همه چیز در مورد سریال Lost

بهترین شخصیت سریال LOST از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    430
کوروش و مجتبی بهتون پیشنهاد میکنم توی این تاپیک زیاد نیاین ! با اینکه همه سعی میکنن چیزی رو اسپویل نکنن ولی توی هر صفحه پستهایی هست که با خوندنش ممکنه یه قسمتی از داستان لو بره

ممنون اریا بخاطر توصیه. برای من اسپویل شدن مهم نیست چون بلافاصله یادم میره :biggrin1: حتی تمام اسپویل ها رو با دقت میخونم.

میبینم که یه جو ضد Freckles راه انداختید برای خودتون یه چیزایی میگید.:biggrin1:
اختیارات مدیریتی اینجا بدرد میخوره. از این به بعد اگه علیه Freckles صحبت کنید با خودم طرف هستید.: بن :biggrin1:
راستی حضرات متوجه اتفاقی که اخر سیزن 2 برای این حاج خانوم افتاد شدند؟
صحنه ای که یکی میاد کمکش میکنه از روی زمین بلند بشه.
B..B grab :biggrin1:

میبینم که یه جو ضد Freckles راه انداختید برای خودتون یه چیزایی میگید.:biggrin1:
اختیارات مدیریتی اینجا بدرد میخوره. از این به بعد اگه علیه Freckles صحبت کنید با خودم طرف هستید.: بن :biggrin1:biggrin1
حاجی بزار تا اخر سیزن 4 بری بعد احتمالا تو هم ضد Freckles میشی:دی البته شاید!!
من خودم ضدش نیستم ولی به اندازه ای که اولا خوشم میومد ازش خوشم نمیاد...

حاجی بزار تا اخر سیزن 4 بری بعد احتمالا تو هم ضد Freckles میشی:دی البته شاید!!
من خودم ضدش نیستم ولی به اندازه ای که اولا خوشم میومد ازش خوشم نمیاد...

فکر نمیکنم هر اتفاقی بیافته Freckles بتونه در حد مایکل منفور بشه برای من. رسما از ریختش حالم بهم میخوره. البته بن و چارلی و کلیر هم تو نوبت هستند که ازشون متفر بشم ولی خوب مایکل انصافا چیز دیگه ایه.
این لباس اول فصل 3 کاملا برازنده Freckles ه .حسابی خانوم شده.:biggrin1:

فکر نمیکنم هر اتفاقی بیافته Freckles بتونه در حد مایکل منفور بشه برای من. رسما از ریختش حالم بهم میخوره. البته بن و چارلی و کلیر هم تو نوبت هستند که ازشون متفر بشم ولی خوب مایکل انصافا چیز دیگه ایه.
این لباس اول فصل 3 کاملا برازنده Freckles ه .حسابی خانوم شده.:biggrin1:
اوه اوه!:) اقا بحث مایکل رو نکن:دی بشین تا اخر سیزن 4 ببین بعد بیا لیست تنفرت رو بگو:cheesygri
همین طور در مورد بنجامین!!:) بنجامین عشقه میفهمی خودت...

ای بابا:دی بازم تا اخر سیزن 4 برو:دی

اوه اوه!:) اقا بحث مایکل رو نکن:دی بشین تا اخر سیزن 4 ببین بعد بیا لیست تنفرت رو بگو:cheesygri
همین طور در مورد بنجامین!!:) بنجامین عشقه میفهمی خودت...

ای بابا:دی بازم تا اخر سیزن 4 برو:دی

عجیبه شدیدا بشک افتادم. البته Freckles بعیده بیاد پایین ولی باور نمیکنم مایکل بتونه نظرم رو عوض کنه. بن هم زیاد شناخت ندارم ازش ولی خوب تاحالا .....

عجیبه شدیدا بشک افتادم. البته Freckles بعیده بیاد پایین ولی باور نمیکنم مایکل بتونه نظرم رو عوض کنه. بن هم زیاد شناخت ندارم ازش ولی خوب تاحالا .....
کلا تو سیزن 4 شناخت کامل از همه پیدا میکنی:) حالا خودت میای اینجا تعریف میکنی:cheesygri
پ.ن: بن تو سیزن 4 ش شناخته میشه!!

من نمیتونم بگم از شخصیتی بدم میاد ولی با بعضی رفتارا مخالفم.مثلا من اگه جای کلر بودم واسه چارلی و کاراش ارزش زیادی قائل بودم.بخاطر کوروش جان پستمو اسپویل نمیکنم بقیشو نمیگم:)
ولی در کل نمیدونم چرا بعضیا از کیت بدشون میاد.هر کاری کرده بخاطر عشق کرده و منم جاش بودم اینکارو میکردم.میدونم که میگم...کیت به نظر من یکی از بهترین آدماس.هم شخصیت خوبی داره و هم شجاعه و هم مهربونه... برای کاراش دلیل قانع کننده داشته و اون کسایی رو که نابود کرده همه bad guy بودن به قول خودشون.
توی لیست زمانی که شخصیت ها رو برای casting کار میکردن جلوی کاراکتر کیت نوشتن our hero یا یه همچین چیزی.دلیلش هم اینه که قرار بود جک به جای پایلوت بمیره و کیت رهبر بشه.
ولی به نظر من بهتر که کیت لیدر نشد چون بین اون همه مرد گنده مثه سایر و سعید لیدر بودن یه زن خیلی خز و کلیشه ای میشد.
کوروش جان اصلا به شک نیوفت امین اشتباه میکنه.کیت یهو عوض نمیشه.به منم همینو گفتن من تا آخر سیزن 4 منتظر بودم کیت یه کار اشتباه بکنه یا یهو شخصیت پنهانشو! نشون بده اما نه کیت همون بود که بود.
اینو بقیه بخونن:
اونی که عوض شد جک بود که مرد علم بود و شد مرد سرنوشت.با حرفای بنتام قاطی کرد نه کیت! کیت جک شابق رو میخواس نه یه مست قرصی!

ولی در کل نمیدونم چرا بعضیا از کیت بدشون میاد.هر کاری کرده بخاطر عشق کرده و منم جاش بودم اینکارو میکردم.میدونم که میگم...کیت به نظر من یکی از بهترین آدماس.هم شخصیت خوبی داره و هم شجاعه و هم مهربونه...
در اینکه مهربون و شجاعه شکی نیست!:) اینو فکر کنم همه قبول داشته باشن...
اینکه هر کاری کرده واسه عشق بوده یکم واسه من سنگینه:دی خب یا جاک یا سایر؟! باید یکیشون رو انتخاب کنه دیگه از یه طرف میره یا سایر از یه طرف با جک...(واسه کوروش اسپویل شد:دی)

کوروش جان اصلا به شک نیوفت امین اشتباه میکنه.کیت یهو عوض نمیشه.به منم همینو گفتن من تا آخر سیزن 4 منتظر بودم کیت یه کار اشتباه بکنه یا یهو شخصیت پنهانشو! نشون بده اما نه کیت همون بود که بود.
حاج خانوم مهسا السلطنه منظور من کیت نبود! کیت که عوض نمیشه منظور من کسه دیگه ای بود که دیگه نمیگم که مزش واسه کوروش جان از بین نره:)

امین راست میگه کوروش :دی بذار تا آخر بری بعدا :دی

همین امینی که اینجا میبینی ، اولش عین خودت بود ، همین حرفو اونجا بهش زدم ، حالا به شوما هم میگم ، اندکی صبر سحر نزدیک است :دی

خب یا جاک یا سایر؟!
خوب وقتی جفتشون دوست داشتنی بودن چیکار کنه؟:دی
در باره بن هم موافقم واقعا.البته من از اول هم دید بدی نسبت بهش نداشتم اما شخصیتش آخر فیلم واضح معلوم میشه.
اما من یه نظری دام من میگم مردن نادیا کار خود بن هست.همه این کارا رو کرد تا سعید رو وارد برنامه های خودش کنه

خوب وقتی جفتشون دوست داشتنی بودن چیکار کنه؟:biggrin1:
دیگه چی؟:دی بیاد منم دوست داشته باشی دیگه:):-"

اما من یه نظری دام من میگم مردن نادیا کار خود بن هست.همه این کارا رو کرد تا سعید رو وارد برنامه های خودش کنه
هوم؟! پس چرا وقتی بن با اون کچله داشت صحبت میکرد گفت برو به ویدمور پیغام من رو برسون بعد سعید طرف رو کشت؟!
چرا باید یکی از افراد ویدمور بیاد سر تشییع جنازه زن سعید ولی کسی از ویدمور دنبال افراد دیگه نباشه؟!

برای مهسا

کیت جک شابق رو میخواس نه یه مست قرصی!

توی قفس که جک سالم بود !
من جای جک بودم ، یعد از اون حرکتی که کیت توی قفس انجام داد ، دیگه حاضر نبودم حتی تو صورتش نیگا کنم ، زنیکه نامرد :دی

هوم؟! پس چرا وقتی بن با اون کچله داشت صحبت میکرد گفت برو به ویدمور پیغام من رو برسون بعد سعید طرف رو کشت؟!
چرا باید یکی از افراد ویدمور بیاد سر تشییع جنازه زن سعید ولی کسی از ویدمور دنبال افراد دیگه نباشه؟!
آخه میدونی چرا اینو میگم؟ چون موقعی که سعید به بن گفت این جنگ منم هست بن یه خنده خبیثانه کرد انگار که به نتیجه ای که میخواست رسیده باشه.
از طرفی یه نقشه به این سادگی واسه بن اصلا کار سختی نیست.
نمیدونم یه حدسه دیگه
توی قفس که جک سالم بود !
من جای جک بودم ، یعد از اون حرکتی که کیت توی قفس انجام داد ، دیگه حاضر نبودم حتی تو صورتش نیگا کنم ، زنیکه نامرد
آره ولی اگه یادتون باشه سایر به کیت گفت او اونکار رو کردی چون فکر کردی من میمیرم.درواقع کیت چون میدونست سایر دوستش داره بخاطر سایر اونکارو کرد.چون وقتی هم سایر ازش پرسید راست گفتی که به دنی گفتی من رو دوست داری؟ و کیت جواب داد اینو گفتم که دیگه نزندت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or