجه ای که میخواست رسیده باشه.هوم؟! پس چرا وقتی بن با اون کچله داشت صحبت میکرد گفت برو به ویدمور پیغام من رو برسون بعد سعید طرف رو کشت؟!
چرا باید یکی از افراد ویدمور بیاد سر تشییع جنازه زن سعید ولی کسی از ویدمور دنبال افراد دیگه نباشه؟!
آره ولی اگه یادتون باشه سایر به کیت گفت او اونکار رو کردی چون فکر کردی من میمیرم.درواقع کیت چون میدونست سایر دوستش داره بخاطر سایر اونکارو کرد.چون وقتی هم سایر ازش پرسید راست گفتی که به دنی گفتی من رو دوست داری؟ و کیت جواب داد اینو گفتم که دیگه نزندت.توی قفس که جک سالم بود !
من جای جک بودم ، یعد از اون حرکتی که کیت توی قفس انجام داد ، دیگه حاضر نبودم حتی تو صورتش نیگا کنم ، زنیکه نامرد